Join Today
Zatvorena tema
Stranica 891 od 1303 PrvaPrva ... 391 791 841 881 887 888 889 890 891 892 893 894 895 901 941 991 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 22.251 do 22.275 od 32562
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @laluna
    ok , ta kazna od dvije i pol godine se cini velikom za prvo takvo djelo , al ocito je jos imao putra na glavi taj tvoj , ovaj iz linka je recidivist , koji je uzeo automatsku pusku i razresetao tam dvije policijske patrole , da ne pricam kaj su meci letjeli okolo i mogao je jos netko sa strane stradati.

nemam nikakvog sazaljenja nad njim.
    IMO samo zesce neinteligentna osoba moze uopce ici u oruzano pljacku . Znam da nitko ne racuna s tim da ce biti uhvacen , ali gledaj malo vijesti , statistike , pa skoro svi se ulove , vecina odmah na mjestu zlocina , neki poslije.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo da prokomentiram onu pljaču i sve to skupa u Sesvetama.Kakav je to zatvorski sustav da puste onakvu nestabilnu osobu na slobodu i kažu mu da se mora javit u toku od 5 dana, a normalno je bilo za očekivat da će taj idiot to ignorirat. I ovi u tom zatvoru su jednostavno čekali 2 mjeseca da se lik javi...Pa ono WTF???
    A zbilja mi je žao onog mladog policajca koji je stradao, ali nesmijemo zaboravit da se on žrtvovao da spasi 2 osobe (1 ženu i 1 djevojčicu) od rafala.
    A sad kritike na te policajce. Pa ljudi moj, kakav to idiot moraš bit da kada ti jave da je u tijeku pljačka banke, da jednostavno se sparkiraju pred banku i izlete kao muhe bez glave i očekuju da pljačkaš neće zapucat?? Pa idioti...kaj misle čemu služe pancirke i njihovo automatsko oružje koje furaju sa sobom u autu?? Pa nije valjda pljačkaš ušao u banku sa kamenjem da ju opljačka... Žalosno je to kaj ljudi čim je neka akcija isključe mozak i ne razmišljaju. Umjesto da je onaj policajac imao "hladnu glavu" i da je čekao da opkole banku, navuku pancirke, provjere puške i pozovu "Back up" oni idu sami na 1 luđaka sa kalašnjikovim...
    A sad malo kritika na onu glupu curu od tog kretena kaj je opljačkao banku (Kazimir). Žena je znala čim joj je dečko došao na slobodu (na uvjetnu) da će ić pljačkat banku! Pa kaj ona nema nikakvih osjećaja?? Pa to treba odma prijavit policiji, a ne čekat da takav luđak krene u akciju??
    A sada baš gledam na teletekstu da je rođak (ili bratić) od policajca, koji je nastradao u toj akciji, počinio samoubojstvo...Kažu da se on krivio zato što mu je rođak/bratić poginuo... Zbilja je žalosno sve ovo...Al ovo se fakat može samo dogodit u Hrvatskoj...
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    A sad kritike na te policajce. Pa ljudi moj, kakav to idiot moraš bit da kada ti jave da je u tijeku pljačka banke, da jednostavno se sparkiraju pred banku i izlete kao muhe bez glave i očekuju da pljačkaš neće zapucat?? Pa idioti...kaj misle čemu služe pancirke i njihovo automatsko oružje koje furaju sa sobom u autu?? Pa nije valjda pljačkaš ušao u banku sa kamenjem da ju opljačka... Žalosno je to kaj ljudi čim je neka akcija isključe mozak i ne razmišljaju. Umjesto da je onaj policajac imao "hladnu glavu" i da je čekao da opkole banku, navuku pancirke, provjere puške i pozovu "Back up" oni idu sami na 1 luđaka sa kalašnjikovim...
    Taj dio niti meni nije jasan.
    Jedino objašnjenje bi bilo da nisu znali da je u tijeku pljačka (makar i to nije baš logično- što bi drugo bilo).
    A trebao im je zaštitar javiti da je tip sa kalašnjikovom unutra- tada bi se valjda bolje opremili.
    Ali, pa nije valjda da nemamo par pancirki u Sesvetama koje bi mogli koristiti u ovakvim situacijama.

Cijela ta situacija je malo čudna i jako žalosna.

A, ovo da puštaju ljude (koji su počinili "teže" zločine) na povjerenje, preko vikenda doma (s nadom da će se vratiti u zatvor) i slične stvari- to već odavno ne razumijem
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    e71 & n95 8gb još kratko
    Operater
    T-shit
    Godina
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal bi mi mob. mogo primati avi. formate ili xvid..xD
    A.C.A.B - alwayc carrie a biblle

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako staviš neki program tipa smartmovie...
    Laku noć
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    e71 & n95 8gb još kratko
    Operater
    T-shit
    Godina
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da.. sad sam skuzio kad mi film nie htjeo pokrenuti...

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanjat ću bsod :S
    Keep calm and fastboot oem unlock.

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    e71 & n95 8gb još kratko
    Operater
    T-shit
    Godina
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to je kao najgora nocna mora..xD..ja cu sanjati da cu se sutra probuditi u 11 i ici braticu na krzimu.. just guessing ..NOT.xD

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stamp, nije imao putra na glavi, kazem ti. apsolutno niti jedna olakotna okolnost nije mu uzeta u obzir, kao nit drugoj dvojci koja su bila s njim. godinu dana je bio u remetincu (dok presuda nije postala pravomocna), onda su ga prebacili u pozegu. dakle, godinu dana je jos prakticki "dijete" od 18 godina bilo sa svime i svacime sto je majka zemlja ispljunula u remetincu (sobjeslavski mu je neko vrijeme bio cimer). kasnije je u pozegi bilo okej, bio je na odjelu s ostalom "djecicom" (mladji punoljetnici) gdje je recimo apsurdna stvar sto je jedan tip, mrvicu stariji od njega, okrivljen za ubojstvo (jer je starica kojoj je pljackao kucu dobila infarkt i umrla na mjestu) izasao za manje od dvije godine (?!)
    hrvatsko pravosudje.
    hrvatski sitemi.

jos jednom naglasavam, ne opravdavam nit ovog svog, niti ovog kazimira. al mi nejde u glavu kako mogu dijeliti celije s, ne znam, mafijasima, s pun k*rac tezim kriminalcima od djecacica u pubertetu koji se hoce igrati kuma. po cemu par mjeseci necijeg zivota igra toliku ulogu (da se ovom mom to desilo 4 mjeseca ranije, tretiran bi bio kao maloljetnik jer ne bi imao 18). meni je to skroz debilno. tim vise sto sam se bome naslusala prica "iznutra", znam i za gumenjaru i sve..
    sve u nasoj drzavi suxa.. nije cudno da je i u zatvorima takvo stanje. ja samo kazem da uopce nije cudno kada osoba nakon svega toga pukne i napravi sranje kad se nadje vani. jer zapravo neke alternative niti nema. vjerujte, ono sto se dogadja unutra nama je naprosto nepojmljivo. ne mozes nakon toga izaci van i biti normalna osoba. jednostavno ne mozes. zatvori su zamisljeni kao neka rehabilitacijska ustanova, da se zatvorenici "oporavljeni" vrate medju ljude, na slobodu.. inace, zatvori nit nemaju neke svrhe osim da budu dozivotni, zar ne?

i sad da se osvrnem na ovo u sesvetama. svi su se digli na zadnje noge kak im nitko nije javio da frajer ima kalasnjikov. al zaboga, zasto im je to prvenstveno netko trebao javljati? kaj netko u danasnje vrijeme ide pljackat s pistoljem na vodu?! jasno je kao dan da su pljackasi naoruzani! e sad, zakaj ovi nisu imali pancirke, zakaj nisu cekali pojacanje, zakaj su isli unutra.. mozemo samo nagadjati, jer nitko od nas nije slusao njihovu radiovezu. nemamo pojma sto im je dojavljeno, ako im je uopce dojavljeno, po cijem nalogu su isli u banku, ako su uopce isli po icijem nalogu. kuzite? info da tip ima kalasnjikov uopce nije presudan. mogao je i bazuku imati, kaj onda? onda nit swat ne bi mogao nista!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    došao s posla...

a što se pljačke tiče...
    dečko je danak neiskustvu i lošoj obuci policajaca nažalost platio životom...
    da je ne znam kakva pljačka u pitanju, to rješavaju specijalci...
    patrole su tu samo da zadrže pljačkaša do dolaska ATJ lučko...
    a, činjenica za koju se ne zna, ubojica i ubijeni su se znali, živjeli su ulicu jedan od drugog...
    tako da i tu možda leži razlog takve reakcije...

a sad lagano na spavanje...
    laku noć...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    stamp, nije imao putra na glavi, kazem ti. apsolutno niti jedna olakotna okolnost nije mu uzeta u obzir, kao nit drugoj dvojci koja su bila s njim. godinu dana je bio u remetincu (dok presuda nije postala pravomocna), onda su ga prebacili u pozegu. dakle, godinu dana je jos prakticki "dijete" od 18 godina bilo sa svime i svacime sto je majka zemlja ispljunula u remetincu (sobjeslavski mu je neko vrijeme bio cimer). kasnije je u pozegi bilo okej, bio je na odjelu s ostalom "djecicom" (mladji punoljetnici) gdje je recimo apsurdna stvar sto je jedan tip, mrvicu stariji od njega, okrivljen za ubojstvo (jer je starica kojoj je pljackao kucu dobila infarkt i umrla na mjestu) izasao za manje od dvije godine (?!)
    hrvatsko pravosudje.
    hrvatski sitemi.

jos jednom naglasavam, ne opravdavam nit ovog svog, niti ovog kazimira. al mi nejde u glavu kako mogu dijeliti celije s, ne znam, mafijasima, s pun k*rac tezim kriminalcima od djecacica u pubertetu koji se hoce igrati kuma. po cemu par mjeseci necijeg zivota igra toliku ulogu (da se ovom mom to desilo 4 mjeseca ranije, tretiran bi bio kao maloljetnik jer ne bi imao 18). meni je to skroz debilno. tim vise sto sam se bome naslusala prica "iznutra", znam i za gumenjaru i sve..
    sve u nasoj drzavi suxa.. nije cudno da je i u zatvorima takvo stanje. ja samo kazem da uopce nije cudno kada osoba nakon svega toga pukne i napravi sranje kad se nadje vani. jer zapravo neke alternative niti nema. vjerujte, ono sto se dogadja unutra nama je naprosto nepojmljivo. ne mozes nakon toga izaci van i biti normalna osoba. jednostavno ne mozes. zatvori su zamisljeni kao neka rehabilitacijska ustanova, da se zatvorenici "oporavljeni" vrate medju ljude, na slobodu.. inace, zatvori nit nemaju neke svrhe osim da budu dozivotni, zar ne?

info da tip ima kalasnjikov uopce nije presudan. mogao je i bazuku imati, kaj onda? onda nit swat ne bi mogao nista!
    Par dečkiju koji su išli samnom u razred su bili na Ribnjaku kada su ubili onog dečka (imali su 15- 16 godina) i ipli su u zatvor gdje su djelili ćelije s nekim ubojicom i pljačkašem...
    Strašno.
    Mislim, naravno da ih ovaj neće sad tamo ubiti, ali nije to baš normalno.

Mislim da bi bilo presudno- jer, da im je netko potvrdio, vjerojatno bi jako pazili (ili odmah pozvali ATJ).
    A, da je imao bazuku- netko bi na cesti primjetio

Odo ja po osobnu.
    EDIT: Ne rade danas...
    Kako je debilan ovaj kunolovac, tj. ljudi koji zovu.
    Ima neka jednadžba, u njoj je između ostalog 72x4, a ljudi govore 200 i nešto
    Zadnji uredio georgy : 09-05-2009 u 09:33

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ovaj čuvar u banci je obavio svoj posao (barem tako mislim). On je kontaktirao Sokol Marić, te je onda centrala Sokola obavjestila policiju da je u tijeku pljačka u RBA banci u Sesvetama i da je pljačkaš naoružan! I onda blesava reakcija policije pošalje hrpetinu ne iskusnih policajaca, od kojih je 1 izjavio da imaju tako rijetke vježbe pucanja da su neki čak i zaboravili pucat iz pištolja, da idu na luđaka!! Pa mislim... To treba odma slat specijalce i sve živo (recimo onaj kamijončić koji je Banditos naručio za specijalce) pa da pljačkaša koknu, a ne da lik sada ide u zatvor, dobije kaznu od recimo 10-15-godina, i onda kada to odsluži (možda ga i ranije puste zbog dobrog vladanja, nikad se nezna kod nas) ide opet u pljaču i ko zna koje gluposti još ne. Pa njega treba odma smaknut, nije bitno koja metoda samo da nestane sa lica zemlje (govorim što bi ja napravio za takve kriminalce-monstrume).

OT: Idem još malčice odspavat..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa, da.
    Ali, tada bi skočile neke udruge tipa HHO i slični da se ne smije tako postupati prema ljudima...blabla....
    Ali, ja mislim da onaj koji ubije nekoga iz čiste pohlepe treba izgubiti ljudska prava...
    No, svi znamo da se to neće dogotiti još dugo vremena...

Pogledaj ove zločince koji su odgovorni za masovne grobnice- koliko su oni dobili...
    Prestrašno.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nešto mi iz kompa smrdi

neznam dal je zbog hladnjaka na procu ili zbog ventilatora na napajanju...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    nešto mi iz kompa smrdi

neznam dal je zbog hladnjaka na procu ili zbog ventilatora na napajanju...
    možda se ukakio?

zasad uživam u plavom ekranu memtesta i biosa, nadam se ne i bsoda kasnije :čupa sijede:
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yo funky people

gledao A Shark's Tale
    razmisljam o dorucku (samo razmisljam,nemam namjeru nista jesti)

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Georgy, jesi se ti nakraju zamjenio sa onim tipom što si pričao (XM 5800 za iPhone)??

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma, trebao sam i sat vremena prije nego što smo se trebali naći- prodao je mobitel.
    Majku mu

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo konačno imam malo mira za sebe....

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Ma, trebao sam i sat vremena prije nego što smo se trebali naći- prodao je mobitel.
    Majku mu
    Hahahaha eto to te Bog kaznio zato što si se išao mjenjat za neki šit

OT: Spremam se za Bundek

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, da.
    Toliki je šit da nitko ne kupuje, bacaju se

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jutro...

probudio se, lagano spremanje i via jarun...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene to ne zanima, komp mi je prespor da bi se osjetilo ..

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    jutro...

kako lijep dan...
    Jos je ljepse sto sam ga cijelog proveo na Velebitu, kao i cijeli petak poslijepodne.
    Imali smo tamo teambuilding, u adrenalinskom parku blizu Baskih Ostarija, organizirano preko agencije Adria Velebitica, i mogu reci da je bilo stvarno super. Evo vratio se prije sat vremena, izmoren i potrosen, ali drago mi je zbog toga.

Zatvorena tema
Stranica 891 od 1303 PrvaPrva ... 391 791 841 881 887 888 889 890 891 892 893 894 895 901 941 991 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. sta radite u ovom shugavom gradu?
    By gog in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 74
    Posljednji post: 24-03-2012, 08:21
  2. Sta sad radite?
    By Brunek in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 48550
    Posljednji post: 17-11-2007, 09:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja