Fakat, sports tracker je odlična stvar i ima jako dobru podršku na netu (account, eksportanje ruta, kompatibilnost sa google earthom)... Ako ima kakav bolji rado bi čuo za njega, ali ST trenutno rula![]()
Pa što nije u redu s tim programima? Meni je frend probao taj Sports Tracker i sve radi normalno.. Ja još nisam stigao probati..
Fakat, sports tracker je odlična stvar i ima jako dobru podršku na netu (account, eksportanje ruta, kompatibilnost sa google earthom)... Ako ima kakav bolji rado bi čuo za njega, ali ST trenutno rula![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, al ja nisam skuzio na koju foru pogledam rutu koju sam proso, dakle da vidim na karti Zagreba (recimo) di sam sve prosao...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Molim?
Pokreneš program, new workout - odabereš aktivnost i startaš. Pojavi ti se karta, tražit će gps i kad ga nađe dobiješ malu zelenu kvačicu. Otvori options i klikni start! Vjerojatno zaboravljaš stisnuti start kao što sam ja prvi put napravio pa se niš ne događa.
Kad završiš s workoutom (u međuvremenu će ti se ruta crtati u real timeu) odeš na options i stop. on to sejva u activities i tamo možeš pregledavati sve, ići na replay, gledati napredak u real timeu... Ako si za vrijeme rute koristio kameru ili fotoaparat na mobu - te snimke ti se automatski vezu sa rutom i dobit ćeš checkpointove di su ti slike uslikane te ćeš ih moći kasnije gledati. Ma igraj se, program je moćan a pogotovo kad to sve uploadaš na net i kasnije analiziraš![]()
Je je to sam sve napravio, no nikako da mi se karta pojavi, pise da mi je nasao signal i da je sve ok i ja stisnem "Start" i pocne on meni sve brojit brzinu, vrijeme, preden put i to no nikako kartu da pokaze, samo mi se plava crta (moja ruta) na ekranu vidi..evo budem sad ss stavio...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kada se spojiš na internet- onda ti pokaže na karti.
Tako je barem kod onog RunKeepera koji ja koristim.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a da nisi zaboravio možda mape prebacit?![]()
Kakve sad mape??? Fak sad ste me zbunili![]()
Mapa se može loadirati s neta ili s telefona ili oboje (program valjda ima neki cache). U postavkama definiraš način na koji želiš da ti učitava mape. Inače je prog povezan s Nokia Mapsom koji bi trebali biti predinstalirani na mobu. Nisam 100% ali poprilično sam siguran da vuče njegove mape što može biti logično jer sama aplikacija ima samo 500kB.
Ljudi otvorite neku temu Bog vas pomogao...![]()
O nicemu. Nastavimo sa sports trackerom...
Ajde, lijepa nova tema o pecivima i GPS trackerima.![]()
NE TU!
Pricekaj dok se otvori nova tema za to.![]()
evo pjevam pa poslušajte karaoke s midi fajlovima...
http://www.youtube.com/watch?v=ZPO6V...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EpcUewJhswc
Seriously?
Guglanje: 'zemička' daje brojne rezultate, kao npr:
Ja ne znam ni jedan drugi izraz za ovo pecivo.
A znate li šta je kajzerica?
Eto, uživajte, ja idem spavati![]()
Україна
došao s posla...
predivan dan, još bolji kraj dana...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@points
sad moram ic gladan spavat a maloprije sam jeo...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
jutro iznenadio me c702 kolko je izdržljiv![]()
![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks