OK je. Ako je app free, dobit ćeš na mail račun gdje piše da je trošak 0. Imam pun inbox takvih.
Pokusao sam ubaciti facebook u iphone ,i odmah mi se aktivira iTunes i kada počme preuzimat,onda mi se otvori prozor gdje moram ubaciti ID i lozinku i ONDA mi se otvori stranica za NACIN PLACANJA.Dakle tu bih morao dati podatke o mojoj VISI kartici.Zasto moram dati podatke ,ako je aplikacija facebooka--besplatna.???
To me zbunjuje,pa neznam dali je to OK.????
hvala svima na razumijevanju i Pozdrav....
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
OK je. Ako je app free, dobit ćeš na mail račun gdje piše da je trošak 0. Imam pun inbox takvih.
bez brige neće ti se ništa naplatiti ako ti ne potvrdiš to
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
HVALA DECKI,OVO SMO RIJESILI....samo da mi je naci koju besplatnu navigaciju![]()
pozdrav
Nema takveJedina ti je opcija jailbreak ako hoces free
![]()
pozdrav
ja imam ipod touch i jailbreakal sam ga pomocu google-a, ali najvise youtubea. sve sto te zanima kako, sto, na koji nacin mozes napraviti nesto sa svojim iphoneom se nalazi uglavnom na youtubeu.
Dinamo rules!!!
istina. video napuci su najbolji i najjednostavniji.
pozdrav, evo imam jedno pitanje vezano za iphon 3GS. napravio sam JB i UNLOCK, i sad imam problem kad hocu instalirati u repozitoriju HACKULO i APP SYNC izbacuje error, ili URL not found. jel zna netko zasto i neko rijesenje,,,![]()
Pa, moguće da je do toga što ne radi ni appulo.us...
Probaj sutra.
EDIT: Sad radi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel postoji neka druga opcija ukoliko ovo ne bude islo??
Bookmarks