Malo da prokomentiram onu pljaču i sve to skupa u Sesvetama.Kakav je to zatvorski sustav da puste onakvu nestabilnu osobu na slobodu i kažu mu da se mora javit u toku od 5 dana, a normalno je bilo za očekivat da će taj idiot to ignorirat. I ovi u tom zatvoru su jednostavno čekali 2 mjeseca da se lik javi...Pa ono WTF???
A zbilja mi je žao onog mladog policajca koji je stradao, ali nesmijemo zaboravit da se on žrtvovao da spasi 2 osobe (1 ženu i 1 djevojčicu) od rafala.
A sad kritike na te policajce. Pa ljudi moj, kakav to idiot moraš bit da kada ti jave da je u tijeku pljačka banke, da jednostavno se sparkiraju pred banku i izlete kao muhe bez glave i očekuju da pljačkaš neće zapucat?? Pa idioti...kaj misle čemu služe pancirke i njihovo automatsko oružje koje furaju sa sobom u autu?? Pa nije valjda pljačkaš ušao u banku sa kamenjem da ju opljačka... Žalosno je to kaj ljudi čim je neka akcija isključe mozak i ne razmišljaju. Umjesto da je onaj policajac imao "hladnu glavu" i da je čekao da opkole banku, navuku pancirke, provjere puške i pozovu "Back up" oni idu sami na 1 luđaka sa kalašnjikovim...
A sad malo kritika na onu glupu curu od tog kretena kaj je opljačkao banku (Kazimir). Žena je znala čim joj je dečko došao na slobodu (na uvjetnu) da će ić pljačkat banku! Pa kaj ona nema nikakvih osjećaja?? Pa to treba odma prijavit policiji, a ne čekat da takav luđak krene u akciju??
A sada baš gledam na teletekstu da je rođak (ili bratić) od policajca, koji je nastradao u toj akciji, počinio samoubojstvo...Kažu da se on krivio zato što mu je rođak/bratić poginuo... Zbilja je žalosno sve ovo...Al ovo se fakat može samo dogodit u Hrvatskoj...

To treba odma slat specijalce i sve živo (recimo onaj kamijončić koji je Banditos naručio za specijalce) pa da pljačkaša koknu, a ne da lik sada ide u zatvor, dobije kaznu od recimo 10-15-godina, i onda kada to odsluži (možda ga i ranije puste zbog dobrog vladanja, nikad se nezna kod nas) ide opet u pljaču i ko zna koje gluposti još ne. Pa njega treba odma smaknut, nije bitno koja metoda samo da nestane sa lica zemlje (govorim što bi ja napravio za takve kriminalce-monstrume).

Bookmarks