Jeli sigurno dijeliti ser. broj aparata ?
jel mi moze netko reci neki program za zastitu poruka i slika ? da se treba upisivati kod onaj ... ? i drugo sta je DLNA .. kako spojit mob sa tv-om ..![]()
Jeli sigurno dijeliti ser. broj aparata ?
imei? pa odi na http://www.s60certkey.com/ i napravi taj certifikat si i nemas problema s nicime ..
nego kakav je ekran vama vani po suncu ? ja nis ne vidim .. jel se to moze nekako popravit .. stavio sam da mi je automatsko osvjetljenje .. tak je i po defaultu ..
e za taj certifikat trebam neki imei mi se cini di da to nadem?
Pa kad više misle izdati update FW-a za ostala tržišta? Pa IG2 izašao je prije cca. mjesec dana, možda i više. Ne mislim kupovati ovaj mob, davati tolike novce, a onda da imam peripetije sa zvukom ili ubacivanjem stranih FW-a u skupi mobitel, zar ne? Mislim čekat da izađe update FW-a za HRV tržište.
šta se ne moze kao na nokiji promijeniti product key onaj da ga prepozna kao za strano tržište i update softwarea onda napraviti ? zanima me jer ga i ja možda mislim uzeti ali ne zelim takve probleme.
Ima kompletna procedura opisana na jednoj (neoficijalnoj) web stranici kako ubaciti taj novi talijanski IG2 FW, ali s njim gubim hrvatski jezik i tko zna šta još za HRV tržište tako da bih radije sačekao da update izađe van za sva tržišta. Nekako su mi spori. A čini mi se da Samsung nema kvalitetnu stranicu za svoje uređaje kao i korisničku podršku (recimo kao Nokia ili Ericsson stranice).
jel postoji neki program da se ne moze ulazit u poruke bez passworda i u galeriju mozda .. probao sam best private conversation ali ne valja .. mora cijelo vrijeme biti upaljen i zbrcka sve poruke ., bezveze .. ima neki drugi .. nes jednostavno da se samo zastite poruke bez iceg dodatnog ..
Kada pokušavam otvoriti Quickoffice, kaže da nije licenca instalirana. Kako ju instalirati? Što trebam napraviti? Kako je kod vas?
I još jedno pitanje, vidim da ovaj mob nema prikaz smajlija unutar SMS poruka. Pa je li to moguće?
Nekako mi ne radi, instaliram aplikaciju preko PC Studia, zatim odem u mob pod aplikacije gdje se dotična nalazi i kliknem na Install A. SMS te mi se instalira (naravno, oba puta preko PC Studia i direktno na mobu aplikacija javi da nije kompatibilna s mojim i8910, ali ja kliknem dalje), aplikacija se instalira, ali ne vidim nikakve novosti u pisanju SMS-a.
Može pomoć?
sta ce ti smajlici ..koristi interpunkciju
nego jel zna neko onda neki program za zastitu sms poruka .. samo da nije best private conversation i slicni .. (da ne moraju biti upaljeni cijelo vrijeme) ...
Inače, iz Europatradea su mi rekli da Samsung neće izdavati update FW-a za hrvatsko tržište tako da smo osuđeni na AMR codec u HD videu... Sramota...
možda za hrvatsko ne, al za bih i srbiju možda oče... jer hrvatskog softwarea i nemaš, imaš samo sprski
Sutra ujutro predižen mobitel, zna san unaprid da ne će bit update FWa za HR tržište, čini mi se da se najbrže razvijaju oni za taljansko tržište, pa ću vjerojatno "gurnit" najnoviji taljanski FW unutra i stavit meni na engleski jezik.
HR tipkovnica je QWERTZ, je li vama QWERTZ ili QWERTY ?
Jer stavljanjen drugog FWa će definitivno postat QWERTY.
Osin toga i jezika u menijima, ne vidin ništa šta mi je esencijalno u odnosu na AAC codec, 3D task menager i sve ostale updateove.
Možda hrvatska slova (čćšđž)?
Zaboravih.
Danas izlazi najnoviji FW i kaže:
The improvements include: Task Switcher 3D, Browser, Contacts, Photos, QuickOffice, and calendar widgets.
Ako ga neko flasha neka nabaci koju rečenicu. =)
ej svima.. nov sam tu,a imam u vidu kupnju i8910. imam malo pitanje za sad, firmware ig2 kod nas radi normalno, ali izbornik je na engleskom? puno hvala.
ukratko, s obzirom da cu prvi put nesto sa symbianom radit, a da vas ne tlacim previse jel postoje negdje crte i upute kako to napravit, onako kao što postoje upute za garmin? i jos samo nesto, ako uspijem prebacit firmware na ig2 da li to utjece na kasniju instalaciju garmina? u prijevodu ovoga što sam htio reći da li je taj ig2 samo grupa codeca(kao kad na kompjuteru skines npr. codece da bi mogao gledati neke druge formate filmova) ili je to kompletna promjena softwarea? ispričavam se na glupim usporedbama, ali novi sam u ovom. puno hvala.
u honkong ig3 jesam i vratio sam se na IF1 (hrvatski), švicarski ig3 još nisam probao a taljanski ig2 i ne želim...
na ig3 honkong mob. je stvarno dosta brži, al mi ostaje, mislim da 22 mb. mem. telefona, kad si vratim kontakte i instaliram office ostane mi samo 18 mb. bez surfanja
inace mi je najbolji software do sad malezijski ig2, al trenutno imam IF1
probao sam i taljanski IF2, njemački IE6 i ruski IE4
Kako isključiti da se telefon sam zaključava odnosno da ga mogu sam zaključati na onu tipku sa strane ?
Bookmarks