Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia E6-00 ,Nokia N82-1
    Operater
    M_Tel 0887
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nirad Pregledaj post
    Ovo do sad nikad nisam cuo da se desilo ikome. A desava se meni. Naime, u kalendaru se desava da najednom datum bude pomjeren za 2 dana unaprijed. U postavkama vratim tacan datum ali se sve opet ponovi za dan, dva ili tri. Ako ostavim tako, onda ce se za par dana datum pomjeriti za jos dva dana unaprijed. Pokusao sam pratiti i istraziti sta uzrokuje ovu pojavu ali na kraju nista od toga. Jednostavno, desava se onda kada se mobitelu prohtije. Krajnje misteriozno!
    Vec ranije radio sam update softwarea i sada je to V 31.0.016. Pokusao rijesiti problem reinstalacijom, ali bez uspjeha. Pomoc, ludim!

vidis, mislio sam da sam jedini sa tim problemom, medjutim.... to se i meni desava i to samo kada navijem alaram da me budi i desava se tacno u 07h ujutro. alarm navijem u 6.35h i sve regularno odradi, i kad dodje 07h on prebaci datum i sve stavke u podsetniku za 2 dana unapred. stvarno sam zbunjen!@#$%^&

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viktorparacin Pregledaj post
    vidis, mislio sam da sam jedini sa tim problemom, medjutim.... to se i meni desava i to samo kada navijem alaram da me budi i desava se tacno u 07h ujutro. alarm navijem u 6.35h i sve regularno odradi, i kad dodje 07h on prebaci datum i sve stavke u podsetniku za 2 dana unapred. stvarno sam zbunjen!@#$%^&
    Kod mene se desava u razlicito doba dana i nikad nema pravila. A kada se desi, napravi mi zbrku u snimljenim slikama, novopridoslim sms-ovima, jer se sortira hronoloski po datumu, i onda kada ponovno podesim tacan datum, stariji sms-ovi i slike uvijek stoje ispred najnovijih sa tacnim datumom. I malo je reci kako sam zbunjen pa mi nekad dodje da mobitel razbijem o zid i na taj nacin trajno rijesim problem.

P.S. Kod mene je crna N82, stara nesto manje od godinu, a problem se prvi put pojavio prije nekih 2 mjeseca.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Molio bih strucnu pomoc, hvala unaprijed!
    By UseR007 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 03-06-2009, 10:44
  2. Datum na slikama ?
    By urabus27 in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 08-12-2008, 13:10
  3. datum proizvodnje
    By Vinko325 in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 06-05-2007, 00:35
  4. Datum registracije