Trial koji možeš skinuti s njihovih stranica već je full verzija, ali ograničena, trebaš samo serial za uklanjanje ograničenja.
TuneUp Utilities 2009 8.0.2000.35 (German) + Serial , samo na njemackom
Trial koji možeš skinuti s njihovih stranica već je full verzija, ali ograničena, trebaš samo serial za uklanjanje ograničenja.
Da li netko ima crack za igru Rummi 6.0.35 ili 6.0.37? Hvala unaprijed
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
trebao bih crack za cod waw v1.5.....hvala unaprijed....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
trebao bi mi serial number i licence key od flash gallery factory .Nigdje nemogu naći...
Trebao bih serial za Tuneup utilities 2009... Imao sam neki serial i prošao je, međutim nakon par dana mi je izbacio da je nevaljanHvala unaprijed
![]()
moze kljuc za KIS 2010 9.0.0.463 ?
Može neki aktivator ili nešto što radi za Windows 7 7600?
Name, kada sam instalirao- pokrenuo sam tako neki aktivator ili nešto i maknulo je watermark i trial period, ali sada mi se pojavljuje WGA.
Pri paljenju i otvaranju slika.
Pa, ako netko ima![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Budeš dobio kad dođem doma...
Poslano obojici.
Hvala, ali meni ne radi.
Tj. instalira se i kaže da će se restartati kompjuter.
I restarta se, te kada se upali opet mi skače ono da aktiviram (preko interneta, telefona...).
I, ponovno uđem u program- 7loader status: Not installed.
Postoji li neki način?
Imam Ultimate, ali ne znam da li imam E verziju (mislim da nemam, ali ne znam gdje provjeriti).
Ili je to samo palilo tok se WGA nije pojavljivao?
Zadnji uredio georgy : 15-09-2009 u 09:45
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zadnji uredio Mario92 : 15-09-2009 u 10:45
Evo, probao i 1.2 i 1.5- ista stvar.
Još mi piše da moram danas aktivirati- to nije dobro jel da?
EDIT: Uspio s nekim drugim programom![]()
Zadnji uredio georgy : 15-09-2009 u 11:27
Da ne instalirate možda na notebook? Meni najnormanije radi...
Ma, kakav netbook
Vidio sam dosta ljudi da im radi- ali meni jednostavno ne (niti Mariu)
Ali, nema veze- našao sam drugi neki.
Svejedno hvala![]()
OK, morao sam pitati jer kod notebooka zna biti problema oko BIOS-a...
RedFactionGuerrilla serial number,please,molim,![]()
treba mi serial number za anno 1404 dawn of discovery,molim vas da mi pošaljete,hvala
Molio bih serial za BassBox 6 pro ako netko ima. hvala
Bookmarks