Onda OK, ali ipak ću probat s gumenom rukavicom. Jednom sam mislim na K550 testirao sa svim živim, pa bi sve puklo, pa me zanima što je dovoljno čvrsto.
BTW, kakvan je to latex rukavica?
Mislim da bi latex rukavica bila ok.
Došao i ja iz vožnje, mislim da 30- ak kilometara.
Taman je počela kiša kad sam došao doma.
Isprobao powerball i malo mi to krhko izgleda, moram vrtiti točno po nekom pravcu- malo skrenem odmah "klapa".
Ja sam rastavljao k800 metalnim šarafcigerom- ali su mi ukinuli garanciju jer mi je ostao djelomičan otisak prsta na ekranu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Onda OK, ali ipak ću probat s gumenom rukavicom. Jednom sam mislim na K550 testirao sa svim živim, pa bi sve puklo, pa me zanima što je dovoljno čvrsto.
BTW, kakvan je to latex rukavica?
ošo k850....
Mi6 Black
Kako?![]()
![]()
Što sad imaš?
I naravno, jel BROD?![]()
Sad gledam na televiziji neki dokumentarac o 12-13 godišnjacima alkoholičarima...
Ne mogu vjerovati, svi izgledaju neki klinci- a već alkoholičari![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@MASVA, što sad imaš?
Ma kakvi krhko, pa to se vrti na 15k okr/min, jako ko bik.
A u tome i jest poanta, trebas tocno pogodit zakretnu silu da se i dalje savrseno vrti. Malo odstupanje i nema vise ravnoteze (citaj: ode sve u k*).
OT: preselio vecinu stvari (i sebe) na novi stan, nemam jos TV pa pokusavam nagovoriti DVB-T karticu da radi kako treba.![]()
Čupam kosu s jednim frendovim kompom koji treba osposobit... Aj bog...
Cupas kosu kompom?!
Da mi je vidjet kako se to radi...![]()
Ne bi vjerovao,al i to se moze...
Pa jebote,odem mu deinstalirat glupe programe koji nicem ne sluze,i iako znam da nisam nijedan program koji ima veze sa sistemom i driverima deinstalirao,optika se onesposobi i nikako da je vratim. Driveri za chipset su nemoguca misija za nac na netu,neka je žnj ploča,pa sam se morao vracat na zadnji restore piont 27.4 i opet jovo nanovo. Tek sam danas oprezno dosao kraju,a sumnjam da je iTunes odgovoran za te belaje,i nisam ga skinuo,i sve stima... Al zasto on? Frend ide sutra na faks,pa sam mu malo sredio komp jer se je pregrijavao,prasina,nova pasta i to...i vidi gdje sam zavrsio... Uh! Sad se defragmentira,i to je to... Mater mu njegovu!
Idem na tekmu kasnije ispraznit ovo bjesa sta se nakupilo...
OT: Ovdje nema nikoga...![]()
Ne moras, to ti dodje vjezbom samo od sebe.
Vidi npr. ovog lika, inace prvak u tome (navodno je te rucerde razvio samo s powerballom).
Ma, vidio sam.
On nekako zgrčeno to vrti- a ja sam jedva držao da ne počne lupati
Ma, ne znam..
Preskupo mi je to da bi mi odmah dosadilo![]()
dosao sa rodjendana (u prirodi,na jezeru) dva prijatelja slave,ali nisam mogao ni okusiti alkohol, posljedice prvomajskog opijanja... razmisljam sta da jedem![]()
Trebao bih učiti, ali se odo voziti![]()
Najjeftiniji je 200 kuna, a ovaj koji svijetli i ima brojač mislim da je 300.
Mislim, meni je to puno![]()
Ubio nas trener ko idiote... 20 min oko terena,pa serije 600-200-400-300,i onda tekma dva puta po 35-40 min... Sluzbeno sam mrtav...![]()
prestani pusit i ne's vise krepavat na treningu
lol
da
kako li ga samo pametujem kada znam da mi se blizi sistemtski i spirometrija![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pretraga kojom ti mjere kapacitet pluca
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks