Jel ga ima u HR u slobodnoj prodaji? Da li moze neka informacija oko cene ?![]()
Slike su vrhunske,e ovo bi mogle bit sljedeći mobitel,gledal sam k850,al dok bolje razmislim,ovaj mob..to je to...
Jel ga ima u HR u slobodnoj prodaji? Da li moze neka informacija oko cene ?![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Izgleda da ništa od tog mobitela u HR u slobodnoj prodaji - barem ja ništa nisam našao.
Pa ni kod nas u SRB![]()
Pratim dosta i strane forume, i jako malo ljudi ga poseduje, ne znam sto ga nema :S
Stvarno...neznam što mute, a mob bi bio prva liga da je skromna cijena i dobra prodaja!!!
HvalaNasao sam ga i na jednom svajcarskom sajtu, cena je 250e.
Kaj ima ko kakav info kad bi mob trebal doć kod nas?
Vjerujem da ce vec netko napisat kad ce se nesto znati.![]()
hm..pa dosao je prije cca 1tj (ak ne i vise)
u vipu je na produzenje ugovora vrtoglavih 2000kn, dok je bez ugovora 2400
mada mi se poprilicno svidio za tu cijenu ga necu kupiti
EDIT:
Cijene mobilnog telefona uz: Produljenje pretplatničkog ugovora:
ugovor 12 mjeseci 1991,00 kn 12 mjeseci 1499,00 kn
ugovor 24 mjeseca 1391,00 kn 24 mjeseca 1299,00 kn
izgleda da su dosli pameti sa cijenama
Zadnji uredio ravilov : 13-09-2009 u 06:01
Nabavio mob,javim dojmove...
gdje si ga nabavio? I napisi cijeli review, dugacki, sa slikama (ciljam na taj mob, pa me sve zanima)![]()
iPhone 5s 16 GB
rade bi u trgovini sa pravom garancijom, a joj bolje kad bi dosao u t-mobile, taman mi istekao ugovor. ako ne dode, onda vip ili trgovina
iPhone 5s 16 GB
hmm,na prvu loptu je odličan...sad se mučim sa otključavanjem istog...bez uspjeha...slike su,huh,odlične...lagani svrt uskoro.Samo da sredim unlock
E da mobitel je bijeli...![]()
Zadnji uredio ravilov : 08-01-2010 u 09:50
ti si ga u vipu kupio? jel ima vodafone menije?
iPhone 5s 16 GB
Sry za slike,da vip,ima vodafone znak,al to mi niš ne predstavlja problem,mislim da se da to riješit alternativnim putem,za one koje baš bode u očiMob fakat brzo dela,stvarno,nemam riječi,vjerojatno je novi firm.odigral puno toga ovdje..Slike stavim s vremenom gore još,da vidite kak ispadaju..
Danas sam u vipa bio čisto žensku malo pilati da mi izvadi c901 jer ga nemaju izloženog i uživo mi je jako vrhunski dizajnom. Pravi nasljednik k750! Onako bijeli je skroz fora. Koliko je blic jak u odnosu na k850 i može koje noćne fotke?
Hmm,pa blic je ajmo reć dost jak,čini mi se kak i na k850...nisam ziher....
Dizajn je odličan,nema lufta među tipkama,odlično leži u ruci,mogu samo reć odlično su obavili posel ovi iz Sony Ericssona..E sad za slike mogu reč da su rang C905,jedino kaj ovaj C901 nema stabilizator slike...
Zadnji uredio ravilov : 08-01-2010 u 09:50
Nemam riječi, fotke su impresivne za jedan mob od 5 mpx! Ovaj bi mob mogao zbog kamere biti popularan kao K800! Meni slike izgledaju puno bolje nego što ih N82 pravi...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kod slabijeg osvijetlenog prostora imam problema sa Shutter shake problem,pretpostavljam da je to razlog zato kaj nema IS...
Nadam se da će c901 doživiti uspjeh k800 ali nadam se da će ga i t-mobile i tele2 nabaviti te ga ponuditi u paketima jeftinije i vjerujem da bi bio hit! Ovako mislim da će ga c905 prešišati jer je više dostupan a cjenovno isti već po oglasnicima...
dobro, mislio sam već c905 rabljeni na oglasniku i c901 novi slična cijena. c905 logično novi da je skuplji.
Obecao sam napisati par rijeci o c901...
Koristim ga od nedjelje i za sada u potpunosti zadovoljan. Ubacit cu paralelu sa k810 i c510
jer su to zadnja dva SEa koje sam imao...
Ekran - 2.2 incha, dovoljno velik, naravno ne bi bilo lose da je 2.4 no sta je tu je.
Iznimno dobar prikaz slike, puno bolji od k810, gotovo isti kao c510 ili mozda malo bolji. Glavna prednost nad
starijim generacijama SEa je prikaz fotki sa kamere na ekranu; naime ostale su mi neke fotke na m2 sa
k810 i izgledaju neusporedivo bolje na ekranu od c901. Ocjena 4.5/5 (samo radi velicine)
Menu - brz, fluidan, podrzava flash teme (kao ovo niste znali lol), na c510 se zna dogoditi da telefon
uspori na trenutke i treba malo pricekat da pocne "hvatat"...na c901 stvar ide puno bolje. Raspored klasican
jedina razlika koju sam primjetio je da u izborniku settings vise nema 4 taba pri vrhu kroz koje se ide lijevo-desno
nego su poslozeni verikalno kao i u ostalim podmenijima. Ocjena 4.5/5 (uvijek moze bolje)
Kamera - odlicna. Konacno mid range SE mob cija je kamera bolja od dvojica k800/k810. Iskreno c510 uz izmjenjene
drivere daje pristojne slike ali se ipak ne mogu niti usporedivati sa ovim. Takoder bolje fotke nego na k850/c902,
barem po onom kaj sam gledao na netu. Interface kamere standardan, tipke 3,6,9,# su kratice za funkcije, u
kamera modu svijetle plavo (inace tipkovnica svijetli bijelo). Nocne fotke zahvaljujuci xenonu vrhunske, cak i u potpuno
zamracenoj prostoriji. U usporedbi sa c905 gotovo jednako dobre, tek se u nekim sitnim detaljima vidi prednost 8mpxa,
dok bi se kod nekih fotki cak mogla dati mala prednost c901 radi manje izrazenog ljubicastog suma... Pretpostavljam
da je dosta i u tome sto c901 koliko vidim jedini iz novije serije SEa koji koristi Samsungov kamera modul. U svakom
slucaju jedina dva SEa koji mu mogu konkurirat po pitanj kamere su c905/w995 (naravno od trenutno dostupnih).
Ocjena 5/5 (za klasu i cijenu apsolutno vrhunski)
Kuciste / Tipkovnica - u prvom postu sam se zeznuo i napisao da je telefon djelomicno metalan sto nije istina ali
je toliko dobro sklopljen da se covjek lagano zabuniNaime unutarnji dio telefona je metalan i dosta tezak, pa u ruci
daje odlican osjecaj solidnosti, a opet napominjem kvaliteta izrade je uvjerljivo najbolja koju sam vidio u zadnje vrijeme
kod SEa. Iskreno c905 se moze sakriti. Cvrstoca c901 je impresivna. Tipkovnica iako "spojena" je laka za koristenje i vrlo brzo
se tipka po njoj tako da za SMSere nema frkeOcjena 5/5 (opet sve pohvale ako uzmemo u obzira da nije flag ship tvrtke)
Baterija - 950mAh li-poly, sad je u pogonu drugi dan i veli da je na nekakvih 65%. S obzirom na iskustvo sa SEom, rekao
bi do tri dana jace upotrebe, a eventalno i vise za slabije korisnike. Inace u ova dva dana imam cca 30min razgovora i cca 40 poruka
+ sat vremena surfanja. Ocjena 4.5/5 (kao sto rekoh uvijek moze i bolje)
Moddanje - nista puno za sada, stavio drugi font jer mi onaj standardni i nije bas nesto i utrpao Facebook kao desktop widget
tako da se cijelo vrijeme na pocetnom ekranu vrte status updateoviNije neka korist ali je fora i nesto novo da aplikacija
moze tako raditi. U svakom slucaju vidjeti cemo sta ce s vremenom jos biti omoguceno.
Paket - sa telefonom nazalost ne dolazi USB kabel i m2 tako da racunajte dodatni izdatak za to dvoje. Slusalice su nekakve "obicne",
nemam pojma kakve jer koristim i dalje stare in-ear koje su dosle sa w880. Zapravo dobijete samo njih, punjac i upute. U svakom slucaju
bolje da su tu stedili nego na samom telefonu. Ocjena 3/5
Moj je srebrni jer mi je vise dosta crnih telefona. Bijeli sam vidio u VIPu i mogu reci da stvarno dobro izgleda... Crnog
jos jedinog nisam vidio uzivo ali ja bi u svakom slucaju preporucio srebrni ili bijeli ipak su atraktivniji.
Ukratko telefon je po meni trenutno best buy za tu lovu (1400kn - novi u oglasniku) i mene je stvarno iznenadio. Uzeo sam
c510 nakon k810 i koliko god telefon nudi dosta za cijenu ipak se vidi razlika u klasi tj da je k810 ipak jednom bio top model.
Onda sam birao izmedu c902, w705 i c901 i stvarno nisam zazalio kaj sam ga uzeo. Ono kaj je stvarno mozda i najveca prednost
uz odlicnu kameru je kvaliteta izrade koja u nekim SE modelima u posljednje vrijeme i nije bila na zavidnoj razini, a kod c901
je gotovo savrsena...
Eto, ako ima kakvih pitanja slobodno poocajte.
Bookmarks