SE C905, Nokia N82, Nokia 6220 Classic, Samsung G810?
Svi imaju Xenon flash, GPS..
Treba mi mobać s GPS-om, po mogućnosti da podržava Cardinale karte, te da ima solidnu kameru. Sada imam LG K800 i kamera je OK, ali samo po danu, čim se malo smrači - katastrofa!
Molim savjete!
Nije ovo za mene ...
SE C905, Nokia N82, Nokia 6220 Classic, Samsung G810?
Svi imaju Xenon flash, GPS..
Sad baš da LG KC910i Renoir podržava Cardinale ili kakvu navigaciju, osim Geo-tagging...? Probaj neki WM od HTC-a, a sad sa dobrom kamerom...? Neznam, možda HTC HD.
HC4L
Ja bi ti preporučio SE C905, N82. Možda i ako se možeš strpit za N86 8MP.
Kao što iz naziva možeš vidjet, ima 8 MP kameru sa nažalost 2 led diode i ima ugrađen GPS, sa A-GPS supportom.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kakav ba c905...tu ti gps kao npr i na c702 stoji za ukras...u biti da padneš na foru kao i što jesi (pogledaš specifikaciju, vidiš da ima gps, kupiš pa kasnije plačeš na foumu kako ne možeš koristiti navigaciju)....sve zavisi koliko "novčanih jedinica" želi uložiti u to zadovoljstvo ali best buy mu je nokia symbian počevši od 6220c, preko n95, n95 8g, n79 itd...a što se tiče htc-a....to se ne savjetuje nikom- on da je za htc-a ne bi postavljo ovakvo pitanje...činjenica je ako nekog "nagovoriš" na htc da kuka za 5 dana kako se ne može snaći i da mu je prekomplicirano....
PS se p1 je isto dobra opcija.....
Pa tomislav10 nije rekao što želi (nokija/sony ericsson ili neki drugi), koliko novca može dati, kakav dizajn (slide, poklopni, obični)...
Ja sam mu preložio N86 8MP.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
da...ali zašto onda htc ako ćeš ga pojednostavniti...100% sam u pravu kad kažem da onaj ko pita za savjet nije za htc-a...htc korisnici traže nešto naprednije, jače i multifunkcionalnije pa sami dodju na htc a prosječnom korisniku to nije potrebno i umara ga....
@cion
u redu je ba.....
"Ja bi ti preporučio SE C905, N82."
Imao sam HTC tj. MDA vario III i nakon mjesec dana zamijenio sam ga, u firmi, sa LG K800 (otud mi je ostala kartica s Cardinaleom, pa sam istu mislio iskoristiti, ak' se može ... jelte ..).. dakle te softtouch bez tipkovnice ne bih ...
Svejedno klizni, obični ili preklopni ...firma ... pa isto svejedno jedino da display nije ispod cca 2,2'' .. cijena do 2000 kn (na crno, jasno)
npr. e66, W715, ?
Mogu jeftino doći do iphonea, ali, osim što je softtouch, navigacija se posebno naplaćuje, zer ne?
Nije ovo za mene ...
ništa iphone u te svrhe (i camera je nula)...e 66 je trenutno inako najbolji tel na tržištu cjelokupno gledajući cijenu, izradu, kvalitetu, dizajn, imidž i funkcije![]()
ako nemaš previše love moj savjet je 6220c , ima malo lošiju masku i baterija je minus ( mada je meni 2 dana bez problema trajala ) , kamera je za 5 , gps je full brz kod nalaženja satelita ( pogotovo kad se ukljući a-gps) , stabilan je , 128 mb ram-a , brz procesor oko 360mHz ako se ne varam , video snimanje vga sa 30 f , radio sa rds-om , slušalice koje se dobiju su za bacit (ne doslovno , al uglavnom loše su ) ..
ne znam na kojoj si mreži , al ak si na 098 onda ih nije problem nać i za 1100kn (nove u oglasniku sa pismenom garancijom ) što je i više nego fer cijena.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Eh onda sam se zeznuo. Nisam dugo imao fon u rukama.
Al kod N82 je problem što se packa i maska mu nije najbolje kvalitete i male su tipke.
Maska na N82 je odlične kvalitete.Imao sam ga dosta dugo i nimalo nije škripio.
Maska na N82 je odlicna to sam se uvjerio sam dok je mob pal sa 1.20 visine na hrapavi beton (ostecenje,nije vredno spomena) uz to ima uticnicu 3.5 mm.
a kaj se packanja tice,nije tako strasno.
A iako ima male tipke odlicne su nakon par dana se priviknes,bar ja imam jace prste pa ne smeta.
Toplo preporucam N82.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks