mobitel izgleda predobro samo mi se čini da bi mogo biti problem s qwery tipkovnicom jer je mob dota uzak
mobitel izgleda predobro samo mi se čini da bi mogo biti problem s qwery tipkovnicom jer je mob dota uzak
Izgleda odlično!
Što se tipkovnice tiče, širina ne bi smjela biti problem, jednako je širok i Blackberry Pearl pa nema nikakvih problema s tipkanjem.
Jednostavan i elegantan mob, tipična E serija. Jedino mi tipkovnica izgleda nepraktično, pošto su npr M600 i P1i imali uzdignute krajeve tipki, što je olakšavalo tipkanje. Mislim da su ipak mogli ostaviti normalnu, pošto u ponudi već postoji dovoljno QWERTY mobova (E63,E71,E75,E90)
Zadnji uredio Balkanac : 16-02-2009 u 20:37
mobitel mi izgleda odlično, dobar nasljednik modela E51.
Jedino me zanima koji procesor ima, takta? Dali standardni ARM 11 369 MHz i koliko RAM-a?
...solidan uređajčić
Grozan je tanak je pretanak a druga stvar pokusavaju kopirat tipkovnicu od M600 i P1.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Procesor radi na 600Mhz, i mislim da neće da ide na punjač tako često jer mu je baterija 1500mAh-a.
Stvarno dobro izgleda, pogotovo u ovoj boji. Baš me zanima kakve će tipke biti za korištenje, meni će to biti presudan faktor. Ostalo je sve ok!
![]()
Novi Edit: tipke su napravljene tako da se mora dvaput stisnut za drugo slovo. Tipka za kontakte je nestala, ali se može namjestiti tako da gornji hotkey bude shortcut za kontakte. Mob ima samo 60MB svoje memorije, nema infracrveni senzor, a jedina stvar koja me još interesira hoće li, kao i E75 imati preglednik slika kao na Nseries telefonima. Također me zanima kako izgleda music player, odnosno kakvo je sučelje i kako će kvalitetan zvuk bacat ovaj mob. Ako ovo sve navedeno bude ok, definitivno će to biti jedan od best buy business telefona!
pozz![]()
Zadnji uredio iggyone : 28-02-2009 u 02:29
Bookmarks