Ja bi kombinirao prvi sa trećim![]()
Prijedlog 1
Prijedlog 2
Prijedlog 3
Smatram da je postojeci logo bolje rijesenje od tri predlozena
U nastavku donosim prijedloge rijesenja za "modernizaciju" loga foruma.
Kako i sami znate u temi koja je vec neko vrijeme otvorena u javnome dijelu foruma, bilo ja mnogo prijedloga i predlozenih rijesenja.
Svima koji su se potrudili da predoce svoje rijesenje i svoju viziju novoga loga zahvaljujem na ulozenome vremenu, trudu i znanju.
Ipak, vlasnici foruma prihvatljivim su ocijenili samo tri predlozena rijesenja...u nastavku donosim sva tri:
Prijedlog 1
![]()
Prijedlog 2
![]()
Prijedlog 3
![]()
U ovoj temi na raspolaganju vam je i anketa.
U istoj, kako i sami vidite imate mogucnost odabrati jednu od 4 opcije.
Prve tri otpadaju na tri povise navedena prijedloga.
Cetvrta opcija koja je ponudjena u anketi jest zadrzavanje staroga loga, dakle zadrzalo bi se stanje kakvo je sada (za slucaj da niti jedan od tri nova predlozena rijesenja ne smatrate prihvatljivima).
Anketa ce biti otvorena tjedan dana.
Opcija sa najvecim brojem glasova odnosi pobjedu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja bi kombinirao prvi sa trećim![]()
Prvi, ali točku na "i" uzeti sa 3.
A zašto nisu od @mario92 radovi odabrani?
Od ovih mi se nesviđa ni jedan, oni marijovi su mi bili predobri, oni plavi, ovi su mi tak bezveze.. Al sam ipak dao glas prvom.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Glas za prijedlog 1
glasam za prijedlog 1
šteta da im se novi prijedlozi nisu svidjeli(mario,vuki,frish itd)
Mi6 Black
Prvi ali sa točkom sa slova "i" na trećem. I promjenio bi font "http://cafe.mobil.hr" teksta.
izgleda da vodstvo ipak nije zelilo velike promjene da uvodi na forum,jer ova tri prijedloga ovdje sto su navedena,su skoro pa identicna sa starim logom foruma!!! ne znam iz kojih razloga se na spisku nisu nasli ostali radovi,al to vec nije moja stvar!!!
glas za 3.primjer mada bi bilo super iskombinovati 1 i 3 tj onaj signal za mrezu i baterija plus ova tacka na i...
###1410989180026
Ljudi, bolje išta nego ništa.
Ovaj stari logo je ko iz prošlog stoljeća...
Zadnju riječ oko promjene loga imaju vlasnici foruma (mobilmedia magazin).izgleda da vodstvo ipak nije zelilo velike promjene da uvodi na forum,
ne znam iz kojih razloga se na spisku nisu nasli ostali radovi,al to vec nije moja stvar!!!Nisi vidio odgovor u prvom postu ?A zašto nisu od @mario92 radovi odabrani?
Edit:Glasao za prvi prijedlogIpak, vlasnici foruma prihvatljivim su ocijenili
Molim sve da još jednom, pažljivo, pročitaju prvi post. Tamo im se nalaze odgovori na sva njihova pitanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
glasah za prijedlog 1, mada bi mogao ići i detalj sa kockicama iz prijedloga 3. doza domoljublja uz osvježenje. bilo bi dobro to iskombinirati.
Ja sam isto glasovao za prvi i slažem se da bi mu jos bilo dobro dodat kvadratiće na "i".
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ah evo glas za treci, iako mi se najvise svidjao onaj od frisha cini mi se da je njegov. sa plavim slovima. ovi se skoro i ne razlikuju od postojeceg...
Svi su ružni i mislim da bi trebalo dodati frishov bez obzira na sve on se ipak bavi dizajnom. A sto se tice točke na i, meni se sviđa ali u kakvoj smo državi optuži će nas da smo ustaše...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Cijeli forum je skoro monokromatski i mislim da bi taj logo bio malo osvježenje. Uostalom nismo in zadnjih 5 godina pa ne trebamo niti sada biti!
Ako neko ne zna o cemu se radi:
![]()
Kaže se da se zidu mora ponavljati sto puta,tebi očito treba 100 i jedan put skuži da vlasnici foruma nije vodstvo već magazin mobilmedia i njihova je rijeć zadnja,dali su dopuštenje za promjenu loga s uvjetom da novi ne odskaće od staroga.Cijeli forum je skoro monokromatski i mislim da bi taj logo bio malo osvježenje
.Ipak, vlasnici foruma prihvatljivim su ocijenili samo tri predlozena rijesenja
ajmo ne gurat dalje neke prijedloge koji ne odgovaraju, nego se držati priče o izboru novog logotipa od predloženih, ili zadržavanja postojećeg što je također opcija.
hvala..
ma i ovo je posteno,po meni je cak iii bolje nek ostane stari...mozda ce nekad promijenit misljenje pa ce se moci uvest prava promjena,aaa ovako prakticki samo oci da se zamazu!!!
###1410989180026
Jel mogu promjeniti glas? Glasao sam za 1. opciju, ali bi ipak htio da ostane stari logo.
Bookmarks