pa jeftino je to.. di bi manje za takav mobitel
ko zna kakvu će cijenu nabiti kad dođe kod nas, barem 5-6k..
Neznam da li ste vidjeli ovo, ali N97 se moze preorderat u Americi za samo 524 dolara, i jos dobijes besplatno neki bluetooth koji inace kosta 80 dolara.
Mom starom bi trebao takav mobitel, a imamo tetu u Americi, pa me zanima dal bi mogli mi njoj reci da nam naruci taj mob i posalje po nekome u Hrvatsku (da ne platimo carinu i postarinu ako salje postom)... Odnosno, znam da bi mogli to napraviti, ali me zanima da li bi moglo biti nekih problema, buduci da je taj mob za americko trziste... npr. dal podrzava nase mreze i takve stvari?
I koliko je pametno preorderat, buduci da mobiteli ubrzo pojeftine (iako mi se ovo cini jako jeftino, rekao bih da ce cak biti skuplje kad dodje u prodaju) i s obzirom da je to prva serija, koja je obicno jako bugovita?
pa jeftino je to.. di bi manje za takav mobitel
ko zna kakvu će cijenu nabiti kad dođe kod nas, barem 5-6k..
Nije više 524 $ nego 699 $.Neće biti puno bugova jer su ih ispeglali na 5800XM(i nama popili živce)
Gledajući tehničke specifikacije mob ne vrijedi toliko.
a po kojim to teh spec ti to zakljucujes, molim te reci?
Evo
To je sve tu negdje,uključujući i ekran.Jedini veliki plus će biti puno kvalitetnije kućište.
ne mora nuzno bit, n97 je najavljivana i reklamirana kao rijetko koja nokia u zadnje vrijeme i ako nju propuste napravit kako treba vrlo brzo ce ispast fijasko.
uz toliki ulog u marketing, symbian, i svu silu tehniku koju su nagurali unutra jednostavni si ne smiju dozvolit pogresku sa kucistem.
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Bookmarks