Nema problema, malo ljudi zna za taj Maksimir
Pogledao Star Trek- čist ok film.
Sad se odo voziti![]()
Thx Georgy
Idem malo odspavat pa navece van![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nema problema, malo ljudi zna za taj Maksimir
Pogledao Star Trek- čist ok film.
Sad se odo voziti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Aloha....
Idem pred tv...
Zadnji uredio GoranZagorje : 01-06-2009 u 21:11
Skinuo sam čak jednu pjesmu- Mat the alien - Slow? Fast? !
Pjesma traje preko 1h, a takve sam i tražio. Za putovanja.
Došao s vožnje.
Koji debilizam u Dupcu na biciklističkoj stazi... (mislim, ima i drugdje debila)
Jednom sam tamo prolazio kada odjednom kraj mene projure 3 motora- dečki od kojih 15-16 godina se utrkuju.
A bila je baš gužva i puno ljudi.
A svako malo se neki auto komotno vozi po sredini biciklističke.
Strašno.
Dođe mi da stavim neke čavle- tipa oni u NFS- u![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
haha to kod moje bake djeca peti-četvrti razred dobivaju motore (skutere neke jadne , ak se to može nazvat motorom) za rođendan xD... ali nije to to ja čekam da si kupim jednog ktm crossera mini i piči kod bake![]()
...neš ovakvo ako daju http://www.ktm.com/index.php?id=248&...5_sx_17_14.jpg
![]()
a nakon toga za 8 godina ( kad cu imat 21) nes ovakvo http://www.bmwcoop.com/wp-content/im...-e46-coupe.jpg makar su to samo snovi![]()
Zadnji uredio Luka-AJKULA-Čita : 01-06-2009 u 21:54
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Ma sa tim Tomosicima mi idu na k**** svako malo prolaze ispred kuce i zuje sa tim motorom... A Luka, to ce ostat jos snovi kojih 10 godina xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
odo gledat torque
OT: skidam flight 666
*ebe me Opera,a zao mi je da je mijenjam... :materjoj:
Bit ce bolje... Skinuo,i prebrao 5-6 pjesama sa HRF-a pa slusam...![]()
došao doma s joba...
lagani chill out uz zikicu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kurim si obrve
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
cijeli dan neke grafite bezvezne crtam doma ...
A jesi gotov s onim imenima?
Napokon uspio napraviti JB kako spada.
Sad tražim dalje.![]()
tails nisam izgubio sam imena i nije mi ih se dalo radit xD.. sad radim neš svoje bezveze kaj nema smisla xD.
Punim karticu za videe...
![]()
napokon stigao XM![]()
I, jel dobar?![]()
došao iz grada, taman prije pljuska...
piknuo si nove tenisice...
sad odmaranje...![]()
Dobar mi je, ali mi je iPbolji
![]()
Bookmarks