cek to je prva nokia najavljena s 8mpx?
a i ne kužim ovo "Dual slide screen" šta znaci..
mislim da ce ovo biti kao neki testni model..a izgleda mi kao neka igracka :S
cek to je prva nokia najavljena s 8mpx?
a i ne kužim ovo "Dual slide screen" šta znaci..
mislim da ce ovo biti kao neki testni model..a izgleda mi kao neka igracka :S
★★★★★
Još jena rugoba. Ove tipke kao da su skinuli sa iskrinih telefona iz ranih osamdesetih
Ma nije baš ni loš ovaj raspored tipki. Bar nije u jednome dijelu kao na N85.
Inače, 8GB ugrađene memorije je OK.
Dual slide screen je vjerojatno drugi (noviji) naziv za ono što poznamo još od N95. Ne znam što je ono uokvireno u prvome redu na display-u. Vjerojatno nekakve novosti u softu.
Inače, slide i Nokia baš ne idu tako da ću vjerojatno ovaj zaobići.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Za mene kao ljubitelja Symbian mobova jos jedan poraz.
Neka tako nastave sa tim klizacima i tim groznim navi (nazovi) tipkama mislim da ce Nokia izgubit dugogodisnju musteriju.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Meni zgleda fora, osim tipkovnice s 5220. I ima 8MP fotić. Wow. Zijev. Ajd, barem je tu 8GB memorije, pa služi i kao dobar PMP
OLED ekranostalo je juhica
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Xenon? Ako ga nema, ona je ovih 8 MP bezveze...![]()
U odnosu na N85 baš ne nudi previše novosti, razlike su samo u kameri veće rezolucije, 8 GB interne memorije te redizajniranom OS.
po meni vrlo dobar model i prvi mobitel koji ima 28mm wide angle lens.
što je sigurno dobar star za kvalitetnu sliku... osim toga nije to prvi , a ni zadnji model od nokie sa 8mp kamerom ... a vjerovatno će izdati i model s 12mp da drže vrh sa konkurencijom...
kao da su imitirali SE sa onam verzijom W950 ili tak nekako.
Masa od 149g!?? Pa jesu oni normalni?
Ja tu ciglu ne bih nosio u džepu, i ovi od 100g su mi mrvicu preteški (možda zato jer ih imam 3)
Pa naviknes se na tu tezinu uredjaja....nije tako los, al se ne isplati kupit jel je ovo pravi gadget a ne mobitel
Ljudi, meni se još i sviđa.
Kada jednom vidiš sve blagodati novoga Symbian sučelja, svi stari Symbiani postanu "veliki", a ekran "neiskorišten".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kako to misliš, sve blagodati novog Symbian sučelja? Priznajem, nisam baš pratio, ali meni po slikama sučelje N86 izgleda kao i na dosadašnjim modelima, samo s promijenjenim ikonama i nekim novim opcijama.
Zadnji uredio Balkanac : 22-02-2009 u 20:35
Ima i na oficijalnoj nokijinoj stranici
http://europe.nokia.com/find-product...#/main/landing
Jedva cekam da izadje... Imat ce najbolju kameru na mobitelima, a ima jos i 8GB memorije, FM transmitter, GPS, symbian...
Mislim da ce to biti najkompletniji mob kad izadje... Ima sve sto moze imati
Sto mislite, kolko ce kostat kod nas?
Ne znam , prema slikama mi se cini jako ruzan , pogotovo tipkovnica, ocaj ....a ovo ostalo sve klasika , nista novo
Ne kuzim zakaj svima smeta tipkovnica, istina da nije bas lijepa, al su odvojene tipke i moci ces bez problema tipkati napamet, a ne gledati sta stisces ko na vecini danasnjih mobitela
A po čemu si zaključio da će imati najbolju kameru na mobitelima i po čemu je to najkompletniji mobitel na tržištu?
Kamera na N86 nema ksenon flash ni optički zoom,ekran je prosječnih dimenzija,masa uređaja je po meni prevelikih 150g,a i dizajn je recimo skroman...
Nikako ne želim reći da N86 ne valja,ali ne radi se o nekom revolucionarnom modelu,nego samo nadogradnji postojećih modela iz N serije.
Jedino novo na N86 je to što je to prva Nokia sa 8mp kamerom i čini mi se prva sa AMOLED zaslonom,ali to nisam siguran....
Zadnji uredio Vepar : 14-05-2009 u 08:25
Najbolju kameru ce imati zato jer ima 28mm wide lens i variable aperture... ne znam 100% kako to funkcionira, ali znam da bitno povecava kvalitetu slika... opticki zoom nema ni jedan mobitel osim N93, tako da to bas i nije neki nedostatak... xenon mozda malo fali, ali imat ce dual 3rd generation led, pa mu mozda xenon nece ni trebati... vidjet cemo
Ekran je istina malo mali, ali da je veci, mob bi bio veci tako da je ovo neki kompromis, meni pase, bar nije sirok kao N95... dizajn je nebitan, ne kupujes ga za modnu pistu... Masa izgleda prevelika, ali priviknes se, to je vjerojatno zbog kamere...
A zakljucio sad da je najkompletniji jer ima skoro sve bitne funkcije koje mobiteli danas imaju... jedino sto mi pada na pamet da nema je snimanje videa u HD, al to ima samo Omnia...
to znaci da mob nije revolucionaran niti ista nego samo nadopuna N serije kao sto je kolega rekao ..... ako bude cijena OK , ne vidim razloga zasto nebi bio mob dobro prihvacen , osim ajmo reci dizajna
Dok je bijela n86 meni puno puno lijepsa od crne....slicna je n97
http://farm4.static.flickr.com/3520/...e5d72e4f_o.jpg
Bookmarks