Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    uopce nisam pricitao tvoj post niti mislim.

sve u svemu, tebi trebam kamera, sms i zvanje. nisi napredan korisnik, ne trebas office, internet, mutlimediju (tipa dobar mp3 player, veliki ekran za video), dobar sustav za mail, IM neki. i to je ok. za korisnike kao sto si ti (i moja mama i baka recimo) je ta nokia super.

pozdrav.
    ne nisam napred korisnik, jer jos nije izmisljen dovoljno napred mobitel koji bi mi zamjenio laptop.

a mp3 player imam, ekran imam 19*, imam i dobar sustav za mail, skype za video pozive.

to sto ti i ( moj necak od 15 godina ) volite umjesto lovit cure, pisat si na IM, gledat filmove na ekranu velicine mog dlana...taj iphone je taman za tebe.

Pozdrav

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bokyz Pregledaj post
    ne nisam napred korisnik, jer jos nije izmisljen dovoljno napred mobitel koji bi mi zamjenio laptop.

a mp3 player imam, ekran imam 19*, imam i dobar sustav za mail, skype za video pozive.

to sto ti i ( moj necak od 15 godina ) volite umjesto lovit cure, pisat si na IM, gledat filmove na ekranu velicine mog dlana...taj iphone je taman za tebe.

Pozdrav
    fino sto imas 19" ekran, slobodno ga ponesi sa sobom i odgovori na ovaj post u tramvaju

ja recimo za faks moram dosta komunicirati sto putem maila, sto volim ostati u kontaktu sa svojom curom koja nije u hrv putem MSNa, tako da mi je iPhone savrsen za to.
    kad putujem do nje ili bilo gdje mi ti isti filmovi super dode, isto tako procitati neku skriptu za faks na 3.5" ekranu ili poslusati muziku da ne moram furati jos jedan uredaj samnom.

za razliku od tebe, koji nosis mp3 player i 19" monitor sa sobom svuda. bravo.

jer nismo svi nolifer da smo doma 24/7 i imamo tako pristup internetu, ponekad moramo i izaci iz kuce i nesto obaviti.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fino sto imas 19" ekran, slobodno ga ponesi sa sobom i odgovori na ovaj post u tramvaju

ja recimo za faks moram dosta komunicirati sto putem maila, sto volim ostati u kontaktu sa svojom curom koja nije u hrv putem MSNa, tako da mi je iPhone savrsen za to.
    kad putujem do nje ili bilo gdje mi ti isti filmovi super dode, isto tako procitati neku skriptu za faks na 3.5" ekranu ili poslusati muziku da ne moram furati jos jedan uredaj samnom.

jer nismo svi nolifer da smo doma 24/7 i imamo tako pristup internetu, ponekad moramo i izaci iz kuce i nesto obaviti.

nemoj tako covjek radi sa najuglednijim managerima u HR i svijetu pa mora imati 19" uvijek sa sobom da bi mogao odgovoriti na mailove koji se u 80% sastoje od par recenica i ipak treba se poslati MMS pa za to ima Nokiu N85 a za muziku ima Mp3 Player
    Ups pa zaboravio sam ja to sve imam ali na iPhonu i nemoram vuc torbu od 10KG sa sobom da sve to obavim

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    nemoj tako covjek radi sa najuglednijim managerima u HR i svijetu pa mora imati 19" uvijek sa sobom da bi mogao odgovoriti na mailove koji se u 80% sastoje od par recenica i ipak treba se poslati MMS pa za to ima Nokiu N85 a za muziku ima Mp3 Player
    Ups pa zaboravio sam ja to sve imam ali na iPhonu i nemoram vuc torbu od 10KG sa sobom da sve to obavim
    pa moras ima 19' kada nekome ides prezentirat svoju konstrukciju napravljenu u auto cad programu ili catia.

joj, imas i to na iphone? svaka cast.

6. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zato sam i napisao da je iphone ko stvoren za tebe.

i da sam ja jos na faksu, vjerovatno bi i meni tada dobro dosao, da se dopisujem s nekim preko msn-a dok sam po 5 sati cekao na ispit.

jedino ja kada izadem iz kuce ili s posla nesto obavit, onda ja to obavim i pritom nemam vremena za dopisivat se preko msn-a, gledat filmove i slicno.

bez uvrede, nije mi to namjera...samo si dokazao moju tvrdnju da je iphone ciljan za mladu populaciju poput tebe kojima on sluzi savrseno. vidjet cemo dal ces isto misljenje imas i za 15-tak godina.

8. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato sam i napisao da je iphone ko stvoren za tebe.

i da sam ja jos na faksu, vjerovatno bi i meni tada dobro dosao, da se dopisujem s nekim preko msn-a dok sam po 5 sati cekao na ispit.

jedino ja kada izadem iz kuce ili s posla nesto obavit, onda ja to obavim i pritom nemam vremena za dopisivat se preko msn-a, gledat filmove i slicno.

bez uvrede, nije mi to namjera...samo si dokazao moju tvrdnju da je iphone ciljan za mladu populaciju poput tebe kojima on sluzi savrseno. vidjet cemo dal ces isto misljenje imas i za 15-tak godina.
    moja ocuh i tetak (koji imaju 40+ i 50+ godina) koriste iPhone, savrseno pogoden uredaj za njih. obojca su dipl. ing. građevine, dosta su u pokretu i treba ima takav uredaj.

meni stvarno nije jasno sto ti hoces dokazati. da iPhone nije za tebe? nije, to je jasno. jel jos nesto zelis dokazati?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moja ocuh i tetak (koji imaju 40+ i 50+ godina) koriste iPhone, savrseno pogoden uredaj za njih. obojca su dipl. ing. građevine, dosta su u pokretu i treba ima takav uredaj.

meni stvarno nije jasno sto ti hoces dokazati. da iPhone nije za tebe? nije, to je jasno. jel jos nesto zelis dokazati?
    ja sam htio prvotno izrazit SVOJE osobno misljenje ( valjda to nije zabrenjeno) o tom mobitelu, a onda sam htio dat SVOJU viziju zasto se taj mobitel tako masovno prodaje, sto je bila i tema ovog topica.

koliko sam ja vidio, nitko jos do sada nije dao niti jedan konkretni razlog zasto upisom u trazlicu npr na njuskalo.com izade skoro 300 sadrzaja za iphone, dok za bilokoji drugi mobitel izade 3x manje od toga?

i uzmimo u obzir da se iphone sluzbeno prodaje samo u t-mobile ponudi, dok ostale nokia, SE i slicne mozes kupiti svugdje.

eto...moja namjere nije bila nikoga uvrijedit tu, i ako je to slucajno mozda zvucalo kroz moje postove, ja se ispricavam.

moja namjera je bila izrazit moj osobni stav o doticom mobitelu kojeg sam koristio puna 2 mjeseca i izrazit misljenje koja sam cuo od ljudi oko mene, koji takoder 99% njih prodaje ili je prodalo svoje iphonove nakon par mjeseci upotrebe.

mozda sam se krivo izrazio kada sam napisao da je mobitel "smece"...jer je mozda pregrubo zvucalo, al to je bila samo moja "metaforicka" usporedba, jer sam osobno totalno razocaran s uredajem i njegom klompiciranoscu.

taj uredaj definitivno nije za mene, jer ja volim jednostavnost i odlicnu kameru, posto kameru upotrebljavam valjda 90% svog radnog vremena za slikanje gradilista, lokacija i slicno...a previse puta mi se dogadalo da ostavim fotić bez baterije, ili na poslu, ili u stanu ili negdje. zato uvijek trazim mobitel sa sto boljom kamerom, al ujedno da bude i sve ostalo sto ti ponekad moze zatrebat, kao tipa mp3 player, wifi, a pogotovo navigacija i sa garminom sam naprosto odusevljen.

nadalje...moj prvi post je bio samo moja vizija kako sam vec napisao zasto se iphone lose prodaje...a ako vi imate neke druge argumente oko toga, slobodno ih iznesite...i mene osobno jako zanima zasto se tako puno prodaje i tako jeftino, ako je vec tako odlican i super mobitel kao sto svi pricate?

ispricavam se ako sam uvrijedio nekoga.

Pozdrav

11. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam htio prvotno izrazit SVOJE osobno misljenje ( valjda to nije zabrenjeno) o tom mobitelu, a onda sam htio dat SVOJU viziju zasto se taj mobitel tako masovno prodaje, sto je bila i tema ovog topica.

koliko sam ja vidio, nitko jos do sada nije dao niti jedan konkretni razlog zasto upisom u trazlicu npr na njuskalo.com izade skoro 300 sadrzaja za iphone, dok za bilokoji drugi mobitel izade 3x manje od toga?

i uzmimo u obzir da se iphone sluzbeno prodaje samo u t-mobile ponudi, dok ostale nokia, SE i slicne mozes kupiti svugdje.

eto...moja namjere nije bila nikoga uvrijedit tu, i ako je to slucajno mozda zvucalo kroz moje postove, ja se ispricavam.

moja namjera je bila izrazit moj osobni stav o doticom mobitelu kojeg sam koristio puna 2 mjeseca i izrazit misljenje koja sam cuo od ljudi oko mene, koji takoder 99% njih prodaje ili je prodalo svoje iphonove nakon par mjeseci upotrebe.

mozda sam se krivo izrazio kada sam napisao da je mobitel "smece"...jer je mozda pregrubo zvucalo, al to je bila samo moja "metaforicka" usporedba, jer sam osobno totalno razocaran s uredajem i njegom klompiciranoscu.

taj uredaj definitivno nije za mene, jer ja volim jednostavnost i odlicnu kameru, posto kameru upotrebljavam valjda 90% svog radnog vremena za slikanje gradilista, lokacija i slicno...a previse puta mi se dogadalo da ostavim fotić bez baterije, ili na poslu, ili u stanu ili negdje. zato uvijek trazim mobitel sa sto boljom kamerom, al ujedno da bude i sve ostalo sto ti ponekad moze zatrebat, kao tipa mp3 player, wifi, a pogotovo navigacija i sa garminom sam naprosto odusevljen.

nadalje...moj prvi post je bio samo moja vizija kako sam vec napisao zasto se iphone lose prodaje...a ako vi imate neke druge argumente oko toga, slobodno ih iznesite...i mene osobno jako zanima zasto se tako puno prodaje i tako jeftino, ako je vec tako odlican i super mobitel kao sto svi pricate?

ispricavam se ako sam uvrijedio nekoga.

Pozdrav

pa kao prvo APPLE ima samo jedan jedini citaj 1 uredaj koji je momentalno na trzistu pa je naravno logicno da ce ih bite vise u ponudi neko npr NOKIJE koja ima 15 modela i vise ali to je matematika vec koja ti ocigledno neide.

Drugo na njuskalu ima tocno 173 oglasa za iPhone ukljucujuci i oglase za kopije iPhona.

trece iPhone je prodan u miliune primjeraka kao ni jedan uredaj do sada. odprilike 3,704,000

Velis da si razocaran KOMPLICIRANOSCU iPhona??? Ovo mi je potvrda da u zivotu nisi imao iPhone u ruci i koristio ga.

i jos citam usput tvoje postove o Nokiji n85 koju imas i tvoja pitanja o njoj tipa A-GPS i ostali ono sta mi treba bit ukljuceno da mi neskida pare???

hej da si ti neki BZNIS faca bolila bi te ona stvar za 0.20 KN kolko bi ti pojelo kad je ukljucen A-GPS da se brze nade veza sa satelitom.
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 01:24

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drugo na njuskalu ima tocno 173 oglasa za iPhone ukljucujuci i oglase za kopije iPhona.
    http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd...ne&=TRA%C5%BDI

Broj oglasa: 294
    iako ne kazem da su svih 294 oglasa iskljucivao za iphone, rekao si i sam da ima kopija, baterija, maski...

ali ******...i za druge mobitele kada upises nade dodatne baterije, maske...tako da...

svaka cast za 173 oglasa...aj daj neki link da to potrkijepis dokazom, kao sto sam ja dao...

trece iPhone je prodan u miliune primjeraka kao ni jedan uredaj do sada. odprilike 3,704,000
    jesam ja negdje mozda napisao da se iphone lose prodaje?

koliko se nokia proda sveukupno proda u godini dana?

i budimo realni, necu pretjerivat, al 50% od tih tvojih 3 miljona je kupilo iphone kao "fashion" dodatak...

Velis da si razocaran KOMPLICIRANOSCU iPhona??? Ovo mi je potvrda da u zivotu nisi imao iPhone u ruci i koristio ga.
    jel da?

a nije klompicirano to da nakon sto sam izvadio mobitel iz kutije sam morao palit kompjuter, skidat si itunes, registrat se ovo ono...?

nokiu izvadim iz kutije, stavim karticu i bok. sta je jednostavnije od toga?

zelim promjenit melodiju na iphone. moram na internet, www.makeownringtone.com ili kak vec stranica, ne sjecam se...odabrat 30 sec pjesme, skinut u odredenom forumatu, zatim promjenit extenziju u .m4r , ucitat pjesmu u itunes, prikopcat iphone i cekat dok se ne prebaci pjesma, i tek ONDA u uredaju podesit da ta pjesma svira za dolazne pozive.

zelim promjenit melodiju na nokia mobitelu. ( ili SE ili bilo sta ). otvorim gallery, music, odaberem pjesmu i " set as a ring tone "... voila. gotovo.

sta je jednostavnije od toga? s tim da u svakom trenu, kada god zelim mogu to napravit, ne treba mi kompjuter sa sobom.

da ne pricam o jailbrejkingu i instaliravanju bazicnih programa kao ibluetooth i svirymms i jos par bazicnih programa kao winterboard ili springboard da si mogu podesit neke vizalne gluposti.

da bas...jednostavnost do bola... sry, al ovaj post ti je presmijesan.

i jos citam usput tvoje postove o Nokiji n85 koju imas i tvoja pitanja o njoj tipa A-GPS i ostali ono sta mi treba bit ukljuceno da mi neskida pare???
    sta je tu cudno? iphone mi je uzeo 500kn, zato jer nigdje nisu napisali da imam ukljucenu tarifu 5kn za 100kB prometa. a uvjeravali me da su mi kao ukljucili neku o itarifa i da mogu slobodno ic na internet i sve preko 3g mreze.

ako sam jednom ispao budala i potrosio pare na gluposti, zasto bi to onda opet napravio, pogotovo oko A-GPS koji mi ne treba? nije mi problem pricekat koju min da mi normlani GPS nade satelit.

hej da si ti neki BZNIS faca bolila bi te ona stvar za 0.20 KN kolko bi ti pojelo kad je ukljucen A-GPS da se brze nade veza sa satelitom.
    di sam ja to napisao da sam ja BIZNIS faca? ja samo radim za takve ljude, sto pritom ne znaci da mi je placa 500 000kn mjesecno i da doma serem novce.

a ovo o klompiciranoscu iphone...bas me nasmijalo...

evo jos jedno pitanje o "klompiciranoscu" iphone-a...izasao si van, u sred noci ti krepala baterija na tvom iphone, a trebas hitno nazvat. prijatelj ti ponudi da stavis svoju karticu u njegov mobitel i slobodno nazoves, a ti nemas nista tanko i ostro u blizini. sta ces mu odgovorit? "cuj sry stari, moj iphone je tako jednostavan da nemogu ni karticu izvadit golim rukama, nego mi treba pribadaca "...

sry...al sa tvojim sarkasticnim i uvredljivim stavom, ja ti nemogu odgovorit na drugi nacin nego na ovakav.

Pozdrav

14. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    40 milijuna uređaja ( iPhone Classic/iPhone 3G/iPod Touch)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé