više nikako jer si unio previše puta neispravni kod, sada ti ostaje samo opcije u nekom servisu preko kabla
Pozdrav svima.Imam nokiu 6230 i sad pokusavam je unlockat na sve kartice.Trenutno je na T mobile.Probao sam preko neta da upisem imei i onda dobim kod ali kad upise pise kao da nemoze makniti i nije dopusteno tu zastitu odkodiravanja maknit.Kako da je otkodiram,ako treba stavit cu imei pa da mi netko ocita kod.hvala puno i ispricavam se ako sam pogrijesio.Kada upisem znaci tocni kod za odkodiravanje mob mi pokaze samo ovo"ne mogu skiniti ogranicenje"
Zadnji uredio HCSC : 08-07-2009 u 23:31 Razlog: bez BOLD slova
više nikako jer si unio previše puta neispravni kod, sada ti ostaje samo opcije u nekom servisu preko kabla
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
50kn te to dodje.....neznam sto se uopce zamaras radi 50kn....mali broj mobitela se moze otkljucati preko net-a.....ili prthodnog znanja..
odes lijepo u neki servis i za pet min imas mob na sve mreze sa najnovijim firmwareom gore
Meni je covjek u privatnom servisu (ne na crno) otkljucao sa T-mobila Nokiu 6233 koja ima kudikamo noviji soft od 6230 u roku 4 minute za 50 kn.Sve radi normalno i dalje,dao sam ju otkljucat jer nije bila brandirana inace nebi.Ne dopada mi se nikako dok ljudi daju otkljucat npr brandirani mob na Vip i onda stavi T-mob karticu to je grozno.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks