Dali mob bude skuplji od Nokie N97 ,kaj mislite i za koliko bi mogao biti suplji ?
Kaldim se da bu cijena puno veća zbog svoje kamere lude.
A ja bi si ga kupio jer mi je jako lijep![]()
neznam, neznam.... vidjet ćemo što će na kraju biti.
Pogledaj malo na prvom linku koji OS ima:
baci pogled na Browse device running this OS
HC4L
Dali mob bude skuplji od Nokie N97 ,kaj mislite i za koliko bi mogao biti suplji ?
Kaldim se da bu cijena puno veća zbog svoje kamere lude.
A ja bi si ga kupio jer mi je jako lijep![]()
neće biti iznat 6,mislim znamo da sony ericsson zna pretjerati ali ruku na srce,ne koliko i nokia,bar eto ja tako mislim,stoga do 6k procjena
Jeli ko naletia na datum izlaska moba?
nagađa se već u 8,9 mjesecu no najvjerojatnije(kod nas) pred božić ili prvi mjesec
Ima li još netko osim mene osjećaj da uređaj koji se najavljuje godinu dana unaprijed, da na kraju bude: tresla se brda - rodio se miš, odnosno, da će biti više razočarenje, nego iznenađenje?
Mobitel je takav kakav je, takav će i izać ako ne i malo poboljšan kao što je bio slučaj sa Xperijom. Stvar je u tome što će do izlaska tog mobitela vjerojatno bit još pokoji takav pa stoga neće bit toliko atraktivan.
Što se tiče baterije mogu reć da SE ne bi uzalud stavljao "samo" 1000 maha da ne smatra da je to dovoljno. Xperia radi na windosima što znači da znatno više baterije troši od štedljivog symbiana. Smatram da će baterija trajati bar koliko i na X1, ako ne i dulje, ali o tome možemo više govorit tek kad mobitel izađe.
Što se tiče dolaska mobitela na tržište, vjerujem da će vrijeme bit isto kao i u Xperije. U svijetu se počinje pojavljivat krajem rujna, a u nas 2-3 mjeseca kasnije.
vjerojatno će i htc i nokia,uz ostale naravno, baciti još koji model na tržište,stvar će biti u tome što oni neće odugovlačiti ovoliko koliko sony ericsson odugovlači, no u intervjuu za xperiu bilo je izrečeno da (kao i ostali) ovakvre uređaje koriste određeni zaposlenici i po godinu dana i onda ispravljaju i one najmanje nepravilnosti koje njima smetaju,zato su se rami dva puta povećavali,i po njihovim kriterijima očito ovi manji bugovi nisu bili bitni,na idou je stvar vjerojatno u usavršavanju njihove inačice symb open s. da bude što fluidniji? to im je nekako najviše pohvalnih komentara priuštilo
Slazem slazem se s tobom oko izjave da ce i ostali imati slicne uredaje dok Idou bude na trzistu,vise me je nagnalo da komentiram ovo probno testiranje....odi u servis i pitaj koliko su dobili prigovora za 905cu,moj je isto tamo bio,taj kvar nisu uocili tijekom testiranja(na maticnoj se odlemilo nesto povezano s zvucnikom i nije radio)...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
imaš pravo, možda nije sa svakim tako, no za xperiu su rekli da su se trudili koristiti ju što duze i ispraviti sve nepravilnosti prije nego dođe na tržište, nadam se da rade isto isa idou,kao što bi trebali jer u suprotnom može doći do glupih poteškoća
http://dailymobile.se/2009/05/10/yet...on-idou-video/ video
trajanje baterije ne ovisi bas samo o tome koliko ja znam.. SE je uvijek imao jako dobre baterije, po meni puno bolje nego nokia sa isto a i manje mah-a koje su trajale dulje. baterija na idou moze trajati vise a i manje od tvoje nokie, to se nece znati dok nam ne dodje u ruke...
cvita
nebih se preeviše oslanjao na brojke baterije...
osim toga ne koriste svi isto mobitel, netko više netko manje...
pa činjenica jest da baterija ipak treba trajat bez obzira na to tko koliko koristi uređaj,pogotovo ovakav, no da, pouzdavati dse u brojne nema smisla,još uvijek nije zakazao,neće odjednom početi zakazivati oko baterija(se)
a vidit ćemo, ja se nadan najboljem jer san inače SE fan iako iman trenutno nokiu
Baterija nece biti kao dosadasnej Li-Ion nego Li-Po koja je jaca i bolja od obicne Li-Ion znaci kaj se baterije tice tu se netreba previse brinuti posto su ove od 1000maH kao 1500mah Li-Ion
Nemojte se ljutit, al mislim da ce ovaj mob biti veliki FAIL
Kamera ce vjerojatno biti losa zbog puno MP, a malog senzora... nije sve u MP...
Pitanje kolko ce imati memorije, ako nema bar 16GB nece biti dobro... nema ni 3.5mm jack... pitanje dal ce imati FM transmitter...
http://www.youtube.com/watch?v=QeOEeufpv-k
pa čini se da je dosta fluidan,ima full flash support ^^
Aha, a full flash support u browseru nema ni iPhone. Točnije, ne znam ni jedan drugi mobitel s full flash supportom u browseru.
Kako to misliš dosadašnje? Pa ja koristim SE otkad je došao na tržište i mislim da je čak i onaj T630 imao li poly. A Xperia ima Li Poly i 1500 mah. Oprostit ćeš, ali opravdanje za trajenje baterije ti je nikakvo. Jedino ako si uspoređivao 1500 mah neke nokie il neznam tko koristi li ion
BST-33 i BST-38 su Li-Polymer (Li-Po, Li-Poly) baterije, ne znam da je SE napravio Li-ion bateriju.
sorry na malo offtopica:
naravno da je napravio. sa li-ion baterijama je poceo jako rano (puno prije npr. nokie koja je dugo furala nimh baterije). npr. vec sa t20 je imao ja mislim li-ion bateriju kao standard, cak je t28 (kad je to bilo) imala li-poly bateriju. dalje t65, t68, t610 su imali li-ion a onda je tada nekad poceo ubacivati sve vise li-poly baterije
cvita
Bookmarks