Eh, eto dobio i ja taj problem...

Za izludit.
Lijepo sam namjestio u routeru WPA2 enkripciju, odabrao key i uključio wireless (router je t-comov Thomson 780). Sve šljaka - isprobano.
Onda sam htio isprobati fring sa prijateljem koji ima Skype, i spojili smo se i pričali preko toga, kad odjednom nešto kvrcne u routeru "klak", prekine nas, prekine meni kompjuter sa interneta, pogledam router - a on se izgleda resetirao sam od sebe.
Nije mi bilo jasno zašto, no odlučih počekati da se ponovo spoji na net, i kad se spojio, provjerim na kompjuteru prvo je li radi net - radi. Pokrenem fring u mobitelu (da ga ponovo nazovem), međutim ništa...njet...dead...
nakon nekog vremena izbaci "no gateway reply". Pokušah i web (upisao
www.google.com) i vrti vrti vrti, međutim naposljetku ipak - "no gateway reply".
Odlučih da vas neću odmah gnjaviti sa svojim upitima, pa proguglam malo...i mnogo ljudi ima isti problem, ali nijedan sa Innov8 nego uglavnom Nokie, itd.
Mnogo sam savjeta pročitao, npr. resetiranje routera, mobitela, promjena WEP/WPA keya...sve sam to probao ali uzalud. Čak sam i isključio zaštitu wirelessa, no uvijek isto - ništa...odem na web, piše connecting, checking for internet connectivity (ili tako nešto) i onda na tren izgleda ko da učitava međutim ništa, bijel prazan ekran i... - WEB: no gateway reply.
Sada više ne znam šta da radim, pa pitam ovdje... nadam se da netko ima ideju inače
Hvala
Bookmarks