pozdrav svima...
vidim, ovdje ništa novo...
neznam kako da napišem zaključak za diplomski...
fakat saks...
a još moram i literaturu popisati
pozdrav svima...
vidim, ovdje ništa novo...
neznam kako da napišem zaključak za diplomski...
fakat saks...
a još moram i literaturu popisati
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni je sam debilno to kaj su prisilili i one objekte koji imaju mogucnost fizickog odjeljivanja prostora za pusace da svejedno ne smiju dopustiti pusenje; tj smiju ali ne smiju u tom prostoru posluziti niti jelo niti pice.
najdebilnije od svega mi je, a to kaci i mene i bas jako strahujem od toga, sto se zabrana odnosi i na svadbe.. pa jebemusve, svadba nije JAVNA nego privatna zabava!! i traje fakin citavu noc!! mene je frkica opako jer nama valjda 90% gostiju pusi, od cega su primjerice njegovi caca i mater bas zestoki pusaci.. imam blagi filing da ce nam se svi razbjezati na parking a bend ce svirati za praznu salu i konobare![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A da preduhitrite to pa odmah stavite bend na parking?
Zatim mozete i otkazat salu jer vam ni ne treba. I eto ti ustede!
Za te pare mozes pozvat jos gostiju, sigurno ih je premalo.![]()
![]()
Gledo dokumentarac o pentranju na Himalaju.
Mogu me oni plašit kolko god žele, ali mi nikako neće pokvarit moj životni san![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Luna- nađeš neko parkiralište šlepera i skineš cerade, ako neki ima cijevi u prikolici- uzmi i njih.
Cijevi zabiješ u zemlju na nekoj livadi, ceradu preko njih, zvučnike staviš ispod cerade (a možeš i bend), švedski stol na sredinu i eto ti jeftine svadbe
A i svi mogu pušiti do mile volje- samo pazite na ceradu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
oh, joy..
bjezim na forume specijalizirane za svadbe.. vidi se da su ovdje geekovi.. svi od reda![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
došao iz umaga...
bilo prejebeno, vrijedilo je otići...
dobio i par razloga za vratiti se...
a u čet vjerojatno opet tamo, opet posao...
life is beatiful...
@ luna
luna, ali ima caka u tome zakonu...
ne znam di se ženiš, tj kakav je objekt...
ali ako se sa tri strane daju poskidati stakla, to onda više nije zatvoreni objekt već natkrivena terasa...
i da, u umagu me tako zasmetalo što u casinu, koji je znači u hrvatskoj, primaju samo eure...
pa me zanima, je li to po zakonu?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Imam neki osjećaj da nećeš poslušati moj savjet...
A jedostavno i jeftino.
Ali, dobro.
Odo ja
(Luna, ako te zanimaju detalji- samo javiimaš parking kamiona kod Getroa
)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
brljo, ne, restoran mi nema tri staklene stijene.
postoje neke sheme da se s vlasnikom kod biljeznika ovjeri da mladenci preuzimaju odgovornost, pa ako dodje inspekcija, ne moze kaznit vlasnika restorana onim sumanutim ciframa, a ne moze niti nas jer nismo pravne osobemilina
razmisljam opako o tome.. u tom slucaju platit cu, kaj soma kn za sebe, soma kn za konobara koji je donio pepeljaru (ako uopce budu pepeljare, dat cu im svima male casice) i soma - dva kuna za osobu koju cope s cikom. ako uopce ikoga i cope, jerbo restac ima redara, nebu taj sam tak pustio nekog inspektora na svadbu
ufffffffff
georgy! odi spavat. ajde. laku noc. 'ebo te kamijoni, nisam ti ja seve!! ne volim ti ja miris kamijona![]()
Ne smije javni bilježnik to ovjerit jer bi bilo protuzakonito
Ja sam pušač,i drago mi je zbog ovog zakona jer cu ili manje pušit,ili manje ić po kafićima,a najsretniji bi bio kad bi bilo lakse prestat...
Na kraju ću se naoružat s tim điđebajama i pokusat. Sta me kosta? Kosta me,al opet manje nego 6 godina kad uzmes prosjek dnevno po 12kn... Pa skontaj...
napokon gotov!!
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Laku noć svim forumašima,a onima koji to nisu savjetujem da se registriraju... (koja reklama)
Aj pomalo...![]()
neke cure su se vec raspitivale i kazu da moze, od frendice sisterka je i odvjetnike pitala i svasta nesto. ja ipak cekam da to netko prvi napravine bih ja bas bila prva u tome
sad mi je zajeb kaj je ta sestra od frendice otkazala svadbu zbog smrtnog slucaja, jer ona se trebala udavat prije mene i ziher bi to napravila (bivsa studosica prava, valjda bar malo zna kaj radi
)
smuc, i ja se nacelno slazem sa zakonom i smatram da je u redu, ali ne u dvije vec navedene stavke - da uvjetuje onima koji imaju mogucnost fizickog odjeljenja prostora glupost poput ne posluzivanja hrane i pica u prostoru za pusace, i posebice se ne slazem s ovime za svadbe, jer su svadbe privatna zabava, ne moze uci nitko sastrane, to mjesto u tom trenu ekšli nije javno mjesto!
to ti je apsolutno isto kao da ti, recimo, unajmis kafic za novu godinu, masno ga platis, imas odredjen krug ljudi - uzvanika i nikoga drugoga ne pustas unutra - u tom kaficu opet nema pusenja! ne kuzim, kako, po kojoj logici se to tretira kao JAVAN prostor?! kako?
Igrao Hitman: Blood Money, došao vidjeti šta ima na forumu (ništ zanimljivo) ode pogledati šta ima na TV.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
andro, odvikavanje hipnozom, kolko sam ja cula, se radi negdje u porecu, nije bas jeftino, i ljudi koju su isli na to ili imaju nekoga tko je isao na to kazu da je okej, da osoba inace nema kriza, smetaju cigarete i tak to.. sve dok malo ne zaviri u casicu. e onda navodno svi dime ko ludi.. a to je jos gore nego se trovat sustavno
meni se flasteri ne mile jer to treba znat dozirat, navodno od toga glava boli stravicno ako je prejak flaster.. ja inace imam glavobolje pa se ne bih igrala s time..
osobno sma misljeja da su sva ta pomagala bacanje para.. jer to sve samo prolongira ovisnost, zadrzava nikotin u organizmu.. tko ostavi cigarete bez toga vrlo se brzo rijesi fizicke ovisnosti, nikotin ode iz tijela u roku tri dana. sve ostalo je samo jebena psiha. niosta drugo. zaista jest tako.
ja sam se skinula bez icega. samo s voljom. psiha napravi sranje.. 6 mjeseci skoro nisam pusila, i kad se prvi put doma spomenula svadba, kad su krenuli prvi ratovi s kraljicom mi majkom, gotov je bilo.. da nisam zapalila, mislim da bih joj pajserom glavu otkinula![]()
kaj mislite, zakaj ljudi propuse nakon godina i godina apstinencije? zbog fakin psihe.. zbog okidaca koji se moze upaliti na skljocaj necijeg upaljaca, nazalost..
ovisnost o cigaretama je valjd najgora ovisnost, gora i od heroina.. jer je najmanje fizicka, a najvise psihicka..
tak da, tko misli da ce imat problema, najpametnije je ne bacat pare na flastere i zvakace, vec to ulozit u dobrog šrinka![]()
Ajmo reć da Javni bilježnik to i ovjeri, ne znajući da je stvar "zapakirana", ali to i dalje ne sprečava inspekciju da kažnjava ugostitelja.
U svako mslučaju zabrana pušenja je novina koja još treba zaživjeti u praksi, pa tako nemamo "presedan" na osnovu kojeg bi mogli zaključit tko će snositi posljedice.
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks