Heehe ja se vec zabrinuo da si neki nolifer
Jedem krafne i gledam onaj Vip Music nesto.. Prilicno dosadno.
Heehe ja se vec zabrinuo da si neki nolifer
Jedem krafne i gledam onaj Vip Music nesto.. Prilicno dosadno.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma, ne...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Slušam novi album Regine
Znam šta je vreća za krompir, rav![]()
Україна
tikovnica mi poludila totalnone tipka nasa slova, okomite tockice/one za smajlie, zagrade, pomisala je z i y
koji joj je vrag
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
jeeeeee, raditenkju
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
@points,
Ne sumnjam u to.
Ali nije to za kajzerice bas 100% takvo, pa sam htio naci sliku TOGA, a ne bas za krumpir.
@raveillusion,
Da da, tipkovnica je poludila... Glavno da korisnik nikad nije kriv, ne?![]()
Idem po novu tastaturu (G19)
Jedva cekam![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nas kako je carskaaa...
E mozes gledat cak i filmice na malom zaslonu
To je korisno recimo kada igras WoW
Npr. ovom![]()
Zadnji uredio raveillusion : 12-06-2009 u 16:28
Ne samo da svijetli nego i prica i mozes ju modat da imas i lightshow![]()
Po meni čista glupost.
NHF
OT: spremam se za.... ne znam šta.
meni je forica bas..
kolko pjeva??
Ico, kak znas da je Cole
(vjerojatno sam spomenula vec to negdje, pa je streber upamtio)
nemos njega natjerat na tecaj pa ni da mu se zakunes da je za djabe..
a nekak ce valjda bit..
btw, kupili kuhinju..
al je muz zayebo placanjem na rate.. i kak da sad kupim ostatak opreme? nikak.. sad ce mu fino moja mater kuvat do 10 mjeseca kad izadju ove rate i kad cemo moc kupovat sve ostalo.. yebemu
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Always blame the male![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Uzeo sam si neki poslić za doma. Ako budem vrijedan (i to jako) mogao bi za vikend biti gotov. Lagano se primio posla, ali....
...u svakom slučaju lova od toga će mi i tekako dobro doći. Ja već o lovi, a posao, tek da sam počeo, a kamoli završio.
Ništa HC staviti da mi vrti i udri.
HC4L
došao iz arene...
mrtav i pregažen, uskoro opet na job...
do tada, odmaranje i samo odmaranje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Završio i taj kolokvij, konačno.
Večeras na psy trance party![]()
Україна
Trebo bih pomoć...
Da li je moguće surfati sa 6288 preko bluetootha? Uparim komp s mobitelom, dozvolim mobitelu spajanje na net preko kompa...
Mislim da moras jos na kompu dopustiti connection sharing za BT.
ma kaj se to dogada sa forumom.hr? vec treci dan imam nekakve probleme da uopce ne mogu uci,tek jedanput ili dvaput, ali nakon dosta vremena
Dinamo rules!!!
Bookmarks