ravilov- jesu te potrošili
Došao doma, prodao 5800, sutra nakon biciklijade tražim iPhone (Cionn i ostali protiv iPhone- a)
Ja bih jednom baš volio otići na taj paintball...![]()
ravilov- jesu te potrošili
Došao doma, prodao 5800, sutra nakon biciklijade tražim iPhone (Cionn i ostali protiv iPhone- a)
Ja bih jednom baš volio otići na taj paintball...![]()
Zadnji uredio georgy : 09-05-2009 u 23:13
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEMOJ TO UČINIT (mislim kupit iPhone)!!!!! :GRRRRR: to niš nevalja...
A što se tiče paintballa, jedostavno je preeegenijalno!! Uživancija je kampirat ispod lišća i čekat da ti dođe protivnik pa ga 'zgađaš ko pi**u
Al boli kada te netko pogodi u lice, recimo, ja sam takav biser da sam igrao bez zaštitne maske...Nepitajte zašto..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da... to sam ja htio pitati, šta ne dobijete maske
Da, kupiti ću iPhone![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kao što rekoh- ima ono što meni treba.
A svaki mobitel ima mana.
Bezveze, pa trebali su vam dati maske...
Odo ja spavati
Sutra na biciklijadu
Da li ide netko od vas?![]()
@georgy,
Jesu, potrosili su me skroz.
BTW paintball je bila samo jedna od aktivnosti, bio je tu i zip line, i "setnja" po drvecu, i svasta...
I da, dali su nam maske, i rekli da ih unutar poligona NIKAD i NIKAKO ne skidamo. Takodjer je bilo strogo zabranjeno pucati na nekoga sa manje od 5-6 metara udaljenosti, upravo zbog masnica. Zato je masnica bilo zanemarivo malo.
I ne, ne idem na biciklijadu.
@-->Cionn<--,
To je glupo, ne bi smjeli pustat ljude na poligon bez maski. To su ocigledno bili neki "profesionalci".
Ako nemaju dosta maski, trebali bi pustit samo ljudi za koliko imaju, a ostali neka cekaju...
Istina i to kaj kažeš...Ma bilo je ok
Idem i ja "spavat" (Mo'š mislit idem si kaficu napravit i pravac učenje)...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
danas ranije doma...
sutra ujutro se radi, baš na spomenutoj biciklijadi...
stoga, laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozdrav svima...
Kud mi bas komp odluci vrisnut u subotu poslije podne. sad lagano sve pratim na mobu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo i mene natrag...Obradovao se kad su mi rekli vamo da imaju komp,al kad sam uso u sobu,kiselo sam se nasmijao... Neka stara 286-ica s onim mišem sta ima loptu na sebi... Reko,neka,hvala... Sad idem rucat,pa cu na trening. Nadam se da ste bili dobri,jer popodne dijelim banove...
![]()
uuu baš se bojim
Idem i ja na ručak, negdje u šestine![]()
došao s posla...
predivan dan, jarun krcat...
biciklijada, hostese, ma uživanje...
sad lagano odmaranje, tekmica, sutra via spalato...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao s biciklijade.
Lošije nego prošle godine, samo mi je majca ljepša
Sad sam vidio samo jedan štand s klopom i jedan s pivom, lani ih je bilo barem 5-6.
Ovi su neki monopolisti sad zauzeli...
Baš mi je bezveze bilo, jedino što sam tamo gađao metu strijelom i pogodio u centar iz treće
EDIT: Gledam, neki prodaju iPhone sa 24 mjeseca garancijom, to su se valjda zabunili ili...?
čekam smjenu...
Mi6 Black
aloha, sjedim i razmisljam koju bi igru mogao kupiti da suzbijem dosadu![]()
Šetao s curom dugo, baš lijep dan.
Kad ste već kod paintballa - uskoro će biti zabranjen u Njemačkoj, juče čitao na jednom portalu.
Україна
tražim di da kupim šuze prek neta ...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
probudio se nakon podnevnog spavanja...
znači opet cijelu noć budan...![]()
Luna
Ovdje ti je lakše, nego na onom Đorđetovom linku
Inače, gledao 1 vs. 100, kakav krelac je onaj mali, je li neko gledao?
Umorio se od njegovog nastupa.
Україна
svasta.. i mislila sam da ce bit slicni argumenti.. ono, ajmo banat pejntbol kojeg iovak ionak igraju vecinom odrsli muskarci, al cemo zato sibat debilne crtice s hrpetinom nasilja i propagirat iste takve igrice, to nije bed. kaj djecica znaju..
rajt
svijet je oso ukur*c.
kupujem si parcelu na marsu.
žorži, ne bas na lotuod svekrve sam si ih dofurala.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks