ljudi moji jbg ja jos uvjek ne uspjevam updejtat radio sam sve...al nist isto je u tmobileu kupljen i ima V 11.0.008 ja fkt neznam koji jarac da mu radim...jos malo fali da poludim i nabijem ga u zid...molim vas da mi pomogneteTNX svima
@nokijica58th: Napravi backup u PC Suiteu i neces imat nikakve brige. Mem. kartica ti moze ostat u mobu, al sta ti fali i ostavit je doma. Poslije samo opet iz Suitea vratis sve ako uopce bude trebalo, jer ti podaci svi ostanu nakon updatea.
I isplati se napravit update. Ima razlike velike.
ljudi moji jbg ja jos uvjek ne uspjevam updejtat radio sam sve...al nist isto je u tmobileu kupljen i ima V 11.0.008 ja fkt neznam koji jarac da mu radim...jos malo fali da poludim i nabijem ga u zid...molim vas da mi pomogneteTNX svima
Jesi promjenio product code pa onda probao? Jer za T-mobileove PCove nema upgradea jos.
http://dailymobile.se/forum/index.php/topic,1525.0.html
Ove upute sam proslijedio nekolicini ljudi i svi su iz prve uspjeli. Na drugoj stranici imas product codeove. Odaberi balkan blue ili red i to je to. Poslije samo vrati svoj originalni i eto ga.
Reinstaliraj sve sta god se instaliralo kad si prvi put spojio mob i komp. Pa probaj onda. Mjenjaj usb portove. Al mislim da je do drivera. Skini novi pc suite. Jednom ce morat proradit.
I koji si to stavio PC pa ti ne da upgrade na v21 odmah?
si ziher da nemože ići odma na najnoviji??
Jer nokijin program "gleda" koja je verzija softa na mobitelu i koja je najnovija dostupna verzija softa na web za ProductCode tvog mobitela.
(znam da se na E61i primjerice, moglo sa starije na najnoviju verziju firmware-a, bez obzira što je između bila jedna ili dvije verzije softa )
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Uspio sam update napraviti ali samo preko mobitela, preko kompa mi je javljalo da nema update-a.
A ovaj novi soft je fenomenalanmob je dva puta brži bez obzira na trenutnu temu, promjena orijentacije ekrana je također dva puta brža.
Ostalo nisam probao, ali mogu reći novi soft![]()
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Meni su u Mobisu nadogradili fw na v21 ali FOTA mi i dalje ne radi.
Javi mi da nemam server profile i da ga moram kreirati. A kaj da unesem pod taj server profile?
Pa meni je na N95 8GB tražio da sve updatove instaliram (dakle i v11 i v12 i v13 pa v20 itd itd..) nisam mogao odmah preskočit na V30. A fora ti je u tom jel ti na V30 nemaš ta poboljšanja sa v20, dakle v30 ti je samo nadogradnja na v20. Mislim da je nemoguće preskočit recimo v12 pa instalirat v30.
Možda su nekaj sa XM 5800 promjenili što se tiče toga.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mozda ima veze sta je upgrade preko kompa tezak oko 130MB (IIRC), a FOTA par MB? Pa je onda preko NSUa vjerojatno full upgrade u pitanju, a ne upgrade upgradea.![]()
pa valjda v21, to je najnovije..
evo ja sam danas napravio update i stavio mi je v.20 i ne nudi mi v.21![]()
Ja sam poslao mob na servis u mobis i debili mi ga vrate sa krivim product codom , ili ti ga bez HR jezika i sada im moram opet slati mob da bi to sredili![]()
Stavili su mi verziju V21.0.025 ,prije slanja u Mobis je bila isto verzija v21 ali sa hr jezikom
hmm tesko jer meni s 11.bla bla odma stavili na 21 ...a tak i na 6120 gleda lstavilo odma na mislm na 6.01 tak da tesko da tak ,sumnjam da jedan drzi drugog , kad očito bar u mojem primjeru ide kao standalone a tak i mislim da je kad ipak je oko 130 mega il kolko onda da neki update bi po mojem bilo ipak dosta manje....to mozda preko fota al prek pc ne
Info: dao sam napravit update u Mobisu, sve super, osim sto sam cekao 2 dana. Tek toliko da se zna, nekima naprave u roku 1-2 h, nekima 1-2 dana, pretpostavljam ovisno o guzvi koju imaju/nemaju u servisu.
Najveca razlika koju osjetim je u kvaliteti GPS signala i brzini spajanja na GPS, a recimo "ulazak" u pisanje novog SMS-a i dalje traje previse.
e imam jedan problem nakon sta sam stavio v20 baterija ne pokazuje stanje,non stop pokazuje da je puna.. wtf?? jel se susreo netko sa tim problemom?
To je normalno da pokazuje sve crtice 90% vremena baterije, moras znati fiziku da bi konto zasto. Mora postojati odredjeni min mAh u bateriji da bi recimo gledao real player a to su 4 crtice. Probaj na manje pa ce ti se 5800 resetirati. Uzmi Energy Profiler od nokie i gledaj pad napona od 4.15V do 3.65V ako te zanima detaljnije stanje baterije.
pun mi je vise qrac t-jazavaca i njihobih provjera ili cega vec sta rade...
neda mi se vise cekat da oni "odobre" update pa cu promjenit product code.
samo zelim provjerit, jel mogu vratit na svoj stari porduct kod nakon updejtanja?
i koji product kod da upisem(neki koji ima hr jezik?)?
Bookmarks