Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12
    Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[N82] datum se sam pomjera 2 dana unaprijed

Ovo do sad nikad nisam cuo da se desilo ikome. A desava se meni. Naime, u kalendaru se desava da najednom datum bude pomjeren za 2 dana unaprijed. U postavkama vratim tacan datum ali se sve opet ponovi za dan, dva ili tri. Ako ostavim tako, onda ce se za par dana datum pomjeriti za jos dva dana unaprijed. Pokusao sam pratiti i istraziti sta uzrokuje ovu pojavu ali na kraju nista od toga. Jednostavno, desava se onda kada se mobitelu prohtije. Krajnje misteriozno!
    Vec ranije radio sam update softwarea i sada je to V 31.0.016. Pokusao rijesiti problem reinstalacijom, ali bez uspjeha. Pomoc, ludim!

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia E6-00 ,Nokia N82-1
    Operater
    M_Tel 0887
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nirad Pregledaj post
    Ovo do sad nikad nisam cuo da se desilo ikome. A desava se meni. Naime, u kalendaru se desava da najednom datum bude pomjeren za 2 dana unaprijed. U postavkama vratim tacan datum ali se sve opet ponovi za dan, dva ili tri. Ako ostavim tako, onda ce se za par dana datum pomjeriti za jos dva dana unaprijed. Pokusao sam pratiti i istraziti sta uzrokuje ovu pojavu ali na kraju nista od toga. Jednostavno, desava se onda kada se mobitelu prohtije. Krajnje misteriozno!
    Vec ranije radio sam update softwarea i sada je to V 31.0.016. Pokusao rijesiti problem reinstalacijom, ali bez uspjeha. Pomoc, ludim!

vidis, mislio sam da sam jedini sa tim problemom, medjutim.... to se i meni desava i to samo kada navijem alaram da me budi i desava se tacno u 07h ujutro. alarm navijem u 6.35h i sve regularno odradi, i kad dodje 07h on prebaci datum i sve stavke u podsetniku za 2 dana unapred. stvarno sam zbunjen!@#$%^&

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viktorparacin Pregledaj post
    vidis, mislio sam da sam jedini sa tim problemom, medjutim.... to se i meni desava i to samo kada navijem alaram da me budi i desava se tacno u 07h ujutro. alarm navijem u 6.35h i sve regularno odradi, i kad dodje 07h on prebaci datum i sve stavke u podsetniku za 2 dana unapred. stvarno sam zbunjen!@#$%^&
    Kod mene se desava u razlicito doba dana i nikad nema pravila. A kada se desi, napravi mi zbrku u snimljenim slikama, novopridoslim sms-ovima, jer se sortira hronoloski po datumu, i onda kada ponovno podesim tacan datum, stariji sms-ovi i slike uvijek stoje ispred najnovijih sa tacnim datumom. I malo je reci kako sam zbunjen pa mi nekad dodje da mobitel razbijem o zid i na taj nacin trajno rijesim problem.

P.S. Kod mene je crna N82, stara nesto manje od godinu, a problem se prvi put pojavio prije nekih 2 mjeseca.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.961, Nivo: 16
    Bodovi: 4.961, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moras izabrati vremensku zonu. Imas je u postavkama-sat
    zzzzzZ

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia E6-00 ,Nokia N82-1
    Operater
    M_Tel 0887
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije to. vremenska zona je uredno namestena, jos u startu.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    N900
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isti taj problem sam i ja imao na E66 s softverom 102 i 210. Sada kad sam fleširao mob i stavio verziju 300 broblem je rješen. Taj problem mi se javljao kad bi namijestio alarm za slijedeći dan (mobitel gasim po noći) i ujutro kad bi zvonio alarm bi ugasio, a zatim mobitel pita "upaliti mobitel". Kad bi pretisnuo DA tokom dana datum bi skočio 2 dana unaprijed, a kad bi ujutro pretisnuo NE i mobitel normalno upalio s datumom bi sve bilo ok.
    Moja preporuka ako te to nervira instaliraj najnoviji softver.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rush2 Pregledaj post
    Isti taj problem sam i ja imao na E66 s softverom 102 i 210. Sada kad sam fleširao mob i stavio verziju 300 broblem je rješen. Taj problem mi se javljao kad bi namijestio alarm za slijedeći dan (mobitel gasim po noći) i ujutro kad bi zvonio alarm bi ugasio, a zatim mobitel pita "upaliti mobitel". Kad bi pretisnuo DA tokom dana datum bi skočio 2 dana unaprijed, a kad bi ujutro pretisnuo NE i mobitel normalno upalio s datumom bi sve bilo ok.
    Moja preporuka ako te to nervira instaliraj najnoviji softver.
    Razlog i vrijeme pomjeranja datuma ima smisla za sve sto si napisao. Evo bas razmisljam i kao da sam opisao svoj slucaj. Odmah pocinjem sa uvodjenjem nove prakse, a to je da poslije gasenja jutarnjeg alarma odabirem opciju "No" za paljenje mobitela. Napominjem da je najnoviji software (V 31.0.016) i uzrocnik ove pojave, otkako je instaliran ovo se desava, na prethodne dvije verzije nije se desavalo.

@i969i
    vremenska zona je namjestena vec odavno, te nema nikakve veze sa ovim problemom.

Mislim da bi Nokia ovo morala rijesiti novim software-om, jer sam saznao za jos neke kupce koji imaju isti problem (na sluzbenoj stranici Nokie).

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Nokia 500
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    3.899
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.899, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probajte vremensku zonu postaviti na +2 sata i onda podesiti sat jer ima veze sa računanjem zimskog i ljetnog perioda a opciju automasko prebacivanje vremenske zone ugasiti.Kad se vrijeme vratimo na zimsko računanje vremena samo vratiš na +1 vremensku zonu.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zota Pregledaj post
    Probajte vremensku zonu postaviti na +2 sata i onda podesiti sat jer ima veze sa računanjem zimskog i ljetnog perioda a opciju automasko prebacivanje vremenske zone ugasiti.Kad se vrijeme vratimo na zimsko računanje vremena samo vratiš na +1 vremensku zonu.
    Radi se o bug-u u zadnjoj verziji softwarea pa tvoj prijedlog ne vidim kao rjesenje, a svakako sam u postavkama sve moguce i nemoguce vec pokusao. Osim toga, gdje ima ta opcija iskljucenja automatskog odabira vremenske zone na N82? Ako si mislio na Network opearater time, to je svakako isljuceno.
    Bit ce da je jedino rjesenje problema novi software koji Nokia nikako da objavi.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Nokia 500
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    3.899
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U mene je zadnja verzija softa V 31.0.016 i nemam nikakvih problema

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potpisujem
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam i jos nekolicina ljudi. Naime, ovo je bio drugi put da update-ujem software i poslije zadnje verzije problem se pojavio. Sa prethodne dvije verzije nije bilo nikakvih problema.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Molio bih strucnu pomoc, hvala unaprijed!
    By UseR007 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 03-06-2009, 10:44
  2. Datum na slikama ?
    By urabus27 in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 08-12-2008, 13:10
  3. datum proizvodnje
    By Vinko325 in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 06-05-2007, 00:35
  4. Datum registracije