Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 85 od 153 PrvaPrva ... 35 75 81 82 83 84 85 86 87 88 89 95 135 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.101 do 2.125 od 3823
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jedan problem sa Garminom.
    Na N82 imam najnoviju verziju, 5.00.50 i AdriaRoute 2.30.
    Bio sam prije par tjedana na jednom mjestu u Zagrebu, uključio Garmin i kad je pronašao satelite, otišao sam na Gdje sam? i pod spremi. Spremio sam lokaciju i nalazi se pod moje lokacije. I danas kad sam opet krenuo na to mjesto, odem pod moje lokacije, odaberem to mjesto i svaki puta kad ga odaberem, samo mi se pojavi desktop i Garmin je ugašen. Restartirao sam mob i opet isto. Garmin uvjek izbaci. U Handy Taskmanu je neaktivan.

U čemu je problem?
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Veky_1 Pregledaj post
    Meni nije jasna samo jedna stvar pa molim pomoć.

Instalirao sam sve karte iz AdriaRoute 2.30, SCG Route 2.00 i City Navigator Europe NT 2010.1.

Zanima me hoće li Garmin znati da treba koristiti AdriaRoute za prikaz Hrvatske jer je detaljnija karta ili baš moram ručno birati karte u MapSource-u?

Hvala.
    Mobitel neće znati da li treba koristiti AR ili City Navigator kada si u Hrvatskoj, ali ako si dobro prebacio karte, onda će ti sasvim ispravno pokazati kartu Hrvatske.

Jer da si malo čitao Tutorial i temu sa pitanjima i odgovorima, znao bi, da iz AR-a treba odabrati Hrvatsku i Sloveniju (i eventualno Bosnu), iz SCGR-a izabrati Srbiju i Crnu goru, a iz City Navigatora ostale potrebne države (osim onih koje si odabrao iz prethodne dvije karte).
    Jer ako iz AR-a i iz City Navigatora odabereš kartu Hrvatske, one će se preklapati, pa je i velika mogućnost da ti karta Hrvatske neće raditi...

= Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Bio sam prije par tjedana na jednom mjestu u Zagrebu, uključio Garmin i kad je pronašao satelite, otišao sam na Gdje sam? i pod spremi. Spremio sam lokaciju i nalazi se pod moje lokacije. I danas kad sam opet krenuo na to mjesto, odem pod moje lokacije, odaberem to mjesto i svaki puta kad ga odaberem, samo mi se pojavi desktop i Garmin je ugašen. Restartirao sam mob i opet isto. Garmin uvjek izbaci. U Handy Taskmanu je neaktivan.

U čemu je problem?
    Tebi onda nešto gadno šteka...

Probaj instalirati stariju verziju Garmina (možda 5.00.20 ili 5.00.30) , pa onda vidjeti da li radi...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

3. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Tebi onda nešto gadno šteka...

Probaj instalirati stariju verziju Garmina (možda 5.00.20 ili 5.00.30) , pa onda vidjeti da li radi...
    A jel trebam prvo sve izbrisati pa onda sve ispočetka?

Jer neda mi se to ponovno radit, al i nije neki problem što mi neradi, ali evo, kada mi zatreba, uvjek me izda.
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jel trebam prvo sve izbrisati pa onda sve ispočetka?

Jer neda mi se to ponovno radit, al i nije neki problem što mi neradi, ali evo, kada mi zatreba, uvjek me izda.
    A gle, bilo bi najbolje deinstalirati taj garmin kojeg imaš i pokrenuti instalaciju starije verzije Garmina.
    S tim, da bi ti ja preporučio da si napraviš privremenu kopiju karte (img fajl) i sw.unl na komp, pa kad instaliraš stariju verziju garmina, ta dva fajla ponovno vratiš u folder Garmin i sve ti radi.

6. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    7.307
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.307, Nivo: 20
    Bodovi: 7.307, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e Ico, može li pomoć....na prošloj str. što sam pitao ?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stavio sam i sve sam napravio .. i kad dodem do zadnjeg koraka .. ovo za prebacit kartu pomocu mapsourcea .. pise mi kao poslano .. sve po uputama kako treba biti .. ali mi ne nalazi nijednu kartu kad ga upalim u mobu .. pise no map .. sto da napravim ili? probao sam 2 puta prebacit i sve po uputama napravio i pise uspjesno poslano .. ali nema je u mobu :S

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivo47 Pregledaj post
    stavio sam i sve sam napravio .. i kad dodem do zadnjeg koraka .. ovo za prebacit kartu pomocu mapsourcea .. pise mi kao poslano .. sve po uputama kako treba biti .. ali mi ne nalazi nijednu kartu kad ga upalim u mobu .. pise no map .. sto da napravim ili? probao sam 2 puta prebacit i sve po uputama napravio i pise uspjesno poslano .. ali nema je u mobu :S
    Odi pod Postavke->Upr. mojim podacima->Skupovi karata
    Ako tamo imaš karte koje si ubacio, onda ovo napravi:
    Pričekati da nađe signal i onda odrediti neku adresu da te navigira i karta će se prikazati.

To se i meni dešava, ali samo napravim ovako kako piše i karta će onda uvjek biti prikazana.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Mobitel neće znati da li treba koristiti AR ili City Navigator kada si u Hrvatskoj, ali ako si dobro prebacio karte, onda će ti sasvim ispravno pokazati kartu Hrvatske.

Jer da si malo čitao Tutorial i temu sa pitanjima i odgovorima, znao bi, da iz AR-a treba odabrati Hrvatsku i Sloveniju (i eventualno Bosnu), iz SCGR-a izabrati Srbiju i Crnu goru, a iz City Navigatora ostale potrebne države (osim onih koje si odabrao iz prethodne dvije karte).
    Jer ako iz AR-a i iz City Navigatora odabereš kartu Hrvatske, one će se preklapati, pa je i velika mogućnost da ti karta Hrvatske neće raditi...
    Isprobao sam i radi bez problema. U najgorem slučaju se u opcijama programa može birati koje karte se koriste, a koje ne. (Tools - Manage My Data - Map Sets - MapSource)

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odi pod Postavke->Upr. mojim podacima->Skupovi karata
    Ako tamo imaš karte koje si ubacio, onda ovo napravi:
    Pričekati da nađe signal i onda odrediti neku adresu da te navigira i karta će se prikazati.

To se i meni dešava, ali samo napravim ovako kako piše i karta će onda uvjek biti prikazana.
    imam samsung al vjerujem da je to isto pa samo napominjem ako slucajno nije .. uglavnom otisao sam u aplikacije - upravljanje datotekama pa masovna memorija - folder garmin i nemam tamo nijedan file skupovi karata .. sve sam napravio po uputama i sve mi je pisalo doslovno ko na uputama da je prebaceno, napravljeno i to .. i ne znam .. sjecam se prije na n95 da sam u galeriji imao garminove slike neke .. to sad nemam ako ima ikakve veze joj uh
    Edit: mozda da probam stavit adriaroute 2.20? na 5.00.50 .. sad sam probao 2.30 i nista
    Zadnji uredio ivo47 : 17-08-2009 u 23:45

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

U čemu je problem?
    Ovo se i meni upravo desiko. Sve je radilo super, Nakon par dana idem pokrenuti Garmin, otvorim moje lokacije, kliknem na jednu i garmin se ugasi i zatvori se program. Probao sam i upisati naziv grada ali ništa ne nalazi, niti jedan grad. U čemu bi mogao biti problem?
    PREDATOR

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivo47 Pregledaj post
    imam samsung al vjerujem da je to isto pa samo napominjem ako slucajno nije .. uglavnom otisao sam u aplikacije - upravljanje datotekama pa masovna memorija - folder garmin i nemam tamo nijedan file skupovi karata ..
    Ne tražiš to u aplikacijama, već u samom programu Garmin!

Pročitaj si ovu temu:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60070

A pročitaj i u ovoj temi, jer je već par puta postavljeno tvoje pitanje i dan je odgovor na njega

@hercvu: probaj napraviti rutu do točke koju želiš, pa onda prebaci tu rutu na mobitel

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je rješen. Malo sam gledao u podešenjima garmina i skužio sam da mi u kartama AdriaRoute nije uključena.Stavio sam kvačicu pored karte i sada sve štima. Ne znam kako se to uopče desilo, nisam ništa dirao u postavkama, nisam ga koristio skoro tjedan dana. Ovaj garmin je toliko kompliciraniji i što se kvalitete karata tiće lošiji od Igo8 i Cardinale-a 3.0 koje imam na HTC-u.
    PREDATOR

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

ako nekog zanima i s nadom da ce nekome biti korisno pisem svoj prvi post ovdje

prije par dana sam kupio NOKIU 5800 pa bi rado podijelio svoja GPS iskustva s njom

iako mozda instalacija zadnjeg garmina i karata koje su vam zanimljive zvuci komplicirano zapravo je, zahvaljujuci pametnim entuzijastima s ovog foruma, sve jaaaako jednostavno i radi fantasticno
    dakle:

1. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 - pratite step by step sto je ICO napisao jer covjek definitivno zna sto prica. dapace. ne mogu vjerovati koliko je tutorijal tehnicki precizan, a istovremeno jako jednostavno i razumljivo pisan. sjajan posao majstore!

2. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=836487#post836487 - isti autor sastavio je i ovaj FAQ. imao sam jedno pitanje i odgovor nasao ovdje. zapravo odgovor na to moje pitanje je bio u tutorijalu, ali sam ga nekako previdio...

3. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53737&page=84 - posljednje verzije karata i svih ostalih potrebnih instalacijskih datoteka (iako je vise manje sve u ICINIM postovima) mozete naci na 84 stranici ovog threada. znaci samo nekoliko postova/stranica u rikverc. BOODE je sve fino poslozio, a rapidshare radi k'o beba

zakljucak? garmini je fenomenlan! bez potpomognute veze s internetom i s iskljucenim bluetoothom na otvorenom locira satelite za 10tak sekundi. cak i na balkonu na 4. katu moje deveterokatnice. ako pak dopustim spajanje na net onda ga, nakon nesto vise vremena, uhvati i u stanu!!!! na sljemenu ga hvata i u sumi bez neta, iako mu naravno treba malo vise vremena.

o svemu tome je originalno integriran nokijin sustav mogao samo sanjati. balkon 0 bodova. sljeme -3 boda (uzasava se tendi i drveca iznad glave). na otvorenom mu trebaju 2-3 minute itd. etc. o ostalim mogucnostima navigacije da i ne govorim (iako su mi neke graficke opcije na originalnom softwareu i dalje drage)

obzirom da moj pas i ja cesto lunjamo sumama i livadama namjeravam i kupiti ADRIA TOPO kartu ako se pokaze dobra kako mi se nakon jednog dana koristenja cini da je. ljudi su napravili sjajan posao pa je i red da bar netko ovdje kupi legalnu verziju ipak su to nasi decki, a ne neki prljavi zapadnjacki kapitalisti

posto je ovo moj prvi GPS uredjaj bilo koje vrste - jednostavno sam odusevljen. iako ga jos nisam koristio u nekoj ozbiljnoj situaciji - pitam se kako sam do sada zivio bez GPS-a. za manje od mjesec dana idem na pivu u prag pa cu ga i korisno iskoristiti...

vise-manje sam ovdje ponovio ono sto vecina zna, ali sam svejedno htio prenesti svoja iskustva i na ovaj nacin zahvaliti svima koji kvalitetno sudjeluju u ovoj diskusiji

ako vas jos neka zanima slobodno pitajte, iako vjerujem da ima pametnijih ljudi koji mogu kvalitetnije odgovoriti...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tnx @ ico, gt-r .. šljaka ko beba sad .. imam samo jedno pitanje jos .. s obzirom da sam par puta karte prebacivao prije nego ste mi rekli sta da napravim .. da li on svaki put zauzme memoriju dodatno ili obrise sam to sto sam prebacio pa pamti i spremi samo zadnje prebacivanje nadam se da ste shvatili pitanje

Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.961, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jedan problem. Naime kad zelim zabiljeziti poziciju na karti, spremi pod imenom ''Moj položaj''.
    Zatim ''Moj položaj'' preimenujem u zeljen naziv. Nakon toga kada odem pod moje lokacije i izaberem poziciju koju sam preimenovao, Garmin mi izadje van.

Ukratko - šljaka normalno sve ako ne preimenujem orginalan naziv ''Moj položaj''

U cemu je problem?

(pretrazio sam temu i nisam nasao nista slicno)
    zzzzzZ

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao i969i Pregledaj post
    Imam jedan problem. Naime kad zelim zabiljeziti poziciju na karti, spremi pod imenom ''Moj položaj''.
    Zatim ''Moj položaj'' preimenujem u zeljen naziv. Nakon toga kada odem pod moje lokacije i izaberem poziciju koju sam preimenovao, Garmin mi izadje van.

Ukratko - šljaka normalno sve ako ne preimenujem orginalan naziv ''Moj položaj''

U cemu je problem?

(pretrazio sam temu i nisam nasao nista slicno)
    Kolko sam dobro skužio, ovo je odgovor na pitanje.

= Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Problem je rješen. Malo sam gledao u podešenjima garmina i skužio sam da mi u kartama AdriaRoute nije uključena.Stavio sam kvačicu pored karte i sada sve štima. Ne znam kako se to uopče desilo, nisam ništa dirao u postavkama, nisam ga koristio skoro tjedan dana. Ovaj garmin je toliko kompliciraniji i što se kvalitete karata tiće lošiji od Igo8 i Cardinale-a 3.0 koje imam na HTC-u.
    @predator, dali možeš objasniti korak po korak kako si to napravio? Malo sam prčko po postavkama Garmina i nisam našao ništa sumnjivo.

Btw, čini mi se da N82 puno bolje hvata signal kad okrenem onu donju stranu (gdje je samo mikrofon) prema nebu. Tako je barem u N95 8GB.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada samm otišao u moje lokacije na neku točku garmin bi se ugasio i otvorio bi mi se izbornik. Isto tako nije mi htijeo prikazati kartu tj moju poziciju. Malo sam prčkao po postavkama, ušao sam u alate, upravljanje mojim podatcima, skupovi karata i ondda sam skužio da mi karta AdriaRoute nije označena. Stavio sam kvačicu pored nje i onda je sve radilo. Ne znam kako je do toga došlo, nisam tjedan dana palio Garmin niti sam išta prčkao po njemu. Uglavnom sada sve radi.
    PREDATOR

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Kada samm otišao u moje lokacije na neku točku garmin bi se ugasio i otvorio bi mi se izbornik. Isto tako nije mi htijeo prikazati kartu tj moju poziciju. Malo sam prčkao po postavkama, ušao sam u alate, upravljanje mojim podatcima, skupovi karata i ondda sam skužio da mi karta AdriaRoute nije označena. Stavio sam kvačicu pored nje i onda je sve radilo. Ne znam kako je do toga došlo, nisam tjedan dana palio Garmin niti sam išta prčkao po njemu. Uglavnom sada sve radi.
    Kako si stavio kvačicu? Ako stisnem na tipku u sredini, samo mi pokaže informacije o karti. Mogu samo koristiti desni soft key, i on je za natrag.
    Ja imam samo adria route 2.30..

Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolko sam dobro skužio, ovo je odgovor na pitanje.
    nije to. meni sve šljaka, no samo ako ne promijenim orginalni naziv oznacene tocke.
    zzzzzZ

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    n97 mini
    Operater
    BH Mobile
    Bodovi
    4.237
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.237, Nivo: 15
    Bodovi: 4.237, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se to isto desava i malo sam "eksperimentisao". izbacuje samo na neke nazive a na neke ne. dakle kad preimenujes polozaj ako te izbaci, ponovo udi i promijeni naziv, i tako sve dok te ne prestane izbacivati.

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Bodovi
    2.444
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.444, Nivo: 11
    Bodovi: 2.444, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jedan problem.citao sam ovoga dosta ali nisam mogao naci odgovor.iman gamin nuvi 350, i skinuo sam otkljucane karte adria route 2.30, scg 2.00 i cn europe 2010 i sve sam ih stavi na sd karticu i samo mi jedna karta radi al su sve tri pod drugim nazivom. znaci samo mi radi karta koja ima naziv GMAPSUPP. A druge dvije su GMAPSUP2 i GMAPROM i te mi dvije ne rade.
    Na bilo koju kada stavim naziv GMAPSUPP ta radi a ostalo nista.
    pa bih molio za jednu malu pomoc sta mi je ciniti. unaprijed zahvaljujem

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm ne znam kako instalirati druge karte.
    skinuo sam ovaj NT2008 i ako prebacim karte samo na mobitel sve radi bez problema, ali hocu izbaciti neke drzave pa sam htio preko mapsourcea i kaze da nije instaliran taj paket. kako da ga instaliram O_o

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.705, Nivo: 20
    Bodovi: 7.705, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam kombinaciju Adriaroute 2.3 i garmin xt na n95 8gb i dosada sam bio zadovoljan ali jučer sam išao u obilazak zagorja. Svetu helenu ne želi nači samo sveti ivan zelina , pa trakoščan ne nalazi niti kada unosim ime grada ili nađi mjesto našao ga je pod točke interesa/građevinski objekti/povijesni grad i treče što me je najviše zasmetalo išli smo kod ribiča koji se nalazi između velikog trgovišča i Žejinca ne nalazi niti trgovišće niti veliko trgovišće niti žejinci dok na google mapsu na iphonu žejince našao odmah kao i trakoščan. Sada me zanima da li je to samo kod mene ili bi netko tko ima ovu kombinaciju sa adriaroute 2.3 da proba unesti netko od ovih mjesta pa ako nađe jbg. onda je ili do karte ili do moba. Hvala.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao benxxs Pregledaj post
    Imam kombinaciju Adriaroute 2.3 i garmin xt na n95 8gb i dosada sam bio zadovoljan ali jučer sam išao u obilazak zagorja. Svetu helenu ne želi nači samo sveti ivan zelina , pa trakoščan ne nalazi niti kada unosim ime grada ili nađi mjesto našao ga je pod točke interesa/građevinski objekti/povijesni grad i treče što me je najviše zasmetalo išli smo kod ribiča koji se nalazi između velikog trgovišča i Žejinca ne nalazi niti trgovišće niti veliko trgovišće niti žejinci dok na google mapsu na iphonu žejince našao odmah kao i trakoščan. Sada me zanima da li je to samo kod mene ili bi netko tko ima ovu kombinaciju sa adriaroute 2.3 da proba unesti netko od ovih mjesta pa ako nađe jbg. onda je ili do karte ili do moba. Hvala.
    Evo i ja sam probao naći ta mjesta na adriaroute 2.30 i nema ih. Nevjerovatno. Na igo8 i Cardinale 3.0 in nađem bez problema. Ovaj garmin me stvarno razočarao.
    PREDATOR

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    N95 8GB
    Operater
    T-lopi...
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao benxxs Pregledaj post
    Pozzz.. evo da pojasnim , pronalaženje manjih mjesta..
    Kamo>blizu (dolje lijevo)>najbliži drugi>(dolje lijevo) unijeti veće mjesto koje je najbliže traženoj lokacij (u tvom slučaju Zagreb ) ,klik na Zagreb>gotovo >ne izlaziti nego odmah na gradove , sada će tamo pisati blizu Zagreba (gore lijevo)>unos slova i to je to.(ovim načinom mi je pronašo sva mjesta koja si ti naveo...osim Žejinca..??)

+ Odgovori na temu
Stranica 85 od 153 PrvaPrva ... 35 75 81 82 83 84 85 86 87 88 89 95 135 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 889
    Posljednji post: 17-08-2015, 00:21
  2. Odgovora: 361
    Posljednji post: 20-08-2014, 11:25
  3. [n-gage 2.0] pitanja vezana za instalaciju, program i igrice
    By v.d. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 128
    Posljednji post: 08-10-2010, 09:25
  4. Odgovora: 257
    Posljednji post: 28-07-2010, 22:25
  5. Odgovora: 104