mobitel nece provjeravat iznos na racunu niti ukucat bon. pokaze "Rezultat nepoznat" probao sam sa t2, vip i t-mobile karticom ali uvijek isto.
ima li ko kakvo rjesenje?
mobitel nece provjeravat iznos na racunu niti ukucat bon. pokaze "Rezultat nepoznat" probao sam sa t2, vip i t-mobile karticom ali uvijek isto.
ima li ko kakvo rjesenje?
Prvo spremiti sve važno sa mobitela,onda ga resetirati skroz i pokušati ponovo.
Ako ne pomogne onda ukoliko se isplati,na servis da stave novi softver telefona i trebalo bi raditi ali neka odmah probaju tamo.
hoce li tko napisati kod? hitno mi je!
Odeš u Settings i pod rubrikom Phone settings nađi "reset to factory settings" nakon čega ukucaš security kod (po defaultu je 12345 osim ako ga nisi mjenjao).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hvala na odg ali to nije to, trebo bi kod koj ce sve izbrisat tj slike pjesme i to. full reset
*#7370# ti je za Symbian Nokia modele. Sad nezna dali isto važi i za Nokia dummy S40 modele, probaj pa javi.
HC4L
Pogledaj ovaj link.
Full Reset: *#7370#
Soft Reset: *#7780#
S obzirom na to da je soft reset isto ono što bi napravio iz izbornika na mobu. A ako se dobro sjećam na 6230 nisu radili ti kodovi, samo reset iz izbornika![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Soft Reset: *#7780# taj radi ali Full Reset: *#7370# ne. a jel bi ga mogo resetirat preko nekog programa ili nesto?
Bookmarks