Odi u desni klik na desktop, properities i onda tamo odi na settings i tamo podesi za taj drugi monitor... Ili jednistavno napraci da ti tv bude extended desktop i onda samo misom prenesi na taj dio film, povecaj i sve super radi...
Grafička je ATi Radeon 9550 Xtreme ona, kao i 9600.
U ATi Display Control Panelu podesim kao secondary monitor TV koji je spojen zajedno s grafickom.
Na Tv mi se pokazuje samo crno bijela slika desktopa i to samo pozadina (bez ikona itd.), pa me zanima kak da to podesim. Htio bi pogledati film jedan.
Hvala
Odi u desni klik na desktop, properities i onda tamo odi na settings i tamo podesi za taj drugi monitor... Ili jednistavno napraci da ti tv bude extended desktop i onda samo misom prenesi na taj dio film, povecaj i sve super radi...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Maniac hvala, nekaj sam skemijal i dobivam sve na TVu komplet sliku, ALI jos uvijek je crno bijela.
EDIT: Evo isprobao film sve podesio, film radi odlicno al nema boje jos uvijek, crno bijelo samo.
Zadnji uredio zerobravo : 09-05-2007 u 21:00
Probaj promijeniti da kad odabires izlaz iz grafe da ne stavis da je composite ili sta vec nego stavi da je scart (ne moras nista micati kablove samo to u podesenjima napravi, nekad tako hoce...
Maniac - Nemrem to podesit, tj. nemrem nac di to biram.
Teoz - tak je spojeno, samo 1 av kanal ima tv
pa to nadjes (da bude extended) u ati catalyst control centru... Tamo pod podesenja displaya, al probaj u properitiesima u windowsima podesavati tamo one sve boje i te fore, nekad i to zna samo zablesirati se...
imam skoro istu grafičku.. iskusan sam
iskljući antenu od tv-a.
ja sam uspio zajedno dobit tv i pc tako da sam overclockao grafičku.. neznam, valjda je to to bilo, uglavnom mi je sada na tv-u dobra slika..
rastavi scart adapter i spoji pin 15 i pin 20 sa komadićem žice. Ili Spoji pin 3 i 4 na svideo kablu (jednostavnije je radit na scartu, više prostora za rad)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma nemoj nista rastavljati, samo cacakj po softu i napravit ces...
Dvije stvari su moguće.
1.) Izlaz ti je S-video, a TV to ne podržava - kupi adaptor S-video na Composite (trebao si ga dobiti uz grafu). Nemoj ništa prespajati ako ne znaš šta radiš. To se inače radi preko kondenzatora
2.) Postavka u driverima ili na jumperu (na 9600 XT je jumper) ti je stavljena na NTSC a treba biti na PAL
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kondenzator se koristi (kolko se siječam) za kompozitni adapter: luma - 4.7uF - chroma.
Opcija ima puno, pa i sam kompozitni adapter je jedna. Ali, korištenjem istog smanjuješ broj ulaznih signala na 1 i masu.
Pin 15 na 20 radi u takvim slučajevima. Neki televizori ne daju boju bez toga ili kompozitnog adaptera bez obzira kaj prčkali po driverima. Ista "caka" se koristi na PS2.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks