Lol editirao sam naslov, ali se editirao samo naslov posta, a ne i naslov teme... Molim nekog da popravi...
Pozdrav svima!
Ima li negdje neka čitljiva tema sa veeelikim slovima i velikim satom za 6650 (za polućorave). Trenutno sam stavio "Clear by PiZero", ali ako ima šta još krupnije i čitljivije, molim da me uputite...
Hvala unaprijed!
Zadnji uredio Karny : 04-08-2009 u 16:55
Lol editirao sam naslov, ali se editirao samo naslov posta, a ne i naslov teme... Molim nekog da popravi...
Idi na forum www.mmcforums.net regaj se besplatno, imas brdo tema za Nokie pojedinacno za modele i svaka tema ti je pokazana. Skines na komp pa na mob.
Od tog malog zaslona inace ne mozes puno ocekivati .
Kaj se tice Screen savera skini si Epocware.Handy.Clock.v4.08.S60v3.SymbianOS9.incl.K eygen-HSpda
Dobijes u standby krasan digitalni sat i kalendar sam program ima puno funkcija.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kako to izgleda na vanjskom ekranu? Isto veliki sat ili?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Imao sam tu Nokiju u prolazu tako reci,kolko sam to malo isprobal na vanjskom zaslonu ti ovisi isto o temi kakav je sat.
Ako pak mislis na Handy clock screen saver to neznam jer nisam probal instalirat.
Uglavnom kolko sam god Symbiana promenil samo taj Screen saver koristim, (iako postoji puno drugih).
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Karny# cclock v1.21 za symbian 9.x kao vekerica
Sto nitko nemoze to mogu i ja
Što se tiće SS na Symbian mobitelima sam uvijek koristio prekrasno jednostavni sa dosta informacija (pozivima,sms,alarm,itd...)
Large clock screensaver
http://www.symbian-freeware.com/down...reensaver.html
.......................ahhhhh počinje mi nedostajati čačkanje po symbianu![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks