Provjeri jer si sve podatke dobro unjela!!!!![]()
![]()
![]()
trebam pomoc, dobila mail na adresu koju sam dobila kad sam dobila adsl, sd odem na korisnicke stranice od t-coma i ne mogu ga otvorit![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Provjeri jer si sve podatke dobro unjela!!!!![]()
![]()
![]()
trebaš se registrirati na neki novi, ultra super rozi račun. neznam točno, ugasil sam nakon 4 sekunde.
pa pogledaj u outlooku..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Err zake ne gledash mail s nekim od mail programa tipa Outlook Express ili Thunderbird?
Obavezno obrati pozornost na velka i mala slova, na slovo O i na brojku 0, velko slovo L i malo slovo l i velko slovo I![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ja ni nemam pojma da li se uopće može provjeravati mejl od T-Coma na webu... Odnosno, tražio sam, ali nisam našao...![]()
mislim da se moze na t-portalu je webmail tamo sam ja prije pregledavao mail od t-comaIzvorno postao frish-KI
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Boktemazo i t-portal! Jesu oni normalni? Kakve on sad ima veze sa T-Comom? Postoji korisnička stranica na T-Com-ovim stranicama, a oni sad mejl stave na t-portal... Nekome treba dati otkaz...
Izvorno postao frish-KI
Tražena domena t-com.hr je aktivna
Korisnik domene je KABELSKO DISTRIBUTIVNI SUSTAV d.d.eto kakve veze imaTražena domena tportal.hr je aktivna
Korisnik domene je KABELSKO DISTRIBUTIVNI SUSTAV d.d.![]()
ulaz na webmail t-com je na t-portalu već više od godinu i polIzvorno postao frish-KI
za pregledavanje maila putem weba, treba se ponovo logirati odnosno obnoviti korisnički račun tj. potvrditi ga, na taj način će postiči kontrolu korisno aktivnih mailboxa, masa ljudi ima mail na t-comu a ne koristi ga....
A to bi meni trebalo nešto značiti... Pih... Hoću reći da im nije po logici staviti webmail na portal, već prije na korisničku stranicu...Izvorno postao jay
pogledala preko outlooka(kako ga inace ne koristim nije mi pao na pamet
)
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
moze se pregledavati...meni je jedno vrijeme stekao outlook i onda sam ih tamo sve pregledala...a kada sam slozila outlook ponovno sam sve te poruke dobila u outlookIzvorno postao frish-KI
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Moze se citati preko weba...odes na njihov portal pa na Webmail, ali ti po novom treba neki t-Com ID ili tako nesto...gluposti, ali sto ces!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks