takođerpiknuo si nove tenisice...![]()
![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Ajde, da nisi napisao kvalitetnog...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pored FF, ja koristim i Chrome ponekad. Nenadmašan je u brzini, ali nije baš optimizovan za sve stranice (ne radi najbolje s forumima). Sad ću provjeriti novu verziju, možda su to ispravili.
Україна
Obilazim prije spavanja...![]()
pokusavam rjesiti neki test iz fizike i nemam pojma
aaa.. Napokon ispravio matematiku![]()
došao iz m sana...
mobitel već mjesec dana kod njih...
obećano da će biti gotov idući tjedan...
pa ćemo vidjeti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao iz škole.
Zaključili mi skoro sve, pa samo moram doći u petak na 15 minuta
Eh, sad stvarno odmaram![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Skontao sam da ako odspavam 2-3 sata nakon posla,da sam navecer super raspolozen...![]()
samo moj razred piše sutra hrvatski,a neda mi se učiti![]()
Mario- ne bi ja latinski učio
hardway- šta imaš hrvatski učiti?
Umalo sam osvojio jackpot, samo su mi 4 broja falila.![]()
Moj šerife,pariš oči a?![]()
eo kupio novi komp i tako to XD
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ja gledam neki filmic sa ogromnim morskim pesekom (megalodonom tocnije) i izlezavam se...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
uff moram se u 4 ustat a nejede mi spavanje xD..
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Odo na posao :yawn:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks