đizs, poceo si zvucat ko curica lately![]()
đizs, poceo si zvucat ko curica lately![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Učim, pa me ni na forumu nema
Ukratko: ravilov, to jeste kajzerica, nije fer - guglao siTo se obično može pojesti u ekspres restoranima, svaki komad se naplaćuje, naravno
Mario, fine su mace![]()
Україна
dunno, mozda zbog masnica u kosi?
ma pusti, vruce mi je pa je uobicajeno laprdanje na repertoaru
iden citat spuki stories i gledati ghost muvis na youtube, mozda mi se uspije sledit krv u zilama![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
As ti gospe kakovi je đava u tebe uniša
A i ti hororci, nisi normalna, pa to si trebala prerasti u 8. razredu![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mrsne rugaj se mojoj extrasenzornoj percepciji
ka dospijes na moju razinu diteta iz 8. razreda, onda se javi
![]()
Traktori blokirali i forum.hr![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa neradni dan je danas, ni serveri ne rade![]()
Samo cafe mobil radi, jadan server...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sva sreca, da bar negdi mogu pisat pi*****![]()
ti onda piši- ja odo
![]()
Kako to da si "otisao" a jos si online!
Pala mi je pametna ideja, ajmo floodat server od cafe-a![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
bio na turniru PES-a 2008.skupilo nas je par pa smo išli igrati
Relocirao (teška riječ) sam se u krevet.
Sad još pogledam da li trebam napisati kakav pametan komentar pa zaspim.![]()
Mislim da sad mogu ići offline- spavati![]()
Uhh georgy jos uvijek si online!!
Pa daj drzi svoju rijec da ako kazes da ides spavat!
A zasto ne Mario?? Bilo bi fora 1 dan bez cafe-a![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
forum haer mi je bio down..
panika panika panikaaaaaa
vjezbali sad prvi ples.. ma sve ce bit savrseno samo da muzu netko amputira tu metlu iz guzice.. zna korake, al se zakoci
a nijesmo mogi laganiju i jednostavniju pjemsicu uzet.. hjao..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
došao s joba...
ujutro rano dizanje i fizikalije...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks