Radi na N85, E71 i XM 5800, no nazalost nije preko cijelog ekrana..
Molio bih članove foruma da na svojim mobitelima isprobaju gledati htv 1 ovom metodom:
evo ukratko..spoji se wlanom na net...
1 odi na google pretrazivac na mobitelu
2 upisi htv live
3 prva stranica koju ti otvori je ta,odi na nju (ona koju sam linkao http://www.hrt.hr/index.php?id=hrt-uzivo)
4 klikni na htv real video
5 e sad su dvi mogucnosti prva je da ces morati preuzeti i spremiti jedan mali fajl,dakle kad te pita da preuzmes taj preuzmi i spremi.nakon toga ce ti se automatski otvorit htv u realu,a druga mogucnost ti je da sve uredno pocne bez tog faila ( htv1ram)manje vjerojatno
6 ima caka gledati mozes sve osim kad su npr strani filmovi serije i tako to a valjda znas zasto se to ne moze gledati.dakle kad je takav program bit ce pauza
7 taj fajl se sprema u galeriju(veze strujanja) na njega klikas za sljedeca gledanja htv-a
kolko znam ima jos nekih postaja na netu koji program streamuju u realu pa ne vidim razloga da se i ti ne bi mogli gledati
Napomena: RADI NA N96, meni na N82 neradi, pa bih vas molio da isprobate na svojim mobitelima i kažete dali vam radi ili ne.
Hvala
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Radi na N85, E71 i XM 5800, no nazalost nije preko cijelog ekrana..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kako si postavio postavke za Streaming na RealPlaye-ru?
meni izbaci:
Nokia E71.Unable to play media clip
HC4L
Meni izbaci:
Nije moguće reproducirati video isječak
NAPOMENA: Program možda neće raditi kada na HRT 1 budu strani filmovi i serije (s titlovima). Ja sam isprobavao i na Dnevniku i opet nije radilo.
Postavke:
Video->Ponavljanje: Isključeno
Strujanje->Proxy->Koristi proxy: Ne
->Mreža->Zadana pristupna točka: SpeedTouch..... (moj router)
->Vrijeme na vezi: Neograničeno
->Najsporiji UDP ulaz: 6970
->Najbrži UDP ulaz: 32000
NAPOMENA: Po postavkama nisam nikada ništa dirao.
-->Cionn<-- probaj na N96 pa javi
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Imam iste postavke osim routera, probavaso više puta i ne ide.
HC4L
Budem, no trenutno nisam doma nego sam na mobitelu..
Budem sa jos par mobitel isprobao...No sad mi ne zeli na E71 uopce otvorit..Kaze isto kao i X-u, no prije 30 min mi je sve normalno radilo..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Na ovom linku imate 4 .ram file-a, samo pošaljete na mob i pokrenete, meni 2 rade!
http://rapidshare.com/files/245661295/tv.rar.html
Radi Fun_Little_Movies i studio441
Isprobajte pa javite!
Evo na N96 radi onaj HRT live...
Probao sam i na N82 (ne radi), N78 (ne radi), E51 (ne radi), N95 8GB (radi), E75 (ne radi)
meni radi, Nokia E71:
Radi Fun_Little_Movies, SciFi_TV i studio441 dok htv1 NE. Ništa posebno al opet, a htv1 neće i neće.
HC4L
Kod mene ista situacija
meni radi na N96 hrt1.....slika je vrh
Slučajno sam na impart-forumu pronašao neki program za gledanje televizije!
Meni radi super, ali ga još nisam potpuno skužio.
Evo vam link pa vi isprobajte i malo ga prokomentirajte!
NAPOMENA: Link je moguće 10 puta downloadati, imam free account, molio bih nekoga ako može sa premiumom uploadati, staviti aplikaciju kao attachment ili bilo što! Ili ako više nebudete mogli downloadati javite da opet uploadam!
Uploadano sa Collector acc-a.
Evo link.
Ovaj sam samo isprobao na E71.
SpbTV je poprilicno najbolji TV program za S60 mobitele zato sto ima oko 10-ak dobrih programa koji su korisni.
No ja se nadam da ce Vip pokrenut opet akciju za DVB-H signal u Zagrebu. Sjecam se da je to bilo prosle godine, oko 1 mjesec su emitirali RTL na DVB-H signalu i bilo je super.
Steta sto ne postoji neki program za recimo MTV, Eurosport...
SpbTV je nekompatibilan s E61i. funkcija nije podržana
A što mislite da nabavimo Windows Media Player za symbiane, pa preko njega pokušamo metodom kao što ide za komp? Znači Open URL i upišemo rtsp://media.saan.hr/htv2 ?
meni radi na N85, slika preko cijelog ekrana, a sam program kasni cca 1 min od onoga na TV-u
linkao sam program preko Opere mini....a dalje je povijest
tražio je da sevam, pa mi nije dao, pa prekine vezu, i odjednom se pojavi slika, kad sam izlazio iz programa , ponudio mi je da to spremi, ja spremio, ali nemam pojma gdje![]()
Vi koji koristite SpbTV. Dali možete normalno gledati Pink TV?
svaki puta kad pokrenem program Pink TV mi uvjek šteka, i nema zvuka, dok svi ostali kanali normalno rade. Prije je sve radilo, a onda sam jednom stavio onaj kalendar da me napomene za zvezde granda i on me napomenuo, ja otvorio program i pink mi počeo štekati. Tako svaki puta. Na isti router se spajam sve je isto, samo neznam zašto šteka. Izbrisao sam program i ponovno instalirao i opet šteka i nema zvuka... Jel zna netko možda do čega je?
ako se ne varam to je neki indijski program(bar mi nudi boolywood, itd, neke Z programe, uglavnom nakon pokretanja, pa updeta, otvori mi izbornik, ali ako želim nešto otvoriti, krene sa real playerom, a onda napiše da je URL neispravan
bdw...a da li je moguće instalirati WMP za symbian?
Nesto svjezih rm fajlova
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=372438
i dobra informacija
PS:It is a better choice to use CorePlayer .In that case,goto the player's menu and "Open URL". Enter the corresponding RTSP links there,select the access point.That's all.
Ja sam pokušavao u Core Player-u da upišem na Open URL ovo al javlja neku grešku, isprobajte vi: rtsp://media.saan.hr/htv2PS:It is a better choice to use CorePlayer .In that case,goto the player's menu and "Open URL". Enter the corresponding RTSP links there,select the access point.That's all.
I da, imao sam htv1.ram file ali nije htjelo pokretat TV.
Bookmarks