Brze ti radi uredjaj, duze traje bat. i mozes maknuti onu opciju trazi
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Onu na pocetnom ekranu.Search sa povecalom:-)
Ovo sa bojom neznam...
moze li to biti. zato sta sam mijenjao product cod 0559395 balkan blue. a to je vjerovatno softver od one sa plavom crtom. a kod mene je nokia koja ima onu prozirnu sivu crtu. to naj bolje moze se znati ako netko ima sa crvenom crtom da javi dal je kod njega pocetna sinusoida crvene boje.hvala.
sta to ti toliko smeta ili?
ja imam nokiu iz t-coma,znaci blue a stavio sam code od balkan red pa mi je crveno.. meni ne smeta
Zadnji uredio HCSC : 26-08-2009 u 00:18 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
@ dodo85 možeš dat product code s kojim si update-ao na v30?
Sa t-mobile-ovog product code-a sam stavio na balkan blue i kada sam otišao na update piše da nema update-ova?
Jel možeš stavit hrvatski jezik?
trebas prvo reinstalirati vec postojecu verziju, i onda ce ti reci da ima novija. a do tada ne. cudno ali provjereno na dva aparata.
Bas tako, i ostane ti hr jezik.
ja danas spojio telefon da napravim redoviti back-up kad ono poruka postoji novi software za telefon, kôd je 0559395 i sad imam V30.0.011.C02.01 ali ne vidim nikakve razlike u odnosu na V21.........
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Reinstalirao i svejedno nenalazi update... 0577324 balkan blue product code.
Probat ću stavit 0559395 pa update-at.
BTW: nakon reinstalla i hardreseta mob mi se ubrzao.
Sada sam sve shvatio...
Ovdje možete provjerit koji je zadnji update za vaš product code - LINK
Za ovaj moj balkan blue code je bio zadnji update v21.025. Na daylimobile sam našao product code-ove i uzeo sam ovaj - balkan blue 0559395 (da onaj koji sam već prije napisao)
Zadnji update za taj code je v30.0.011, kada stavim taj code u mobitel preko FOTA nemože naći ništa tj. više se neće ni spojiti. Onda sam otišao sa tim code-om na NSU i tamo mi je našao najnoviji update v30.0.011 koji teži 129MB. Mobitel je još brži sada.
Trenutačno tražim X-plore sa key-em ili crackani pa bi mi pomoglo ako neko ima link od crackanog X-plore ili key?
To su onda danas ili jučer promijenili jer sam neki dan gledao i za balkans blue je najnoviji bio 21.025. Hvala na infu, bacam se na posao...
EDIT:
Fuck, JAF PKEY Emulator ne radi na Windowsima XP x64, probao verzije 4 i 5, ali nula bodova. Sad moram tražiti komp sa x86 verzijom, grrr...
Ja sam poludio s tim X-ploreom, probao jedno 10-15 verzija i nijedna ne radi kako treba - ili se ne može crackati ili kaže kako je pristup aplikaciji odbijen. Doduše, mob tada još nije bio hacknut, hm...
Zadnji uredio domy_os : 27-08-2009 u 21:51
imas sad mail ispod "pretrage" na pocetnom ekranu
tipa:
http://www.planete-nokia.com/phpBB2/...1248456141.jpg
Meni se čini da nešto brže zakreće prikaz displaya...
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Nije bilo updatea za moj Product Code, promjenio na Balkan Red, i sve proslo OK
Primjecujem da je mob nesto brzi, malo drugacije izgled tipaka za biranje, kalkulator, e-mail na glavnom ekranu, brza automatska rotacija displeja...
Kazu da i baterija nesto dulje traje, mada sam ja bio i prezadovoljan sa v21
Za zakretanje ne mogu ništa reći jer to ne koristim, ali baterija je istina da duže traje. Zadnje punjenje je bilo oko 5 dana...
Bookmarks