Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 912

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    .: Samsung Omnia :.
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    7.591
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.591, Nivo: 20
    Bodovi: 7.591, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!

Evo par pitanja od nooba u svijetu WM-a:

1. Zašto mi se mob malo-malo spoji na "podatkovni prijenos" tj. na EDGE? Pojavi se uz ikonu jačine signala slovo E i javlja da traje konekcija. Onda ja moram otići u onaj WiFi manager gdje možeš omogućiti wireless, BT i telefon i tamo u izborniku lupiti "odspoji podatke s mobitela" (imam na HR pa ne znam kako je na ENG opcija)

2. Imam sa starog mobitela backupiran imenik na komp pomoću Samsung Studia u obliku onih *.vcf (mislim da je tako) kartica, tj. u obliku vizitki koje se obično mogu slati s moba na mob. Kako da to sada upucam u Omniu?
    livin' fast

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Bodovi
    3.629
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.629, Nivo: 14
    Bodovi: 3.629, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KillerLoop Pregledaj post
    Pozdrav!

Evo par pitanja od nooba u svijetu WM-a:

1. Zašto mi se mob malo-malo spoji na "podatkovni prijenos" tj. na EDGE? Pojavi se uz ikonu jačine signala slovo E i javlja da traje konekcija. Onda ja moram otići u onaj WiFi manager gdje možeš omogućiti wireless, BT i telefon i tamo u izborniku lupiti "odspoji podatke s mobitela" (imam na HR pa ne znam kako je na ENG opcija)

2. Imam sa starog mobitela backupiran imenik na komp pomoću Samsung Studia u obliku onih *.vcf (mislim da je tako) kartica, tj. u obliku vizitki koje se obično mogu slati s moba na mob. Kako da to sada upucam u Omniu?

Mobitel se spaja automatski na internet kad neki od programa to zatraži. To se može izbjeći tako da Settings/Connections/Connections tab Advanced
    pa Select Networks odabereš My work Network. (default je tu My Internet).
    Usput uključi na Settings/System/Power-tab Wi-fi power save, što će ti isključiti wifi kad se ne koristi.

Time si postigao da se neće automatski spajati programi tipa spb weather na net, nego kad trebaš na net odabereš My internet pod connections.
    Usput, ako je to prekomplicirano ili ideš u roaming a ne želiš ostavit plaću operateru, skini program NoData sa Modaco foruma. Jednostavno je za uključivanje i isključivanje konekcija.

Prebaciti stare kontakte možeš preko bluetootha, sa laptopa (ako ga imaš) ili možda preko ActiveSynca, pa otvoriti na mobitelu. Možda je moguće pronaći neki pomoćni program za prebacivanje tih kontakata ili ih importati u Outlook pa sinkat sa mobitelom.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Omnia, U700
    Operater
    t-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

help help

izbrisala sam iz moba spbmob shell i htjela ga ponovno instalirat, no javlja mi da ne mogu....??? u čemu je problem... nije meni problem ne imati taj shell, ali me nervira što stoji link desktopu desno dolje i kad kliknem neće se pokrenuti kad naravno nije instaliran.... pomozite..kak da vratim, možda treba neka nova verzija...
    Blonds have more fun

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  3. NAV4ALL: pitanja i odgovori