jedno pitanje: kada idem pisat NOVU poruku stalno mi je po defaultu uključen T9 jezik. mogu to kako maknuti i isključiti da mi se ne pojavljuje ili moram SVAKI HEBENI put kada idem pisat poruku isključivati T9?!?!?!?
jedno pitanje: kada idem pisat NOVU poruku stalno mi je po defaultu uključen T9 jezik. mogu to kako maknuti i isključiti da mi se ne pojavljuje ili moram SVAKI HEBENI put kada idem pisat poruku isključivati T9?!?!?!?
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
@bluegene
Mobitel je nadograđen na posljednju verziju
@Yoshmee
Nakon nadogradnje video je radio preko WiFi-a. Da je nelogično... u potpunosti se slažem.
Mobitel je sada spremljen u radnom stolu. I nakon hard reseta... znalo mi se desit da mi imenik trokira.
Imam 300tinjak brojeva na njemu i sve je to odvratno trzalo. Prosto mi je žao para što sam dao za njega.
I da... zna li netko koliko dođe onaj touch ekran za njega?
Fonka sam kresnuo o zid nakon što sam čekao 2 minute da obriše 15poruka i puklo staklo. Znači...ne display već ono staklo?
Uzeo sam sada LG GT540. Ako me i taj zahebe...mogu me komotno zaboraviti.
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
HAHAHAHAHHAHA, kao da frenda slušam
i ja imam problem s njime,
recimo (prije mi se to nije dešavalo), kada ugasim mobitel, i upalim ga, ako stavim na ring style "silent"
zvuk mi i dalje bude uključen dok ne odem u postavke i ne resetiram čitav stil ili isključim zvuk,
tako da telefon ima masu bug-ova,
očekivao sam malo više od telefona, ali služi i dalje, tako da dok ne bude neke normalnije financijske situacije, radit će i dalje ja se nadam![]()
Bookmarks