Pozdrav svima nazočnim
moram ponovit pitanje, jel zna netko postojil ikakav program za Nokiu N96, da mi pokazuje radare policijske i kamere. Čuo sam da Garmin ima nešto al nisam ništa našo.
Pozdrav svima nazočnim
moram ponovit pitanje, jel zna netko postojil ikakav program za Nokiu N96, da mi pokazuje radare policijske i kamere. Čuo sam da Garmin ima nešto al nisam ništa našo.
ja imam instalirano na n95 ali nemam pojma odakle sam skinuo
uglavnom skines korisnicke poi lokacije i ubacis ih u garmin.
p.s.: evo gledam imam fail speedcam.gpi na kartici pa probaj ga naci na netu.
mada nije nista posebno za bih, ima samo par kamera.
ako ne uspijes naci skinut cu ja sa mobitela pa postaviti ovdje.
Mislim da Garmin to može preko neta, ali ne vjerujem da to kod nas funkcionira.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Imam i ja jedan problem.
Instalirao sam navigaciju i adriaroute na jedan mob.
E sad zelin instalirat bratu na drugi mob i jos mu instalirat europu.
Imam odprije otkljucan adriaroute u mapsorceu, nadoda sam i europu u mapsource ali je zakljucana.
E sad nisan tio nista radit dok ne provjerim kako dalje.
Ako otkljucam pomocu key generatora i bratovog cardID-a europu da li ce i adriaroute
radit kod njega iako je otkljucan s mojim cardID-om.
Ili treba adriaroute nekako update-at na njegov cardID. I kako to napravit??
thnx!
Evo ti ovdje univerzalni unlocker za sve instalirane mape i sve kartice:
http://rapidshare.com/files/26436132...Generatori.rar
nakon sto pokrenes bat fajl unutar unlockera, sve dotad instalirane karte bice trajno otkljucane za sve uredjaje.
Ispravljen link, sorry, nije do mene.
Zadnji uredio boode : 05-10-2009 u 08:25
Ne radi ti link...
a predhodno razbij ključeve u MapSourcu od karata: Pomoćni programi - Upravljanje kartografskim proizvodima - TAB Odključana područja - označi kartu i stisni Brisanje...
a sve to ima i na: [Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
nisam baš upoznat s forumom ne želim pravit probleme ni zbrku pa valjda ovaj post spada ovdje. dakle mene samo jeno zanima: dali je moguće koristiti navigaciju na nokiji 6220 a da ne troši pare. tražio sam po forumu ali uvjek svak svoju politiku goni pa sad neka odgovori onaj ko baš zna. može i na pm meni svejedno
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne treba, to su gotove i otključane mape i treba ih samo prebaciti u Garmin folder na memorijskoj kartici...
Imam jedno zapazanje koje bih voleo da prodiskutujemo jer me interesuje kako se kod vas ponasa garmin na telefonu.
Naime imam nokiju N82 i instalirao sam garmin 5.00.50, a proverio sam i 5.00.30 i sve radi super međutim prilikom aktiviranja aplikacije primecujem da se ostvaruje gprs protok, napominjem da sam to registrovao u dnevniku na telefonu, a takodje i u velikom racunu i specifikaciji saobracaja na kraju meseca(posto sam bio u romingu), pritom je u opcijama garmina iskljucen online pristup! Nakon toga izbrisao sam pristupne tacke maticne mreze i sad kada palim aplikaciju garmin vrlo tesko pronalazi satelite a nekad ih neuspe pronaci. napominjem da uspostavljanje protoka gprs traje vrlo kratko oko 5-10 sek. nekih 6kb. Proverite ovo moze vam drasticno povecati racun kada ste u romingu! Dali se ovako nesto i kod vas dogadja??
Unapred hvala![]()
...a joj stari moj radi ti se o a-GPS kojeg si samo trebao isključiti u postavkama mobitela. On ti služi da ti brže nađe satelite, a pritom ti pojede ništo love i zato tebi sada teže ulovi satelite jer si izbrisao pristupne točke GPRS konekcije tj. ne radi ti a-GPS nema od kuda skidati što ide preko mreže.
...prožvakono već na forumu, al neka.
Skinio sam s neta City navigator 2010 u img fileu koji radi bez problema u garminu.Ali ne mogu ga otvoriti u mapsource-u jer nije cijela instalacija a imam i adria route koju mi otvara u programu.zanimam me kako spojiti te dvije karte.
Hvala!!!
ljudi instaliro garmin v50010. sada recite kako da ga pokrenem? prvi put se srećem sa simbianom nemote zamjerit
nađi priloženi ikonu Garmina označi, klikni i pokrenuti će ti se, kao i svaka druga aplikacija/radnja koju obavljaš na mobitelu
ok uspio sam pokrenut garmin. Mozete li mi sad rec gdje da skinem kartu BIH jer mi se neda skidat citave europe
Evo link za Adria Route v2.30 (link je iz tutorijala)
A kako prebaciti karte u mob?
Pa sve lijepo piše, samo treba čitati...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nigdje, treba ti AdriaRoute, ali vjerojatno ti se ni to neće dati skidati...
uspio sve instalirat radi ko urica. problem je bio što su na ovim linkovima piše da su to samo karte za hr i sloveniju a u biti ima i BIH. jao ovo je prejebeno
Imaš Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Albaniju i Makedoniju.
Ima, ali ne vrijedi spomena kad je u obje države navedeno par ulica. SCG Route je dosta detaljniji, ali ne kao AdriaRoute.
Bookmarks