Na 0:14 lijevi dobije high kick ala Mirko Filipović i ostane ležati
Imaš iste papuče kao i ja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
icuce, mrcineeeeeeeeeeee
premedeni su. pogotovo ovaj sivi, obozavam sive mace!!
gadi mali smrdljivi..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pozdrav svima...
lagano sam doma, ubijam vrijeme.
pa onda nazad u grad.
samo se nadam da neće biti baš velika gužva u gradu zbog prosvijeda.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
obisli lesninu, velesajam, pevec, par trgovina tu kod mene u sesvetama, emezzetu..
vise nemam nit najmanje ideje gdje da gledamo za kuhinjske elemente.
bas mora biti prodaja na elemente, jerbo zbog dimenzija kuhinje nis mi od gotovih kuhinja ne stane!
any idea?
jos danas mislimo ici do prime, i ak tam nikaj ne nadjemo.. ne znam.. bum tanjure i rajngle drzala na podu
samo neka zblokiraju!
odreknite se komocije jedan fakin dan zbog tih ljudi koji su pred fakin bankrotom! banke im dizu kamate kredita a drzava rusi otkupne cijene. pa ti zivi.
a vi tu kukate zbog guzve u gradu!!
po guzi cu vas sibom!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mazohistu moj![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
i ako urodi plodom, za mjesec - dva ce im opet skresat cijene jer kriza,recesija, uvozno je jeftinije (i losije, but who cares, moramo se uvuc u supak EU lizuci njihova gov*a od proizvoda..)
i tak..
istina...
da su naši političari na vlasti u Sahari, nakon tri dana bi počeli uvoziti pijesak.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
yoooo ima li koga. auuuu alaj je vruce, vani je 30 i kusur stepeni, gori sve
Ono je probabli najbolje što ćeš vidjet...đ
Javio mi se jedan lik da mu je crkao C702 od ronjenja
BTW, za one koji ne znaju, isuo frend cijelu bočicu papra po mobu, otpao mu čep, sav sadržaj završio na mobu dok smo ga lagano solili i paprili (nismo ga htjeli jest, nego testirat na prašinu).
jako pametno..
I izdržljivo!
proklet bio alkohol....
Dinamo rules!!!
alkohol meni ne škodi, on me kući vodi..![]()
Dinamo rules!!!
^^ Šta ga onda proklinješ? Kako bi došo doma da ga nema?
Idem se obrijat i istuširat. Reko bi netko da me vidi da sam djed mraz...
Bookmarks