Ovako zanima me dali je ikako moguce gledati npr Eurosport preko streaminga , nasao sam jedan program Spb TV i stvarno super radi i ima kanala , ali vecinom neki za koje nisam nikada cuo .... Ima li kakva alternativa?
tnx
Ovako zanima me dali je ikako moguce gledati npr Eurosport preko streaminga , nasao sam jedan program Spb TV i stvarno super radi i ima kanala , ali vecinom neki za koje nisam nikada cuo .... Ima li kakva alternativa?
tnx
Ja koristim taj SpbTV koji ima par njemackih programa koje dosta cesto gledam tak da ne zalim...Sjecam se da je bilo od Vipa akcija da se od 18.00 do 19.00 moglo gledat RTL besplatno, no neznam dali to jos ima...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Također koristim SPB TV (hvala Dexy) i ima svakakvih programa, no šteta nema hrvatskih. Barem ima Pink TV, mada mi to i nije nešto.. Kada spojim mob s TV-om preko TV outa, slike na televiziji budu u kockicama, zbog male rezolucije... Inače, super je program, samo što se mogu gledati strani programi![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
moze li neki link?
naravno da nije trial![]()
Zadnji uredio adenis : 09-06-2009 u 15:38
jedan od kvalitetnijih stream servisa :
http://wwitv.com/portal.htm
P.S.
Skyfire
Daj ti nama reci dali je moguće gledati hrvatske TV programe preko toga???
I dali se može gledati preko Wlana?
@adenis
Evo SpbTV
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
da ne glumimo googlanje :http://www.skyfire.com/
ovaj portal wwiTV radi preko skyfirea ali slika nije fullscreen nego neka sitna , moze li se povecat ikako?
tesko da moze vise. skyfire je napravljen kao obicni browser koji podrzava flash video. rotiras ekran i on automatski pokaze dio koji mozes zumirati i to je to.
najbolje je skinuti .ram s te stranice , tj odabrat jedan kanal i kliknuti tamo na play da se skine direktan stream na odredeni kanal , i jednosavno taj file naci di ste ga spremili i on se automatski otvori s realplayerom i slika je u fullscreanu..radi super tako
Dali ste uspjeli gledati Hrvatske TV programe preko skyfire-a?
Jel možete kakve screnshootove staviti?
Uspio sam skinuti samo dva ram file-a.Kako skinuti ostale?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
ovisi koje , ne rade svi .....ja sam skinuo njih 5 , i od njih 5, 2 rade ...![]()
Gdje prebaciti rom-ove?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
snimis ih bilo gdje, nije bitno. i onda kad klinkes na taj snimljeni fail automatski pokrece real player.
Daj mi pojasnite o čemu pričate?
Dali možete gledati Hrvatske TV programe???
moze se gledat Net tv ili kako se vec zove. ...samo se skine ram file i pokrene se automatski s realplayerom
sry krivo sam rekao ...STV se moze jedino od nasih .... spoji se s mobom na stranicu i nemoj ici na mobile gore nego s lijeves strane idi na Croatia i samo stisni onda na STV i automatski ti se skine ram file i otvara se s realplayerom
Molio bih članove foruma da na svojim mobitelima isprobaju gledati htv 1 ovom metodom:
evo ukratko..spoji se wlanom na net...
1 odi na google pretrazivac na mobitelu
2 upisi htv live
3 prva stranica koju ti otvori je ta,odi na nju (ona koju sam linkao http://www.hrt.hr/index.php?id=hrt-uzivo)
4 klikni na htv real video
5 e sad su dvi mogucnosti prva je da ces morati preuzeti i spremiti jedan mali fajl,dakle kad te pita da preuzmes taj preuzmi i spremi.nakon toga ce ti se automatski otvorit htv u realu,a druga mogucnost ti je da sve uredno pocne bez tog faila ( htv1ram)manje vjerojatno
6 ima caka gledati mozes sve osim kad su npr strani filmovi serije i tako to a valjda znas zasto se to ne moze gledati.dakle kad je takav program bit ce pauza
7 taj fajl se sprema u galeriju(veze strujanja) na njega klikas za sljedeca gledanja htv-a
kolko znam ima jos nekih postaja na netu koji program streamuju u realu pa ne vidim razloga da se i ti ne bi mogli gledati
Napomena: RADI NA N96, meni na N82 neradi, pa bih vas molio da isprobate na svojim mobitelima i kažete dali vam radi ili ne.
Hvala
Radi na N85, E71 i XM 5800, no nazalost nije preko cijelog ekrana..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
meni radi na N85, slika preko cijelog ekrana, a sam program kasni cca 1 min od onoga na TV-u
linkao sam program preko Opere mini....a dalje je povijest
tražio je da sevam, pa mi nije dao, pa prekine vezu, i odjednom se pojavi slika, kad sam izlazio iz programa , ponudio mi je da to spremi, ja spremio, ali nemam pojma gdje![]()
Bookmarks