Izvorno postao
Bokyz
ja sam htio prvotno izrazit SVOJE osobno misljenje ( valjda to nije zabrenjeno) o tom mobitelu, a onda sam htio dat SVOJU viziju zasto se taj mobitel tako masovno prodaje, sto je bila i tema ovog topica.
koliko sam ja vidio, nitko jos do sada nije dao niti jedan konkretni razlog zasto upisom u trazlicu npr na njuskalo.com izade skoro 300 sadrzaja za iphone, dok za bilokoji drugi mobitel izade 3x manje od toga?
i uzmimo u obzir da se iphone sluzbeno prodaje samo u t-mobile ponudi, dok ostale nokia, SE i slicne mozes kupiti svugdje.
eto...moja namjere nije bila nikoga uvrijedit tu, i ako je to slucajno mozda zvucalo kroz moje postove, ja se ispricavam.
moja namjera je bila izrazit moj osobni stav o doticom mobitelu kojeg sam koristio puna 2 mjeseca i izrazit misljenje koja sam cuo od ljudi oko mene, koji takoder 99% njih prodaje ili je prodalo svoje iphonove nakon par mjeseci upotrebe.
mozda sam se krivo izrazio kada sam napisao da je mobitel "smece"...jer je mozda pregrubo zvucalo, al to je bila samo moja "metaforicka" usporedba, jer sam osobno totalno razocaran s uredajem i njegom klompiciranoscu.
taj uredaj definitivno nije za mene, jer ja volim jednostavnost i odlicnu kameru, posto kameru upotrebljavam valjda 90% svog radnog vremena za slikanje gradilista, lokacija i slicno...a previse puta mi se dogadalo da ostavim fotić bez baterije, ili na poslu, ili u stanu ili negdje. zato uvijek trazim mobitel sa sto boljom kamerom, al ujedno da bude i sve ostalo sto ti ponekad moze zatrebat, kao tipa mp3 player, wifi, a pogotovo navigacija i sa garminom sam naprosto odusevljen.
nadalje...moj prvi post je bio samo moja vizija kako sam vec napisao zasto se iphone lose prodaje...a ako vi imate neke druge argumente oko toga, slobodno ih iznesite...i mene osobno jako zanima zasto se tako puno prodaje i tako jeftino, ako je vec tako odlican i super mobitel kao sto svi pricate?
ispricavam se ako sam uvrijedio nekoga.
Pozdrav
Bookmarks