dali netko zna preko kojeg programa se može poslati veći e-mail od 700mb? ja sam ćuo za jumbo mail ali on može samo do 700mb a ja bi htio barem do 1gb,ako može
Iduci put se potrudi malo oko naslova jer cu ti obrisat cijelu temu,i vise necu popravljat naslove. Hvala!
Zadnji uredio Smuchac : 20-08-2009 u 14:35 Razlog: Popravljen naslov
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Pa ako baš inzistiraš da bude mail, razbij ga na dva manja. 1GB = 2x 512MB, pa to onda prolazi. Obični ZIP koji je podržan i interno od strane WinXP (i dalje) je čisto dovoljan i svi ga imaju...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nije ti štos u programu koji koristiš već o servisu koji koristiš ti i koji koristi primatelj. Većinom je limit za pojedini mail oko 5-10 MB. Nisam siguran kako jumbomail radi, ali pretpostavljan da na neki svoj server upload-a file i u mailu pošalje link. Isto možeš napraviti s bilo kojim hosting servisom. Ukoliko ti je važno da file bude zaštičem, možeš staviti lozinku na zip. Ako nemaš flat onda ti jeftinije zapržit na DVD i poslati klasičnom poštom, a ako imaš flat 256 kbit/s upload računaj da će ti trebati oko 9-10 sati za poslati tako da ova ideja s klasičnom poštom nije loša ni u tom slučaju osim ako šalješ u inozemstvo.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks