Znam da frend ima od MSI pržilicu, kupio ju je nedavno u Feniksu na Ravnicama i veli da je zadovoljan s njom...
Kupujem dvd pržilicu pa molim za savjet kaj je najpametnije kupiti ako netko ima iskustva...hvala!![]()
Znam da frend ima od MSI pržilicu, kupio ju je nedavno u Feniksu na Ravnicama i veli da je zadovoljan s njom...
Bom Chicka WahWah
DVD+RW/-RW Pioneer DVR-110DSV, Silver, Dual Layer, u
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=optpog
Testis unnus, testis nullus!
pionera kupiu oni su ti najbolji
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
evo da se scitiram:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=257147&postcount=53
Dakle ASUS, jeftiniji i stabilniji te ima opciju više...
ovo malo pročitej, ove zadnje postove:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=257147#post257147
i malo vidi na forumu starije teme, vidjet ćeš da ih je puno sa naslovom tipa "problemi sa pioneer pržilicom", onda ćeš doći do zaključka kako pioneerke imaju u sebi nagon da se pokvare, ito se često kvare, i onda nemaš nikakvog rješenja (najčešće) pa ti oni daju drugu pioneerku, pa se i ta pokvari i tako to
Nego uzmi asusa, evo kažu da je dobar
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
U desktopu imam pioneera, 3 frenda imaju pioneera, nikad nikakav problem. Opet, nemam razloga ne vjerovati blazzeru. Ali ipak mislim da to ovisi od konkretnog uredjaja koji dobijes u ruke, nije bas u redu sve pioneer przilice proglasiti kvarnima![]()
Upravo ovo što kolega reče, ali ja nebi kušao sreću, ja imam svoju koja normalno radi, ali mnogi su imali problema, pa bolje je ici na siguru pa biti siguran da dobro ulažeš novce
@ krompirko
Sto mislis za pionerku 108. Ja sam je kupija prije 5-6 mjeseci.
Pa čuj, nisam čuo da netko ima problema, a tad kad si kupovo si trebo potražiti pioneer 109...
Ma isti mi je vrag, samo sto ta 109 brze przi cd.
Ma ja ne przim puno. Tu i tamo koju muziku i igricu.
ja imam 108
jednom sam imao problema ono kad su ih svi imali, ali sad radi savršeno
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...ne mora značit...Izvorno postao sipe
...mene moja 110-ka zahebava već 1.5 mj., a prije nje me zezala i 109-ka...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Uzmi LG ima 3 god. garancije i nemaš beda te 3 godine onda
tommek ima pravo, mislim da je danas bolje uzet ono što ima više garancije a ne što je marka.
U jednu ruku je to točno, ali gad gledaš sa druge strane, LG ne pruža kvalitet snimanja... i nakon tih 2 godine će se pržilica drastično pogoršati, i makar malo radi, oni ti neće dati novu...
Za 2 godine će se standardizirati Blue Ray Diskovi, a DVD će biti ko obični CDi sada, dok če obični cdi postati ko diskete sada...
Stvar je da je najisplativije uzeti marku pržilice koja ima mnogo potpore od izdavača, dakle koja redovito iznosi novi firmware i nema nikakvih problema sa žitanjem i zapisivanjem na pojedine medije...
Samim time opet se vraćamo na ASUS koji košta 350 kuna i nudi odlične perfomanse za svoju cijenu....
Ja sam dosad uvijek koristio LG i nikad me nije razočarala, cdrw mi je radila 3,5 godine kao nova ova dvdrw me služi već 8 mj. i prži kao i prvog dana kad sam ju kupio
Hvala svima na odgovorima, meni treba pržilica s kojom ću moć kvalitetno presnimavati dvd filmove, ono posudim dvd u videoteci i prepržim ga, a pošto se ne kužim u to nemam pojma koju bi bilo najbolje kupit, al mislim da ću onda uzet tu ASUS.
Uzmi ASUS, nes se zeznuti, Krompirku vjeruj, on ima puno iskustva s tim, a Pioneer te moze potrefit neki opiceni pa samo na nevolju udarit, a ASUS ti je jeftiniji![]()
Hm, kolege me nadglasale, pa se i ja na kraju moram slozitOK je i ASUS
filmovi iz videoteke prvo moras konvertirat tj smanjt maknut neke nepotrebne djelove je nijedan dvd nije ispod 6-7Gb
ja imam sonyevu najeftiniju i odlicna je kupio sam je hg spotu
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Da to sam i mislila.
Izbjegavaj Samsunga i Pioneerove zadnje modele 110, zbog problema.
ASUS, NEC, LITEON, SONY, odaberi koju želiš.
Ukoliko misliš koristit DVD od 8,5 GB za presnimavanje (iako je još preskupo), najkompaktibilnije s linijskim čitačima su se pokazale pržilice serije NEC 35xx, uz napomenu da je s starijim čitačima poželjniji format +, zbog standarda.
Najvažija stvar su ti kvalitetni mediji (Verbatim, Traxdata, Sony, TDK, pa čak i neki mediji od Arite s nanosom Riteca).
Princo izbjegavaj, jeftin je, ali dosad sam imao samo gorka iskustva s njim u zadnjih par godina. Ili se sa CD-a odlijepi refleksivni sloj ili se DVD ne da čitat nakon godine-dvije.
Ah da, u Vas us videoteke s orginalima, u nas sami pirati, posudish pa sprzish
, ali mi je nekako bolje riješenje DivX, ima programa za konverziju, ali ovo vec ode na OFF
NEgo sto se tice przilica i DvDova, ja bi ostao pri ASUSU, jer vidite ovo
Nešto snimaš pa možeš direktno na DVD ne na komp, zna dobro pomoći, pogotovo ako se imaju one neke TV ili Satelitske kartice, ili možda digitalna kameraIzvorno postao Krompirko
Ja mislim da je Pioneer dobar -dobro za te probleme sam čuo pa možda i nije zajbolji izbor
ASUS- što se tiće pržilica nemam pojma ali zato znam
Plextor PX-740A je jako dobar, a i BenQ
Budući da se kod nas nije mogao nabaviti BenQ uzeo sam Plextor, a na moje razočaranje nakon par mj se u ve-milu pojavio BenQ koji je isti kao ovaj plextor samo sa cijenom upola manjom.
Dakle moja preporuka BenQ. (Odlično čitanje cd-a, savršeno rippanje....itd)
Bookmarks