Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 87

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

= Citat = Izvorno postao avantgard Pregledaj post
    Dobar dan!

Imam jedan problem. Moj frend ima facebook, i nasla se neka budala koja je isla malo nagadjanja šifri i usla mu u facebook. Istina, lozinka mu je bila prelagana, ali svejedno budala samo nesto tako moze napravit.
    On je napravio novi facebook, i rekao je svima da obrisu onaj profile sa liste prijatelja. Poslao je email facebooku i oni su rekli da napravi novi facebook, jer je mu je taj lik promjenio sifru na emailu koji je koristio.

Jel bi se moglo kako saznat sa koje se IP adrese spajao na njegov profile. I dalje drugima komentira slike, dodaje za prijatelje, piše uvredljive statuse i to...

Pa me zanima dali bi facebook htjeo otkriti IP adresu?
    Druze tesko da se moze otkriti IP adresa,posto se lako menja(Jedino ako je to neko nespretno radio moze da se otkrije)....Moze jedino da on provali svoj profil koji mu je neko provalio....Mogu ti ostaviti poruku i objasnjenje sa tim hackovima......Naravno,da ih ne ZLOUPOTREBLJAVAS,nego samo da vrati ukradeni profil....

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao CodNX320 Pregledaj post
    Druze tesko da se moze otkriti IP adresa,posto se lako menja(Jedino ako je to neko nespretno radio moze da se otkrije)....Moze jedino da on provali svoj profil koji mu je neko provalio....Mogu ti ostaviti poruku i objasnjenje sa tim hackovima......Naravno,da ih ne ZLOUPOTREBLJAVAS,nego samo da vrati ukradeni profil....
    Prijatelju pomozi
    Mojoj kčerki su provalili na facebook i isto kao i ovom mom predhodniku izmjenjali pristupnu šifru. Sad svašta pišu po njenom profilu. To je curica 13godina i vrlo je nezgodno meni kao ocu a i svima drugima čitati kojekakve gadosti. Ako i meni možeš poslati upute za hakiranje njenog profila i obečavam da dalje neće ići ti podaci.

Unaprijed zahvaljujem Goran

3. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gogy081 Pregledaj post
    Prijatelju pomozi
    Mojoj kčerki su provalili na facebook i isto kao i ovom mom predhodniku izmjenjali pristupnu šifru. Sad svašta pišu po njenom profilu. To je curica 13godina i vrlo je nezgodno meni kao ocu a i svima drugima čitati kojekakve gadosti. Ako i meni možeš poslati upute za hakiranje njenog profila i obečavam da dalje neće ići ti podaci.

Unaprijed zahvaljujem Goran
    Imam slican problem mozes li mi pomoci oko toga ?
    unapred zahvalan!

7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako bi i meni neki haker mogao poslati poruku na mail malizekoerik@gmail.com kako da si uđem u facebook jer mi je jedan glupan iz razreda uso u face i nece mi reci lozinku plisss nek kaze jer mojim prijateljima govori svakakve gluposti o meni

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

biste li mi mogli pomoci,provaljen mi hotmail i korisnicki racun na fb i prominjene su lozinke...kako bih ja izbrisala taj profil ili da ga ja provalim i izmijenim sve i povecam sigurnost dok ne bude prekasno za to...hvala

7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izgleda nas ima previse sa ovim problemom...Ja bih vam zaista bila prezahvalna kad bi mi neko pomogao, kako da promenim sifre i povratim face i e-mail. Unapred vam hvala!!!!

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam isti taj problem.jučer mi se pojavilo da su mi promenje lozinke i na facebooku i na emailu..pa bi molila ako možeš i meni poslati s tim hackovima.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Misliš da će ti hackovi vratiti passove?Odgovor je : NEĆE.Nemožeš ti vratiti svoju lozinku preko hackova jer je ona promjenjena i spremljena u databazi fb servera.Hakiranje databaze neće ti uspjeti.Za svaki public mail service (Hotmail,Yahoo,Google,etc...) postoji služba za podršku ,prilikom vraćanja lozinke na mail-u ili faceu obično imaš formu s informacijama koje moraš popuniti kako bi se moglo nastaviti s vraćanjem računa.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Facebook, tko je od Vas gore?
    By McLaren in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 191
    Posljednji post: 18-03-2010, 18:29
  2. [FACEBOOK] Moguce kako skinuti video?
    By avantgard in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 31-01-2009, 00:31
  3. Facebook-što o njemu znate?
    By Moby in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 16-12-2008, 20:53
  4. Facebook i VIP.fastnet
    By turboCRO in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-08-2008, 22:05
  5. M55 i Java profil