Ljudi, pomagajte! Imam problem s većim datotekama. Kad ih pokušam prebaciti putem ActiveSync-a, poslije nelkoliko minuta veza pukne. Moze li tu pomoci PocketRAR ili nesto drugo?
Ljudi, pomagajte! Imam problem s većim datotekama. Kad ih pokušam prebaciti putem ActiveSync-a, poslije nelkoliko minuta veza pukne. Moze li tu pomoci PocketRAR ili nesto drugo?
koji mobitel, što prebacuješ, a i naslov ti nije nešto.... stoga.
usput meni kada god nešto prebacujem se nije desilo da veza puca, sad i ne prebacijem neke velike datoteka, jedino se zna koji put također desiti da veza pukne ali samo kad mi mob. miruje odnosno spojen je s PC ali nikakvu aktivnost nema osim punjenja. Ako ti šta to znači.
HC4L
Sorry, nije mob nego HP rx5940. Pokusavam ubaciti karte, konkretno Njemačka je velika 137 MB. Pa mi tijekom kopiranja statusbar dodje do cca. 40%, i onda se vrati na pocetak. I nakon dva-tri takva pokusaja, jednostavno nestane veza izmedju PC i iPAQ-a. Mislio sam da je problem u starijoj verziji ActiveSync-a, instalirao sam novum pa opet isto. I ja sam mislio isto, sto se tice neaktivnosti, pa sam micao misa na PC-u i klikao u iPAQ-u, pa opet isto.
probaj malo PC posložiti, znači registri srtediti, pokrenuti koji AV program sve u svemu srediti/počistit PC, restartat ga kao i uređaj. Te probaj ponovo počet prebacivati podatke.
EDIT: a imaš li ti i toliko free prostora na uređaju odnosno mem. kartici. Odnosno 137Mb + par Mb još prostora, barem min.140Mb ako ne i više.
Zadnji uredio HCSC : 27-12-2008 u 15:06
HC4L
Bookmarks