Meni radi kako spada. Da ipak nije do tih uobičajenih virusa?
Iz nekog nepoznatog razloga, ne radi mi niti quick reply, niti obican, niti preview... no jedino iz Opere. Trenutno pisem iz IE-a i u njemu sve radi OK (dobro, dobio sam desetak virusa no to je uobicajeno).
Jel ima netko ideju sto da napravim, osim reinstalacije koja nije moguca.
Opera 9.20
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Meni radi kako spada. Da ipak nije do tih uobičajenih virusa?
Upgrade na 9.23...?
kak misliš "reinstalacija nije moguča"?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
baš probaj updateovat na 9,23 dobra je i ima quick dial neznam jel to bilo u 9,20
Mislim da je bilo. (ak se ne varam)...
Meni u Operi radi sve normalno. I prije i poslije update-a.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Speed dial postoji od 9.20
Ako je tko zainteresiran, može isprobati i 9.50 post-Alfa verziju
Reinstalacija nije moguca jer mi je profil u Operi veci od 400 MB (bez cachea) i migraciju uvijek moram raditi rucno, pa ne uspije, pa izgubim podataka, pa se opet tjednima prilagodavam, a browser mi je prebitna stvar da bi izgubio nekoliko dana rada zbog takvih stvari...
Danas kada mi je i IE zastekao palo mi je na pamet da je mozda tip veze sa kojom se spajam kriv. Dogadalo mi se i prije da T-Mobile HSDPA baca pakete i ima ogroman ping. Budem se probao zakaciti za neki wifi pa javim.
Update: veza nije bitna, ne radi mi niti preko TyTN-a II niti preko Nokije N76. Instalirao sam FF u kojemu normalno salje, no sada u IE uopce ne salje.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Znam da se ne brise, no ne prebaci se sve. A da ne spominjem sve modove koje imam.
www.gadgethive.com
Bookmarks