Stavi nero 7 ili neki drugi a da nije 8. Imao sam slicnih problema...
Nero (v.8) mi ne vidi DVD-RW pržilicu i nudi mi za odabir samo image recorder. windowsi je uredno prikazuju kao dvdrw, nero info tool također prepoznaje kao dvdrw.
Već sam 5 puta deinstalirao Neru, koristio u ccleaneru opciju scan for issues i fix issues gdje je naveo neru, ali ne pomaže.
Imao sam instlairan daemon tools, deinstlairao sam ga (prije toga unmountao sve) ali ni to ne pomaže, nekako mislim da je on napravio problem.
Stavi nero 7 ili neki drugi a da nije 8. Imao sam slicnih problema...
Stavio Nero 9 i opet isto. Prilikom deisntaliranja javi neki error za OLE registry. Čini se da nešto ostaje tj. ne makne ga do kraja i zato je uvijek isti problem.
Ako ne riješim morat ću reinstalaciju windowsa napravit![]()
Ako se to nije davno desilo,otresi system restore...
aaa da pokusas sa nekim alternativnim rijesenjima???
###1410989180026
Ajmo predpostaviti da si kupio Nero, onda kontaktiraj proizvođača s opisom ponašanja i modelom pržilice. Ako nisi kupio, imaš kvalitetnih freeware riješenja, za slučaj da ne uspiješ riješiti.
Možeš pokušati i ručno čistiti tragove nere iz Program files-a, App data i registry-a, ali obavezno napravi restore point ako nešto zezneš da možeš vratiti.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Imao kod cure na kompu nekidan isti problem...
Proguglaj malo ako znaš engleski, stvar je u nekim glupostima što se dodaju pitaj boga s čim u registry i prža onda ne funkcionira dobro, pa treba zbrisati te upper i lower fieldove iz registry-a, a sad mi se ne da tražit u ovo doba točno koje, samo uguglaj nero can't see (ili recognize) dvd burner
Mislim da sam tak upisao i već na 1. ili 2. stranici nudi to rješenje sa brisanjem iz registry-a, i nakon restarta kompa sve radi najnormalnije...
PS - banalnost, ali da ti nije prebačeno na image writer u neri pa zato nemoš pržit...
možda tu piše nešto
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/578755
možda i gugl zna nešto o tome
http://www.google.com/search?hl=hr&c...Tra%C5%BEi&lr=
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Vidis li hard/ove i przilicu u Disc Manegmentu?
BTW, nije stvar do nere, imao sam isti problem i niti jedan program za przenje ju nije vidio.
"ak ne znas kaj se radi na tulumima, nemoj ic!"
Formatirao sam particiju i ponovno instalirao windowse, to mi je bilo jednostavnije nego isporbavat razne varijante pa deinstaliravat i ponovno instalirati jer bi izgubio jednako vremena (jer nero uvijek traži restart a i prilično dugo mu treba prilikom instalacije, a već sam 5 puta instaliravao neru)
Najnormlanije sad radi sve. Nisam isprobavao sa alternativnim rješenjima jer sam navikao na neru i želim baš njega koristit. Mislim da mi je daemon napravio neko s..nje i negdje zapisao neku informaciju koja se nije dala obrisat.
Hvala svima na pomoći!
Ok. idemo pod ključ...
![]()
Bookmarks