Jel zna netko zasto na mobu pise 12.1 MP kad ima tocno 12 miljuna pixela (4000x3000)? Isto je bilo sa c905, pise 8.1, a kad pomnozis pixele, ispadne 7.9nesto
Senzor u kameri najcesce ima vise Mpx nego konacna slika.
Zadnji uredio ravilov : 06-06-2009 u 20:46
i kad bi to cudo moralo doc kod nas?? i kolika se ocekuje cijena?
ako bude isti symbian ko kod nokie 5800(a ne onaj SE uiq ),sigurno cu ga uzet..mislio sam uzet tu nokiu ali sad cu da pricekam da vidim ovaj se,nadam se da ne bude preskup..
Doći će u 11 mj, negdje pri kraju, a cijena će mu biti skuplja od W995.
ajmo ovako
That’s it, folks. The Satio, the Aino and the Yari will ship on 28th September… this year! Earlier than you thought, no? No? Oh, well.
dakle kod nas dođe kak je talis rekao vjerojatno
10-minutni video
http://blog.se-nse.net/new-satio-hands-on-video/
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
mobitel mi je genijalan,al odvuklo me nešto jako od njega,a to je nedostatak 3.5mm priključka za sluške![]()
![]()
Posto je ovaj mobitel svojevrsni odgovor na iPhone nije ni cudo da nema tipke... To je ono sto i meni fali kod ovog mobitela, ali negdje moraju napraviti granicu.
Sto se tice 3.5 mm prikljucka, to smo vec apsolvirali i mislim da vise nije potrebno ponavljati da ga ovaj mobitel nema. Osobno smatram da i nije potrebno pored bluetootha i klasicnog Fastporta.
Neznam da li takav mobitel (bez unutarnje memorije) uopce vise moze izaci na trziste, naravno da ima unutarnju memoriju na kojij se i nalazi OS (128 MB)... Mozda ti se cini premalo, ali zato imas karticu na koju stavljas sve sto ti treba (od aplikacija do mp3-a).
Sto se tice FM transmittera, neznam zasto toliko inzistiras na tome... Zar je to toliko potrebno u mobitelu?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
3.5mm - znam da ga nema, ali fali, onaj fastport nist ne valja, brzo se rasklima i odu kontakti. A i vjerojatno je kvaliteta zvuka ipak bolja na 3.5 mm buduci da je to standard i sluzi samo za glazbu, a ne i za podatke i punjenje kao fastport
Memorija - ima, ali kao da nema. Cak i 8GB kolko dobijes na kartici nije dovoljno za ovat tip mobitela - mp3, GPS karte, fotke... A i ako ima vec 8 ili 16 GB ugradjeno, mozes dobiti jos vise s karticom. Tako npr. Idou moze imati max 16, a N97 max 48GB
FM transmitter - po meni, to je jedna on najkorisnijih stvari na mobitelu. Ne moras vise prziti CDe za auto, pa ako imas party, ne moras prziti cd ili povezivati MP3 player kablovima za liniju itd. Naravno, ako je FM transmitter kvalitetan
i kad ce to doc u prodaju? jel se zna vec sto? jako mi se dopada ovaj mob
Pa napisano ti je vec lijepo...
Sta nisi gledao sta se vec pisalo?![]()
Ja sam bio isto jako zaiteresiran za ovaj mob ali lagano odustajem nakon spoznaje svih nedostataka....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
tako je i meni..SE rajčel/xperia x3 me puno vise interesira..
Zadnji uredio smogovac : 27-07-2009 u 12:36
A sto ti je pak to?
mene je počelo popuštati nakon recenzija softvera,navodno sada u finalnoj verziji nije onoliko fluidan i brz,u pojedinim aplikacijama(photo gallery) svakako,ali u ostatku i ne baš,no i dalje to ne govori mnogo jer uređaj treba dobiti kompletniju recenziju a ne ove zbrda zdola koje svaki portal izbaci u trajanju od 3,4 minute.
A o ovima koji su pisani gore u postovima,....a to za tebe mozda i nisu nedostaci....
ovo? pa ovisi od osobe do osobe,meni na primjer ovo ne bi bilo presudno,vjerojatno ni sniperu,memorija je mal lošija naspram trenutne ponude ali mislim da sve u svemu,ako ti uređaj sjedne,pretrpiti češ pokoji nedostatak jer i tak nemreš imati sve u istom uređaju,pa tražiš onaj koji zadovoljava većinu tvojih zahtjeva
pojavio se na njuškalu,3600 kn...
Mi6 Black
pa to je j*b*no jeftino
pocetna cijena ko svakom top modelu SE-a kad tek dode.
kad sam svoj P1 kupio, kad je tek bio u oglasnicima, isto je toliko kostao, to je valjda neki standard kod nasih oglasivaca![]()
Bookmarks