probaj na nekom drugom kompjuteru, tvoj očito zeza nešto...
onda imam jer mi pc suite prepozna mob, napiso sam da mi i backup napravio i sve, ali stane mi u update-u
probaj na nekom drugom kompjuteru, tvoj očito zeza nešto...
misliš na ovo tvoje:
ako se ne varam, dole niže i piše da dolazi do pucanja konekcije ili može doći do pucanja konekcije, što već. Dali pričekaš? Pričekaj, neko vrijeme cca. 5min pa vidi. Ili probaj ovo u postu iznad....krenem na update i krene, prikaze mi cak i traku traku procesa kako je krenila pise dole da ima jos 15 min do kraja i tako stoji dok ne izbaci obavijest da je izgubljena veza sa mobitelom...
pokusavo sam nekoliko tisuca puta ponovo i nista.
HC4L
ceko vise od 15 minuta...
morat cu probat sa laptopom - a to nevolim
mislim nakon što pukne veza
HC4L
da, nista koristi, mob bude ugasen
evo, uspjeh na laptopu... dali je razlog vista ili nesto oko usb-a neznam...
hvala svima na pomoci!
meni se isto pc suite sam update-ao, ali mi je potom konstantno radio grešku i opet prijavljivao da treba napraviti update. zato sam ga deinstalirao iz kompa, skinuo sa neta instalacijsku datoteku najnovijeg pc suitea i ponovno ga instalirao! spojio mob, pustio da odradi sve instalacije i sad sve radi bez problema!
evo link:
http://www.softpedia.com/get/Mobile-...PC-Suite.shtml
Jel se ja to varam ili je i v21 došao za balkans product code?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zašt nisam malo čekao.... fck
EDIT:
prvo sam bio stavio finski kod, updeatao, vratio originalni.
sad sam stavio balkans blue za v21, ponovno instalirao v21 i vratio originalni.
sad bi trebao ić u mobis jer me muči baterija. nekak mi prekratko traje.
šta je sa onim 30 i nešt sati slušanja glazbe?
jel ima još netko takvih problema?
Zadnji uredio Jigsaw_16 : 09-05-2009 u 15:42
najbolji nacin za provjerit bateriju, ti je sa energy profilerom od nokie, u settings ti napise totalnu pravu mAh, moj je 1256mAh, napon ti se krece od 4.13V (puna) do 3.67V (prazna), proc ti dok crta dijagram ne smije biti iznad 20%, pa baci pogled, inace meni izdrzi jako puno
Meni isto baterija traje, cini mi se, malo prekratko.
Skinem mob sa punjaca prvi dan ujutro i traje mi do drugog dana do kasno u noc. U noci izmedju prvog i drugog dana ga ne gasim. Koristenje uobicajeno, malo razgovora, malo surfanja, malo uobicajenog prckanja i to je to...
Prosao sam dva ciklusa "isprazni do kraja, napuni do jaja". Jel bateriji treba neko vrijeme da se formira u punom kapacitetu ili je neki problem s njom?
Mozda garmin vam papa jer znam da ona verzija 5.0.20 papala..pa trebalo promjenit dll fajl u neki drugi da se ne pokreče u backgroundu, sad neznam za 5.0.30 i 40 pa odma i pitam dal to radi na novijim ver?probajte maknut pa vidite ako naravno imate snimanog
EDIT Ipak pise da ok na 30 i 40...al na 20 nije bilo![]()
Zadnji uredio Tooutman : 12-05-2009 u 01:46
Nemam Garmina. Za sad...
Nokia Maps pretpostavljam da ne papa.
Idem danas u servis na "nulti servis" pa budem vidio nakon toga...
Eto, servis gotov.
Sve pohvale ekipi u Mobisu, servis je bio gotov za dva sata. Upgrade firmwarea na 21, zamjena zvučnika i test.
Za bateriju još ne znam kako će se ponašati, ali sve ostalo je OK.
Najbolji doživljaj poboljšanog toucha je kod surfanja operom mini. Sad je to stvarno vrhunski doživljaj. Nema više neobjašnjivih usporenja, mobitel radi stabilno, accelerometer je brži...
neznam dal znate, al evo samo da javim da i na onim "vipovim" product codovima ide na v21 znaci da ne treba mjenjat product code ..nek lijepo i cistoza t- com ili tele2 neznam ..al ugl vip radi ..uzivajte
ma ova govna iz t-mobajla cini mi se nece nikad pustit ni v20 u opticaj a ne nesto drugo. ode u mobis vidit, mozda mi oni nabace...
Meni je normalno update-alo na v21 a mob je iz T-mobila
...jel postoje kakve glasine o izlasku v22?
Zadnji uredio HCSC : 18-05-2009 u 15:07 Razlog: spojeni postovi
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Tko je rekao da ce biti v22, prije da ce biti v30. I ne nadaj se uskoro, jer izlazi N97. Nokia mora povecati razliku da ga kupis.
Nema problema toliko koliko nam treba jos featurea. Recimo kinetic scrolling, vise shortcuta na home screenu, mjenjanje kratica xpress tipke, bolji audio player...
Procitao sam sve postove i na kraju nisam siguran kakva su iskustva,
dal je 21.0.025 "dobar i stabilan" firmware ili cekati noviji? Update mogu
napraviti u mobisu. Trenutno sam na 11.0.008 (t-mobile).
Pitanje u vezi update-a, mogu li izvaditi memorijsku karticu ili je potrebna za firmware update (pretpostavljam da nije ali bolje da pitam).
Rekli u mobisu da prije nego ostavim mob na servisu obavezno napravit backup podataka, na koje podatke se misli? Sto je uopce spremljeno u memoriji telefona, a ne u memorijskoj kartici koju pretpostavljam ne moram ostavit u mobu koji ide na servis.
Hvala
Meni je bio dobar i stabilan.
Možeš izvaditi memorijsku karticu.
Kod backupa, osim na memorijsku karticu, misle na imenik, poruke, kalendare...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks