Imam par pitanja mislim sebi uzeti ovaj fon nasao sam ga za nekih 190 eura.
1. Koja je razila izmedu 9500 i 9530
2. kako telefon slusa nakon par mjesci koristenja
3. Dali se neke aplikacije mogu naci free netu
4. Neka iskustva oko ovog fona ovdje se vecinom pricalo o tarifama
1. 9500 koristi GSM standard za razgovore i poruke etc, a 9530 koristi stari CDMA (koji se kolko znam koristi SAMO u Americi i samo na nekim operaterima (tipa Verizon)). Mislim da su 9500 i 9530 hardverski ISTI, znaci razlikuju se samo softverom (stavis 9530 softver pa odes u usa, stavis verizon karticu i koristis CDMA standard), a moguce je i da jedan ima GSM a drugi CDMA cip. Not sure.
2. A cuj, dobro, samo moras redovno gledat jel ima neki upgrade za os buduci da je dosta neizglancan (ima nekih sitnijih bugova). Ja koristim .167 firmware koji je sluzbeno pusten na samo 2 operatera, ali radi na svim 9500 uređajima. PM-aj pa cu ti objasnit kako stavit taj .167 (zadnji stabilan) ako nisi zadovoljan necim na trenutnom firmwareu koji Vip daje korisnicima.
3. Mogu, npr ja koristim TwitterBerry za Twitter klijent. Besplatna aplikacija.
4. Ako te nesto zanima pitaj specificno, ne znam sta da ti kazem za 'iskustva'
EDIT: VIPnet relesao .141 za BB Storm, a prije je bio .109 ako se ne varam (znaci nema bas neke potrebe upgradea na .167). Baterija dulje traje i onaj lag kad se skrola na home screenu (u meniju) je nestao. Awesome. Sticking to .167 tho (noviji je a stable je).
Zadnji uredio schlupi : 24-08-2009 u 00:02
Imam jedno pitanje
Ima li BB storm u tele2 ponudi ?
Ne kontam da nema 9530 wifi? Cemu onda u rubrici POMOC wifi???
nista mi nije jasno moj mobtel je Blackberry verizon-wireless i stoji kao da ima wifi.... skroz sam zbunjen![]()
Imam blackbery storm i tražim tko zna kako i gdje skinutu dodatne aplikacije
(mape...)
jel mi itko može pomoć...imam blackberry storm i kupljen je u vipu ali ja sam ga dekodirao jer je vip masu skup i prešao sam na tele2 i sad neznam kako namjestit da mogu na interne,msn i facebook,jel itko zna kako riješit taj problem???
Bookmarks