Mene interesira da li je netko uspio spojiti cookie sa gps recieverom i da radi.
Naime, trazim nekakav mob u tom rangu da se moze spojit na reciever da mogu koristit gps u autu bez spajanja na net i sl stvari.
kupila sam nekidan cookie u VIPu...i ono sto me zanimakada udem u meni bude onako crno-crveni...jel se te boje mogu ikako promijeniti???
i jel se mogu promijeniti one ikone koje su u onoj alatnoj traci (mislim na biranje,imenik,poruke i meni)...?
i jel se mogu dodavati neki moji widgeti ili samo ono sto je predefinirano???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ima nekoliko programa u javi. Što se tiče mapa ne treba se spajati na internet za skidanje jer ih možeš staviti i podignuti iz memorijske kartice ili iz memorije telefona ako je imaš dovoljno. Ja koristim trekbuddy.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ight=trekbuddy
Pozdrav
Jasno mi je to sa offline mapama, imam na w760 gmaps i radi ok dok hodam tj dok se ne krecem brzo , dobro me prati po mapi (offline).
No dok sjednem u auto nemoze se spojit na satelit i pratit me , pa me interesira da li cookie bolje funkcionira il je to jednostavno tako kod dummie mobova![]()
Zadnji uredio Jaymz : 13-07-2009 u 23:36
99% sam siguran da ne mogu bez nekakvog modifyja, ali je on uopće moguć.
e ekipa neznam dal je prije bilo razgovora o tome,al muci me to sto se telefon(kuki) svako malo zgasi sam od sebe,baterija puna i sve pet,a opet zna bit duljih perioda da se negasi i onda opet tako,u pocetku kad sam ga kupio nije bilo tog,sad nedavno mi pocelo.....jel,sta mu je?
Pozdraf swima!
Slucajno sam neki dan vidio ovaj mob. Zapeo mi za oko posto je full jeftin.
Zanima me vasa preporuka za ovaj mobitel, da li ga se isplati uzeti...?
Trenutno imam HTC TyTN koji mi je malo prerobustan, vec je ostario i pored toga zna se zblesirati dosta cesto.
Sta kazete na kukija...?
Jel bi bio dobra zamjena za HTC?
EDIT:
E da...
Jel se da otkljucati...?
Vidio sam da je netko na forumu uspio...
Pretpostavljam onda da se moze "bezbolno" dekodirati...
Zadnji uredio Sixthy : 20-07-2009 u 10:27
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A to je...
Ipak je nesto kao HTC mila majka naspram drugih (ovakvih) mobitela...
Ali stvar je u tome da na svom HTC-u u zadnje vrijeme nisam apsolutno nista koristio osim standardnih funkcija koje ima svaki mob (dakle, pisanje poruka i zvanje)...
Jedino jos calc, mp3 player i to je prakticki to...
Zapravo uvijek u mobitelu trazim da mozes raditi cuda s njim, ali nakon nekog vremena se izživim i onda mi je sve to suvisno...
A cookie-u je prvenstveno prednost niska cijena i "zabavno" sucelje...
Funkcionalnost nije niti priblizno na razini npr. HTC-a, ali bih rekao da je "dovoljno"...
Koje su negativne strane cookie-a (konkretno, bugovi i slicno me zanima)...?
A to sto nema WiFi ili slicno, zaboli me...![]()
Evo napuknuo mi ekran na kp502 razlili su se kristali tako da pola ekrana vidim, a pola ne, mob je pod garancijom ali to ne spada pod jamstvo. Cijena ekrana s zamjenom je 468kn. Gledao sam malo po Splitu ali sve je to u rangu 500-690kn pa me zanima da li se negdje moze naci samo ekran po normalnoj cijeni. Meni ga nije problem ugradit.
Ako netko ima pokvaren cookie s ekranom koji radi neka me slobodno kontaktira na pm.
zna netko kako da pri korištenju music playera nema u plejlisti i ringtonova koje sami stavimo u mob?
meni se pojavljuju...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pozdrav!
Ovako, nabavio bi ovaj mob, cijena je nesto ispod 400KN (rabljeni, ali garancija do 5/2010.
Ima malu ogrebotinu - slike:
http://www.imagesforme.com/show.php/746260_kuki1.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/...ostecenje1.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/...ostecenje2.jpg
Pa me zanima da li se isplati dat za taj mob toliko...
Iako imam X1i, a K800i mi ne moze na net preko VIP kartice i ima 'losu' tipkovnicu, uzeo bi LG KP502, stavio mobile broadband u njega, tako da imam net na njemu (imam 14god, pa da bas ne pisem u tramvaju preko Xperie...)
Znaci, da li se isplati za nesto manje od 400KN uzet ovaj mob.
Hvala unaprijed na odgovorima i misljenjima.
ako se ja dobro sjecam, ti si bio otvorio slicnu ovakvu temu, i mislim da ti je tamo prilicno sve odgovoreno u vezi tog mobitela...nitko ti ne moze reci da li da uzmes taj mob ili ne...
ako se dobro sjecam recenog, ovaj mob ti ne bi bas odgovarao...jer on za internet i nije najidealnije rjesenje, a baterija kratko traje...3 dana max, uz normalno koristenje...
R.I.P.-16.10.2007.
Tako je, otvorio sam temu.
Kanio sam ga kupiti novog, ali sam se ipak odlucio odustati od uređaja - previse love, za ajmo tako rec, 'nepotreban' mob.
Uzeo bi ovaj mob, samo me zanima da li je OK cijena za taj mob (obzirom na ostecenje, garanciju, svu opremu...) 350KN ?
A sto se interneta tice... Bio bi samo za MSN i tako to, koji forum ako se trebam nac s nekim da pogledam PM, i podesio bi mail na njega (to valjda ima...).
Tako da to sto nema 3G nije bas neki 'ogranjicavajuci' faktor - za msn i mail (bez priloga) dovoljno, za forume malo pricekam ali OK.
Bateriju mi nije tesko puniti... Kazem, Xperia mi je 'glavna' i njoj baterija meni izdrzi i po tjedan dana (cak i 10 mislim da ide...), naravno, u flight modeu, kad mi zatreba malo za net i msn ugasim flight mode i to je to...
Znaci nista ono da bi ja koristio po vikendima i to - to je Xperia, ovaj mob samo 'za po gradu'.
Moje pitanje je: da li se isplati ovaj mob uzeti za 350KN (s obzirom na navedeno).
Hvala unaprijed svima!
Hitno tream odgovor pise da vip stranici da je lg cookie 799 u vip kompletu?sad me zanima jel to istina.zovem vip,javi se neki idiot koji mi nest prica gluposti koje znam i sam...
Pogledajte pa mi javite ak moze odmah...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=872...4&idphone=1504
Eo idem danas do grada do tele2 u 8 ujutro i vidim radi od 9...a mislio uzet k770i .e jeb.mti...odem u simpu i tam vidim t mobile vairy tauch i nokiu 5130 mislim nokiu uzet,al odoh do vipa da vidim jel cookie pojeftinio,i zbilja je za 200kn.sad je u kompletu za 799kn i kupih i micro 2gb odma...i dodem u auto i pocnem bit zivcan sta sam uzeo to sranje,bilo bi je da ga idem vratit...neznam jer mi se mob .cini kompliciran ..al dobro 3mpx kamera ko da i nije kad nema barem bljeskalicu il svjetlo..al ok ima dobar zvucnik u usporedbi sa g502,slicni su,al zvuk od 1do30 ima,bas glupo...toliko ogroman mob a mogli su mu iza stavit velik zvucnik nego sve prazno ovak zar ne?...i zvucnik je ustvari zvucnik za pozive kad slusas...jadno mi je to...al za 799kn...hm...nadam se da cu se naviknit na njega...a sad hitno molim savjet kako bi sto vise stedio bateriju...na koje nacine sta da iskljucim sve da bi sto vise ustedio?
meni baterija sada traje cca 3 dana...smanjila sam svjetlost i vibraciju....
R.I.P.-16.10.2007.
Eo iskljucio ja i sve tonove i vibraciju kod tipkanja.e da.nemogu vjerovat kako su slusalice odlicne,glasne,nikad nisam imao tako jake,ruzne su al odlicne
Edit
Skuzio sam razlike izmedu lg kp 500,501 i 502.dakle osim rasporeda i izgleda tipki,kp 500 ima tri kockaste tipke,kp501 ima 2 duze i 1 kockastu a kp 502 ima 2 kockaste i 1 duzu,a malo drugkcije izgledaju i tipke sa strane na svakom modelu.kp 500 i 501 imaju mali zvucnik kod kamere a kp 502 to nema...heh...
Zadnji uredio Expresso : 09-11-2009 u 22:42
Dakle novi kuki je mal bolji i hm?...skuplji naravno,3g...ima li informacija kada ce tocno izaci,i hoce li doc u hrvatsku!
http://www.itbaza.com/id-1670-LG_Coo...ky_vijest.aspx
jel se moze unlockat sa Vipa na Tele2? ili se moze stavit samo turbo sim
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Pozdrav !
Nadam se da dobro postam, tj na pravo mjesto. Imam KP 502 pa me zanima koje video formate podržava ? Pretvorio sam neki video u 3gp ali je osim orig.zvuka imao neki cudni zvuk pa zato pitam
Thx
mene zanima jel kuki dobar mob
uzeo bi si neki mob zbog neke šminke a i zbog touch screena....
ako neko ima neki bolji prijdelog nek kaže...
Bookmarks