Kad si skinuo citynav i odpakirao dobiješ ovaj naziv ako se ne varam GMSCNENT2009 uđeš u taj Folder zatim uđeš u File naziva IMG te od ponuđenog odabereš CNEUNT2009Update_HRV (za hr jezik) i pokreneš instalaciju.
dali mi netko može pomoći šta da radim kad sam downloadao 3,6 GB citynav.2009 kako ga ubacit u mapsource ali molim vas malo detaljnije jer ne razumijem baš kako to funkcionira ni gdje ni šta da ubacim.
Kad si skinuo citynav i odpakirao dobiješ ovaj naziv ako se ne varam GMSCNENT2009 uđeš u taj Folder zatim uđeš u File naziva IMG te od ponuđenog odabereš CNEUNT2009Update_HRV (za hr jezik) i pokreneš instalaciju.
HC4L
ona 2 mala gore su ti ukupna predena kilometraza. ne vidi se dobro ni na mobitelu ali pored brojeva pise km. ako odes na resetovanje podataka, resetuj samo kilometrazu a ne citav put pa ces vidjeti da se samo ti podaci mjenjaju.
na N95 sam instalirao adria route i City navigator 2009 i sve radi. nakon toga sam na E71 isto to instalirao na isti način (tj instalirao garmin xt i preko mapsourcea prebacio karte i napravio .unl fileove) ugl. na N95 sve radi, a na E71 kad pogledam kartu piše "no map" kad zumiram isto ništa. jel zna neko u čemu bi mogo bit problem?
ja znam: [Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
trebaš učiniti sljedeće
i na temelju SN od E71 otključati karte.15. Kako da obrišem ključeve u Mapsourcu?
Mapsource - Utilities - Manage Map Products - Unlock Regions
te obrišeš ključeve koje želiš
HC4L
Hteo bih da ubacim katre Adria 2.2 i SCG 1.9 u telefon zajedno ih selektujem u Mapsource-u i posaljem na telefon.Kada upalim Garmin kaze mi da mapa nije otkljucana.Da li neko zna u cemu je problem?Karte su otljucane u Mapsource-u.
a da i ti nemeš istu situaciju kao i post-dva iznad?
HC4L
jesi li siguran da nemas niti jednu kartu ili samo nemas base mape? probaj naci zagreb na karti pomocu pretrage.
Sad sam slučajno pokrenuo na mobu "Killme" i TSRAutostart.exe još uvjek postoji iako sam ga neki dan izbriso i nije postojao.
Kako da ga full uklonim??
Da probam onom prvom metodom? Hakiran mi je mob.
EDIT: Pokušao sam i sa prvom metodom, ali Sys nevidim na memorijskoj, pa sam morao namjestiti da X-plore prikazuje skrivene dadoteke, ROM i RAM i tek onda sam vidio folder Sys, ali u njemu nema ništa!
Zadnji uredio GT-R : 02-06-2009 u 08:27
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
100% uklanjanje sam i ja procitao na ovom forumu. odes u postavke/sustav i nades pozadinske procese (launch background service).
oni su ti vjerovatno trenutno iskljuceni.
ukljuci ih i izades iz garmina.
zatim ponovo pokrenes garmin i iskljucih ih i izadi iz garmina.
TSRAutostart.exe se vise nece pojavljivati u aktivnim procesima.
p.s. iskreno ja nisam primjetio neku razliku u potrosnji baterije sa ukljucenim i iskljucenim ovim procesom ali inace ni ne vodim bas nesto paznje o potrosnji baterije jer punim mobitel svako vece kad krenem na spavanje.
Nije mi jasno
Pod postavkama nemogu nigdje naći sustav.
Učinio sam kako tu piše:
Pokrenuo sam Killme, i izbrisao TSRAutostart.exe i nestao je, no nakon nekog vremena se ponovno vrati!31. Instalirao sam Garmin mobile, i nakon korištenja Garmina, baterija na mobitelu mi se jako brzo troši. Kako smanjiti potrošnju?
Postoje dva načina da se smanji potrošnja baterije nakon korištenja Garmina:
1. Pokrenite X-plore (ili neki drugi browser) i odite na memorijsku karticu, nađite folder Sys i otvorite ga. Nakon toga otvorite folder Bin (E:\sys\Bin) Nađite fajl CardRunner.dll i preimenujte ga u CardRunner.dlo . u istom folderu nađite i izbrišite TSRAutoStart.exe
(za ovaj postupak mobitel mora biti hakiran)
2. Skinite i instalirajte aplikaciju KillMe, te nakon što ste koristili Garmin, pokrenite KillMe aplikaciju i "ubijte" TSRAutoStart.exe proces.
KillMe možete skinuti odavdje
(da bi mogli instalirati aplikaciju, trebate ju potpisati ili hakirati mobitel)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Taj TSRautostart ti se "vrati" svaki put kada pokrenes Garmin. Tako da svaki put kad pokrenes i izgasis garmin, trebas ubijati taj proces.
Procitaj si malo ovu temu, vec se o tome pisalo
@LB14: daj malo prolistaj temu unazad i pogledaj temu sa pitanjima i odgovorima. Ako si prebacio otkljucane karte na mobitel, a napise ti da nema karte, samo trebas malo zumirati (stisnuti broj 3) i karte ce se pocet crtati
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav svima
Imam pitanje, tj. problem pa ako je netko imao sličan da pomogne.
Sve instalirano kako treba, Adriaroute i SCG rade nakon što ih prebacim iz Mapsource-a.
Problem je sa kartom EU, City navigator 2009. Npr. otkrio sam da kada se odabere jedno polje ispod Koln-a, da Mapsource izbaci nekakvu grešku tipa THERE IS A PROBLEM WITH THIS GARMIN APLICATION. Nakon što sam uvidio da je problem u tom polju, instalirao sam bez njega, i redovito dođe do 41% i opet izbaci tu poruku. Očito da postoji još jedno polje koje ima problem sa Mapsource-om. Da li je problem u City Navigatoru, da li da skinem drugu verziju tipa 2010 ili sl.
Evo nemam više ideju kako ovo riješiti.
Usput, kada označim sve u Adriaroute i SCG, da li onda opet moram označiti HR U City navigator Europe?
Hvala
1. kolika je veličina svih tih mapa koje prebacuješ sa mapsource-a na mob?
da li imaš toliko mjesta na memo kartici?
2. ako si iz AdriaRoute-a označio Hrvatsku, onda ju ne trebaš označavati u City navigatoru.
to ti piše na više mjesta, mislim da piše i u uputama za instalaciju i pitanjima vezanima za garmin
Nisam našao u uputama da ne treba označavati HR u CNE, možda sam previdio.
ADRIA I SCG su cca 260 Mb, a kada ubacim sve željeno iz EU dođe do cca 1,1 GB.
Sada tražim gdje skinuti CNE 2010, imam jaki osjećaj da nešto nije u redu sa CNE, jer polje ispod Koln-a uzrokuje pojavu poruke odmah na startu prenošenja, a ista stvar se dogodi poslije na 41%, očito je još poneko polje ''oštećeno'' ili sl.
Poštovanje...nadam se da pišem u pravi topic..
Imam pitanje u vezi navigacije za nokiu E 66 (iz vipa).
Naime želio sam instalirati Garmin Mobile XT 5.00.50 , sljedio sam instalaciju s linka
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
i došao do broja 8, DALJE NE ZNAM tražio sam po forumu ali nisam našao...
Uspješno sam instalirao Garmin međutim , ne mogu ga otkljucati tocnije ne mogu ga uopce naci, niti pokrenuti aplikaciju..u cemu je problem. hvala.
probaj sve ponovo uraditi. Na što misliš:
ako je ovo treće radi sve iz početka baš kako piše. A ako ga ne možeš naći instalirani Garmin trebao bi ti biti po defaultu ako se dobro sječam Menu - Installationsne mogu ga otkljucati tocnije ne mogu ga uopce naci, niti pokrenuti aplikaciju
...drugo mi ne pada napamet.
HC4L
Uspio sam na ovaj način, ali preko kompa, kad mi je mob bio u prijenosu podataka.
31. Instalirao sam Garmin mobile, i nakon korištenja Garmina, baterija na mobitelu mi se jako brzo troši. Kako smanjiti potrošnju?
Postoje dva načina da se smanji potrošnja baterije nakon korištenja Garmina:
1. Pokrenite X-plore (ili neki drugi browser) i odite na memorijsku karticu, nađite folder Sys i otvorite ga. Nakon toga otvorite folder Bin (E:\sys\Bin) Nađite fajl CardRunner.dll i preimenujte ga u CardRunner.dlo . u istom folderu nađite i izbrišite TSRAutoStart.exe
(za ovaj postupak mobitel mora biti hakiran)
pa sve ti je objašnjeno u toj temi.
trebaš sa nekim file explorerom otvoriti memo karticu, naći folder Garmin i unutra naći fajl GarminMobileXT odabrati ga i instalirati.
stvarno nema problema sa tim.
stvarno nije problem, samo treba sve pročitati i uključiti malo mozak.
sve mi je jasno i radi mi super samo ne znam gdje mobu skinuti prije sam imao u instalaciji vozilo 3 komada strelicu auto i kamion a sada imam samo strelicu gdje to da skinem pozdrav
Bookmarks