Ili ostavite stari logo ili indikator signala i pokazivac baterije stavite na logo tri i kaj se mene tice super stvar.
Iz tog razloga ne dajem glas ni za jednu od navedenih opcija.
Prijedlog 1
Prijedlog 2
Prijedlog 3
Smatram da je postojeci logo bolje rijesenje od tri predlozena
Ne može!!
Ajmo sada pizdarije stvarati bez veze.
Pa sasvim je zadovoljavajuće da se ikako promjeni logotip foruma jer onaj stari
je stvarno nazadan i smiješan, sa obzirom da smo ljudi koji komentiraju
ozbiljnu tehnologiju i vrhunsku sofisticiranost mobilnih aparata i ostale tehnike
bilo bi smiješno ne unaprijediti malo izgled foruma koji pomaže mnogima u tome polju!
Osobno se čudim vlasnicima foruma koji dozvole da forum izgleda tako monoton i dosadan iako će svi skočiti u obranu da izgled nije važan ako si možeš naći informaciju! Ali to je moje osobno mišljenje na kojega imam puno pravo!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ili ostavite stari logo ili indikator signala i pokazivac baterije stavite na logo tri i kaj se mene tice super stvar.
Iz tog razloga ne dajem glas ni za jednu od navedenih opcija.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Meni se baš ne sviđaju kockice, djeluju mi kao nepotrebno busanje u prsa, a baš mi se nekako i ne uklapaju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ja se slazem s MrBlc-om.
ovo je forum o mobitelima, ne o tome tko je hrvat a tko nije.
na ovom forumu imamo podosta clanova iz BiH i Srbije. cemu mu davati neka nacinalisticka obiljezja? posve je dovoljna i .hr domena da se zna "ciji" je forum.
nadalje, masa vas sudjeluje i po stranim forumima o mobitelima i tehnici. ima li ijedan takav forum obiljezja neke zemlje u svom logu? moze primjer?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
tragedija...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ajmo ovako:
Dosta rasprave.
Postoji tema:
Prijedlog novog loga foruma
(otvorena 4.6.2009.g)
U istoj toj temi je rečeno da će tema biti otvorena za prijedloge do 14.6.2009.god.
Stoga, imali ste 10ak dana da iznesete svoja mišljenja na sve tamo predložene logo-e foruma.
Ali ne, vi ste se našli davati prijedloge skoro 30 dana kasnije.
I mislim da nema potrebe više tu pisati da bi vi sad htjeli nkakav mix svih predloženih loga.
Na izboru su tri loga + postojeći
A zašto je to tako, je obrazloženo u prvom postu.
Pa, stoga, ako hoćete, glasajte, a pustite sad raspravu.
Malo ste se kasno sjetili za to.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Admin je uploadao novi logo.
Ukoliko ga ne vidite osvježite stranicu (F5)...
Bookmarks